Plannen?????

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
lilly
afbeelding van lilly
4 aug 2007 - 16:14
Plannen?????

hallo!

wij zijn al hele trotse ouders van onze zoon van bijna 3... ( 16 oktober) we zijn nog niet echt bezig, maar we willen wel een 2e...

ik weet dat het belachelijk klinkt, maar ik probeeer het een beetje te plannen, ik wil graag in april, mei of juni zwanger zijn, want met de 1e was ik in de zomer zwanger, en dat beviel me niet echt heel goed, daarbij komt ook nog dat ik mijn zoon eerst een klein tijdje op de basischool wil hebben, zo dat hij niet het gevoel heeft van; o nu heb ik een broertje of zusje, en nou moet ik steeds weg, dat vind ik een beetje sneu!

zijn er misschien meer mensen die het zo hebben gepland? en misschien nog enige tips of mensen die er ook een leeftijdsverschil van 3 en een half of 4 jaar tussen hebben?

kus lilly

lilly
afbeelding van lilly
7 aug 2007 - 17:21

nee, ik weet dat het woord plannen niet echt een geschikte woordkeuze was, maar helaas zie ik dat nu wel even zo, voornamelijk voor mijn zoon, omdat hij rond die tijd naar de basischool gaat, vind ik dat ik even moet vermijden het allemaal rond die tijd te doen... maar wou jullie absoluut niet daarmee kwetsen en ik weet donders goed dat het niet allemaal vanzelf gaat!

heel veel sterkte gewenst en succes allemaal!

gr lilly

Mink
afbeelding van Anoniem
6 aug 2007 - 21:09

Hai Lilly,

Het zou voor jullie zelf mooi zijn als je het kon plannen.

Helaas gaat dat niet een kindje laat zich niet plannen, ik denk ook dat als je er voor wilt gaan je gewoon dolblij moet zijn dat het gelukt is.

Ik heb 2 kanjers van zonen en wil graag een derde helaas heb ik ook een miskraam gehad op 30 april bij 8 weken zwangerschap en ik wil erg graag weer zwanger worden, tot nu toe lukt dat helaas niet, dus zou ik echt blij zijn en de tijd of datum zou mij absoluut niet uitmaken!

Ik wens je wel heel veel succes

Marieke

DELETED_xnicole...
afbeelding van DELETED_xnicolex_anonymized
6 aug 2007 - 19:04

hoi,

ook ik stoor me een beetje aan het woord plannen. sorry hoor, maar ik vind ook niet dat zoiets te plannen valt. je moet al blij zijn wanneer je het geluk hebt om zwanger te mogen worden en dan wanneer je zwanger wordt het dan ook nog te blijven.

Ik ben zelf moeder van 1 dochter van bijna 19 maanden. Ik heb in maart een miskraam gehad bij 12 weken zwangerschap. En nu mag ik gelukkig weer zwanger zijn, al is het nog maar heel pril. Nog maar zes en een halve week. Dus zo vanzelf sprekend is het allemaal niet.

Gr. Nicole

sanne-v
afbeelding van Anoniem
4 aug 2007 - 21:24

Hey lily

Ik denk dat je zoiets niet echt kan plannen,je hebt geluk dat het dan zo uitvalt,maar zou er zeker niet vanuit gaan.

Groetjes Anoeska