zwanger worden na verwijderen spiraal

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
marl-1434812
afbeelding van marl-1434812
3 feb 2019 - 16:00
zwanger worden na verwijderen spiraal

beste mede (toekomstige) moeders,

ik heb afgelopen donderdag mijn mirena spiraal laten verwijderen. nu heb ik mijn spiraal 3 jaar gehad en in die 3 jaar ben ik nog gewoon ongesteld geworden en had ik een cyclus van gemiddeld 29 dagen. ik voelde ook altijd mijn eisprong ookal zeggen ze dat je die niet zou moeten hebben.

nu had ik afgelopen woensdag/donderdag mijn eisprong en toen is dus mijn spiraal verwijderd.

mijn vriend en ik willen graag een kindje en daarom is de spiraal er nu dus ook uit.

nu heb ik na het verwijderen geen bloedingen gehad of iets en moet ik of zaterdag 9 of maandag 11 februari ongesteld worden.

nu had ik net vandaag een lichte bloeding. die was heel licht en wel vers bloed zeg maar.

nu vraag ik mij af wat dat kon zijn. ik denk en hoop natuurlijk dat het een innesteling was maar dat weet ik natuurlijk niet. je kan in principe meteen zwanger worden na het verwijderen van je spiraal maar toch heb ik dan mijn twijfels omdat ik mijn eisprong eigenlijk net iets te vroeg had.

kunnen jullie mij helpen? misschien iemand ervaring mee?

alvast bedankt!

ll_roelofs
afbeelding van ll_roelofs
5 mrt 2019 - 22:13

toen ik mijn mirena heb laten verwijderen heb erna ook wat bloedverlies gehad, dit was oude bloed en een beetje vers van een beschadiging. maar het normaal dat je wat bloedverlies kunt hebben na verwijdering.

Hopelijk ben je ondertussen al een keer ongesteld geweest?