rinkelende eierstokken

7 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
10 sep 2013 - 08:34
rinkelende eierstokken

eigenlijk hoor ik hier nog helemaal niet thuis, maar ik heb last van rinkelende eierstokken. Alleen mijn man nog niet!! Ik vind het heel leuk om met jullie mee te lezen en ik vroeg mij af ben ik de enige die graag zwanger wil worden maar moet wachten tot weder partij er ook aan toe is? begrijp me niet verkeerd hoor, ik wacht rustig totdat hij ook zo ver is en ik weet dat dat geen jaar meer gaat duren, maar toch... ongeduld ongeduld...

DELETED_EefjeK
afbeelding van Anoniem
12 sep 2013 - 08:17

Fijn om te lezen dat ik gelukkig niet de enige ben die er eerder aan toe is dan mijn man! Ik ben 26 en mijn man 27 dit zou ons eerste kindje worden. Rompertjes durf ik nog niet te kopen hoor, als die dan in de kast liggen wordt ik helemaal ongeduldig!! Ben het inderdaad met bienbien eens dat je dan inderdaad mag afwachten dat het voorspoedig gaat en dan nóg eens negen maanden wachten! Oef.. Onze vrijheid maakt ook inderdaad dat ik het geduld wel kan opbrengen om te wachten en te wachten totdat mijn man wat meer aan het idee gewend is om een kleintje te krijgen (indien mogelijk). Toch vind ik het lastig om het met hem te bespreken. Het zit de hele dag in mijn hoofd en ik praat graag :):) maar door het er met hem de hele dag over te hebben heb ik het idee dat ik hem push en dat wil ik absoluut niet. Hebben jullie daar ervaring mee?

Daimy77
afbeelding van Daimy77
12 sep 2013 - 00:02

Hallo Allemaal.

Ik herken dit zo,wij hebben besloten dat we vanaf Juli weer mee doen om zwanger te worden.wacht er ongeveer een jaar op door verschillende oorzaken.Maar ben opgelucht dat het jaar nu voorbij is word er natuurlijk ook niet jonger op -en de extra risico´s.

 

Femkeismaria wij hebben ook al drie kinderen en de leeftijden ervan komen bijna overeen,mag ik vragen wat jouw leeftijd is,en of jij je ook zo bezig houd met de extra risico´s die er mee gepaard gaan.

Wij hebben besloten ivm onze leeftijd het 4 mnd te proberen mogt het niet lukken dan stoppen -mischien heeft het dan wel zo moeten zijn.Ik ga zeker niet de medische molen in.

 

 

Groetjes Daimy

 

bienbien
afbeelding van bienbien
11 sep 2013 - 23:25

Soms hebben mannen geen geduld en moet het er gewoon van komen. Het hangt er misschien ook een beetje vanaf hoe oud je bent. Als je de dertig passeert is het niet verstandig om te wachten. Hier enorm veel kriebels, maar die eierstokken hè? Volgens mij werken die hier niet, helaas. #nogmeerongeduldalshetmaarnietlukt

 

Wat ik wil zeggen is: je man kan een jaar willen wachten, maar soms moet je daarna nog wel een jaar of langer wachten voordat een zwangerschap zich aandient en dan natuurlijk nog negen maanden (mits alles goed gaat).

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

joha-640415
afbeelding van joha-640415
11 sep 2013 - 15:58

Hoi,

Herkenbaar hoor. Ik was er ook eerder aan toe dan mijn man en werd af en toe helemaal kriebelig van ongeduld. Al hoefde ik uiteindelijk maar 3/4 jaar te wachten tot we aan het proberen sloegen. Vervolgens heb ik (misschien wel ter compensatie van de wachttijd) in 1,5 jaar tijd 2 kinderen gekregen : )

Het is heerlijk, maar weet je; ik kan soms echt de vrijheid missen van toen we nog geen kinderen hadden. Dus misschien kan dat je nu nog een beetje helpen: geniet met volle teugen dat je nu nog kunt gaan, staan (en slapen!) waar en wanneer je maar wilt. Het klinkt cliche, maar echt! En intussen... af en toe stiekem vast een leuk rompertje kopen kan geen kwaad, toch?

Groetjes!

 

DELETED_EefjeK
afbeelding van Anoniem
10 sep 2013 - 13:26

Het gaat echt iedere dag wel door m'n hoofd heen. Vind het best lastig om eerlijk te zijn. Het is ook wel wijsheid om nog even te wachten, maar de wens is zo groot.

femkeismaria_an...
afbeelding van femkeismaria_anonymized
10 sep 2013 - 09:50

Ik snap een beetje hoe je je voelt. Mijn eierstokken rammelen ook al een hele tijd. Ik heb al kinderen, maar zou dolgraag nog een kindje willen. Mijn man wil ook wel... Alleen nu nog even niet. Best wel moeilijk soms. Wachten duurt altijd lang als je iets graag wilt.