zijn dit dan de hormonen?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
ons meutje
afbeelding van ons meutje
30 jan 2013 - 15:30
zijn dit dan de hormonen?

Oh pff het gaat weer op en af ik herken dit dus echt niet van mezelf. normaal rond mijn menstruatie ben ik wel emotioneler maar dat is wel te hendelen. maar nu het zal de onzekerheid en het wachten zijn. Gister  avond eindigde het in een huilbui.

Inmiddels is mijn 5de week bijna om nog 1 week en dan zal ik meer weten of ik nu wel of niet zwanger ben. mijn gevoel geeft steeds vaker aan van wel maar het andere moment slaat de twijfel weer toe. Opdit moment heb ik ook nog eens vakantie dus ben hele dag thuis. geniet er wel echt van hoor. maar dit geeft me dus wel steeds de tijd om erover na te denken.

Als het goed is mag ik zaterdag weer aan het werk misschien maar goed ook dan is de laatste wacht week zo voorbij.

wel fijn om hier je gedachten te kunnen laten gaan.

groetjes Ons meutje.

ab bab
afbeelding van ab bab
30 jan 2013 - 20:07

Oh haha, dit klinkt wel herkenbaar. Niet dat ik je valse hoop wil geven natuurlijk, maar ik herken dat van die huilbuien wel. Ik wist van mijn 2e ook al hartstikke zeker dat ik zwanger was, voordat ik de test had gedaan en voordat ik over tijd was.

Ik zat in de auto met mijn oudste, onderweg naar huis, ik had de radio aan en er komt een liedje voorbij van Marco Borsato, het liedje 'dochters'. Nu is mijn oudste een jongen, plus ik heb niet zo bijzonder veel met Marco, dus geen reden tot huilen toch? Nou ik zat te janken tot en met.....heb bijna de auto aan de kant van de weg moeten zetten maar kon mezelf op tijd redelijk bij elkaar rapen. 

En toen wist ik het. Er is werkelijk waar niets anders in de wereld wat mij zo bizar emotioneel en huilerig maakt dan zwanger zijn. Ik wist het hartstikke zeker, ik was zwanger. 

Twee dagen daarna was ik dan eindelijk 1 dag over tijd, toch maar test gehaald en hartstikke positief natuurlijk. Oh en dat liedje dochters....? Ik heb inmiddels twee zonen :-) .