Zwanger na miskraam.

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

9 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Lesley86
afbeelding van Lesley86
22 dec 2013 - 10:51
Zwanger na miskraam.

Hi dames,

Een aantal weken geleden was ik helemaal gelukkig, eindelijk zwanger!

Helaas kreeg ik op 5,5 week zwangerschap een miskraam.. 

Nu vraag ik me af wanneer ik weer ongesteld ga worden?

Ik had altijd een regelmatige cyclus van 28 dagen. 

Volgens de verloskundige zou ik na 2 weken weer een eisprong krijgen, volgens mij heb ik die gevoeld, 3x.. :-/

Naar mijn idee moet ik met de kerst ongeveer ongesteld worden.. 

Iemand ervaring, tips oid? 

Mc Les

 

gullu1980
afbeelding van gullu1980
5 mrt 2015 - 14:24

Ook bij mij een miskraam rond 7.4 weken zwanger ben nu twee rondes verder wacht nog.

Cynthiatrum
afbeelding van Cynthiatrum
26 apr 2014 - 04:17

Ook bij mij een miskraam na 6 weken zwangerschap. sad

Ik ben uiteindelijk na mijn miskraam pas weer ongesteld geworden naar 44 dagen!

Na deze periode ben ik weer aan het wachten gegaan en duurde het maar voordat er weer iets kwam, maar toch had ik nu het gevoel weer zwanger te zijn. Iedereen zei dat je dit niet kunt voelen en zeker niet bij een zwangerschap die pas is maar toch voel je zoiets dacht ik.

Ik ben gaan testen en testen en elke test bleef negatief. Uiteindelijk ben ik naar de huisarts gegaan met mijn verhaal en die heeft mij toen pillen voorgeschreven om mijn cyclus weer een beetje op te wekken.

Ik kreeg een kuur van 10 dagen. Toen ik eenmaal 3 dagen die pillen had geslikt werd ik misselijk en bleed ik misselijk, dus heb ik toch nog maar een test gedaan voor alle zekerheid. (die pillen mogen nl absoluut niet samen met een zwangerschap!)

Wat bleek ... ik ben toch zwanger!!laugh Waarschijnlijk toch te vroeg getest. Ik voelde me ook al zwanger en gelukkig is het ook echt zo.

Over anderhalve week krijg ik mijn eerste echo en dan zal ik horen hoe lang ik al zwanger ben. Dit kunnen ze nu nl erg moeilijk inschatten ivm mijn onregelmatige cyclus.

Dus voor nu maar weer rustig afwachten en hopen dat het allemaal goed blijft gaan.

ClaireB84
afbeelding van ClaireB84
23 mrt 2014 - 19:37

Ook hier na 5,5 weken een miskraam. Wat een vette teleurstelling frown. Maar godzijdank binnen een week klaar met bloeden, en 'schoon'. Dus geen ellende met curretage, gelukkig.

Nu in afwachting van wat er nu gaat gebeuren. Ik heb werkelijk geen idee hoe mijn cyclus nu loopt, maar we hebben een gezond sexleven, dus wie weet lukt het snel weer. Aan de andere kant heeft mijn schoonzusje er na haar miskraam een jaar over gedaan om weer zwanger te raken, dus het kan alle kanten op.

Het is zo frustrerend, de wens is zooo groot, en al zolang aanwezig, Toen ik vorige maand die positieve test in handen had (ehm...alle 8 positieve testen..blush) wist ik echt niet waar ik het moest zoeken van geluk. Nu hoop ik alleen maar dat ik niet compleet hysterisch wordt van angst als ik weer zwanger raak.

Maar terug naar je vraag, ze raden aan uit te gaan van je miskraam als begin vd cyclus, maar pas na je eerste keer weer ongesteld kun je weer echt goed tellen.

Afwachten dus...ik wacht met je mee wink

 

x Claire

ps. Dit is mijn eerste zwangerschap, Profielfoto is met mijn neefje. Ben een zeeer zeer trotse tante.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

leli80
afbeelding van leli80
30 dec 2013 - 14:14

Nieuw en ik deel mijn ervaring ook direct maar even :)

Na een miskraam van 6 week was ik weer zwanger, helaas is dat ook misgegaan.... dus alles kan!

Ik ben na een jaar "pauze" weer aan de pil geweest te zijn ( teveel stress in mijn leventje) er weer klaar voor!

Deze maand weer voor het eerst "pil loos"...

Dus ben benieuwd of mijn lichaam er weer zin in gaat krijgen

Veel succes !

Lilypie Pregnancy tickers

Loussi
afbeelding van Loussi
24 dec 2013 - 15:40

hey Leseley,

ik heb twee x een miskraam gehad. Ik heb echter wel 2x een curretage gehad waarbij de hele baarmoeder voorzichtig wordt leeggeschraapt. De eerste keer heeft het 8 maanden geduurd voordat ik weer natuurlijk ongesteld werd (er werd een keer onnatuurlijk een ontrekkingsbloeding opgewekt dmv de pil). Ik moet je gerust stellen hoor; dit verloop is verre van normaal, zelfs de gynaecoloog vond het een zeer vreemde reactie van mijn lijf. De tweede keer hoefde ik maar 6 weken te wachten. Het is zo verschillend per vrouw en zelfs per keer. Ik snap je gevoel helemaal hoor; je wilt het zsm weer 'normaal' hebben en weer een poging wagen. Je was er natuurlijk al een tijdje mee bezig en hebt nu ervaren dat het mogelijk is.

Meid, één tip: wees lief voor jezelf de komende tijd en gun jezelf ook de rust. Dit zeg ik ook uit ervaring! Ontspanning zorgt mede voor een voorspoedig herstel. Enne, jouw tijd komt écht nog wel!

Liefs

Skymans
afbeelding van Skymans
22 dec 2013 - 13:16

Ooohhhh... Ten eerste heel veel sterkte! Wat een tegenvaller... 

Als je de eisprong gevoeld hebt.. Heb je niet geklust? Anders zou die ongesteldheid wel eens weg kunnen blijven.. Men zegt dat je na een miskraam makkelijker weer zwanger wordt over het algemeen. 

Zelf heb ik geen ervaring met een miskraam, mijn zoontje is met 35 weken geboren en daarna ziek geworden, maar mijn cyclus was een maand nadat het vloeien gestopt weer normaal.. 

Ik hoop dat je cyclus weer snel terug is.. Zodat je snel weer zwanger kan worden.. 

 

 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

dineke en angie
afbeelding van dineke en angie
22 dec 2013 - 11:55

Wat erg zeg ! ten eerste sterkte met je verlies , ik heb helaas geen ervaringen of tips denk dat sommige meiden van het hoekje wel wat tips hebben..ik denk dat het grotendeels afwachten is , en als nog een fijne kerst toegewenst!

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers