Overtijd. Test negatief

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
manonsanne
afbeelding van manonsanne
11 mei 2018 - 19:32
Overtijd. Test negatief

Hi allemaal,

Mijn man en ik proberen al een tijdje zwanger te worden. Ik ben in september gestopt met de pil en ik ben in november zwanger geweest, maar dit was helaas van korte duur. Sinds die tijd heb ik een verschrikkelijke onregelmatige cyclus en denk dus elke keer dat ik overtijd ben. De langste periode was nu 37 dagen. Vandaag zit ik op dag 37, maar er gebeurt nog helemaal niks. Niet eens kramp. Ik heb gister (dag 36) een test gedaan, maar helaas negatief. Wat denken jullie, nog een paar dagen afwachten en nogmaals testen??

manonsanne
afbeelding van manonsanne
14 mei 2018 - 18:30

Hi Luna, nee ben nog niks wijzer, zit nu op dag 40 en had vanochtend een beetje bruinverlies, maar daar is het ook bij gebleven, dus we wachten nog maar even af. Ik wilde eigenlijk geen ovulatietesten gebruiken, omdat ik er dan teveel mee bezig ga zijn naar mijn idee en dat is iets wat ik niet wil. Al moet ik zeggen dat ik er steeds meer over na ga denken nu het elke keer raak lijkt te zijn en dan ineens toch weer niet.

Luna1990
afbeelding van Luna1990
14 mei 2018 - 11:54

Dat is wel vervelend ja zo onregelmatig en dat kan lang duren voor het weer regelmatig is maar een langere cyclus dan 28dagen wordt je ook wel zwanger mee ik heb daarmee al 3 kindjes hihi.. Ik zou nog even afwachten je kan ook nu een langere cyclus hebben.. November heb ik vroege miskraam gehad en sins dien gaat het niet meer zoals mij vorige keren met zwanger worden.. Ben je inmiddels al wat wijzer? Gebruik anders ovulatie testen dan weet je ongeveer ook wanneer je menstruatie kan verwachten.. Echt een aanrader! Ik bestel ze op 2besure site