zwanger? ik dacht dat ik onvruchtbaar was?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
sylv-1299418_an...
afbeelding van sylv-1299418_anonymized
26 mei 2017 - 07:18
zwanger? ik dacht dat ik onvruchtbaar was?

Hee.

Ik zit met een aantal dingen waar ik graag jullie hulp bij kan gebruiken.

Ik zal bij het begin beginnen.
Ik heb tourette en slik hier zware medicatie voor! Ik ben 1.5 jaar geleden gestopt met de pil na 10 jaar omdat ik van me nieuwe pil heel erg last kreeg van stemmingwisselingen en ik wou er even helemaal vanaf zijn! Nu 1.5 jaar verder ben ik nog niet ongesteld geworden.
Ik dacht vorig jaar bij mijn toenmalige vriend dat ik misschien wel zwanger kon zijn dus ben ik toen naar de gynaecoloog geweest. Die stelde vast dat ik momenteel helemaal niet vruchtbaar ben vanwege een hoog prolactine niveau door me medicijnen en dat ik daarom niet ongesteld word!

Nu heb ik sinds kort een nieuwe vriend, waar ik ja stom onbeschermd sex mee heb gehad. Nu had ik ongeveer 5 dagen daarna een kleine bloeding. Dus ik dacht yes word ik dan eindelijk ongesteld? Dit is nu 4 weken geleden. En krijg steeds meer kwaaltjes. Ik heb continu pijn in me onderrug, niet smaakt me meer, last van me darmen, melk uit me borsten, veel last van puistjes, vaker plassen en ontzettende stemmingwisselingen! Ik heb 2 weken geleden een eergisteren een test gedaan maar deze zijn beide negatief!

Nu had ik er vrede mee gekregen maar nu sinds 2 dagen, begint me buik op te zetten! Me buik was altijd wat opgezet na het avond eten maar nog nooit zo erg als nu!!
Ik wil graag een foto bijvoegen maar ik heb geen idee of dit hier kan? ( ik ben nieuw hier ).

Zou ik dan toch zwanger zijn? Het zou zo ontzettend welkom zijn! Of zit er misschien toch een ongesteldheid aan te komen?

kare-555391
afbeelding van kare-555391
27 mei 2017 - 13:35

Ik zou zeggen, breng een bezoekje aan je huisarts of maak een afspraak bij een verloskundige voor een echo . Misschien kan die je het verlossende antwoord geven. Veel succes:)

lieke1989
afbeelding van lieke1989
26 mei 2017 - 18:09

Zal ik mijn glazen bol erbij pakken?
Een zwangerschap kan je alleen bevestigen door positieve urintrest of bloedtest en niet door online vragen te stellen.