mirena/spiraal verwijderd nu zwanger proberen te worden

200 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Janniek
afbeelding van Janniek
24 aug 2016 - 22:05
mirena/spiraal verwijderd nu zwanger proberen te worden

Wie probeert ook zwanger te worden nadat de mirena eruit is gehaald?

(Voor nieuwe mensen is hieronder te zien hoe veel rondes het heeft geduurd voor ons)

Laura-vhrl zwanger na 1 ronde
Happy_mom zwanger na 2 rondes
Mama-lb zwanger na 2 rondes
Stresskipje zwanger na 4 rondes
Judi zwanger na 6 rondes
Janniek zwanger na 7 rondes

Excali ??????
Love 25 ??????

Alies.K
afbeelding van Alies.K
2 apr 2017 - 20:46

Goedenavond!

Ik ben uiteindelijk niet enorm actief geweest op dit forum, maar wilde toch even laten weten dat ik inmiddels al in blije verwachting ben van ons eerste wondertje! Het was in de 2e maand na het uithalen van de mirena al raak voor ons dus ik ben inmiddels doorgeschoven naar geboorteclubje December. Ik hoop dat voor de dames de nog niet zwanger zijn het ook snel mag volgen!

Excali
afbeelding van Excali
23 mrt 2017 - 21:08

Argh! Ja, geduld.. I know.. Kan zomaar lang gaan duren. Gelukkig ondertussen wel echt mijn menstruatie gehad, denk ik.. Nog steeds kort (2 dagen) en niet hevig, maar dat was voorheen ook al normaal voor mij. Dus weet nu tenminste iets meer :D :D

En gefeliciteerd Laura! Fijn dat het bij jullie zo snel ging! Hopelijk volg ik je snel ;)

Janniek
afbeelding van Janniek
21 mrt 2017 - 20:05

Hoi excali, het kan een kleine menstruatie zijn geweest inderdaad, maar is nu erg lastig inschatten. Als ik jou was zou ik even een app of schriftje bijhouden..

Het komt vanzelf, veel geduld en wachten is een schone zaak, maarrrrr, dat is heel moeilijk! Ik hoop voor je dat het allemaal snel op gang komt of.... niet ;p het kan snel zijn maar t kan ook wat langer duren, dus geduld is echt een must ;)

Ik wens je heel veel succes!

Laura-vrhl
afbeelding van Laura-vrhl
19 mrt 2017 - 15:00

hoi allemaal,

ik heb 31 januari mijn mirena na 3 1/2 jaar laten verwijderen. 3 dagen later een lichte ongesteldheid van 3 dagen en op 11 maart een positieve zwangerschapstest van +3 weken! Het was bij ons dus in 1 x raak. Ik had zelf gerekend op 6 tot 12 maanden voor we hopelijk geluk zouden hebben dus ik ben enorm positief verrast! Zeker na de ervaringen van veel anderen gelezen te hebben dat het een tijd kan duren voor je cyclus weer regelmatig is. Nu hopen dat het goed blijft gaan. Ik wens jullie allemaal net zoveel geluk en hopeliijk snel een positieve test! 

Excali
afbeelding van Excali
15 mrt 2017 - 22:34

Goedenavond dames! Als eerste: Gefeliciteerd voor iedereen die ondertussen zwanger is :D

Zelf heb ik al jullie berichten tot nu toe met veel interesse gelezen en wilde eigenlijk wel mee praten / reageren. Mijn naam is Rianne en ik ben 32 jaar, mijn man en ik hebben nog geen kinderen. Op 3 maart is bij mij na 5,5 jaar de mirena-spiraal verwijdert en er is bewust geen nieuwe meer geplaatst. Op zich zou het voor ons goed uitkomen als het nog een paar maandjes duurt voordat we zwanger worden. Maar ja, dat is wat mijn hoofd zegt... Nu de spiraal er eenmaal uit is, hoop ik eigenlijk snel zwanger te mogen worden :)

En nu ik toch aan het typen ben een kleine vraag om jullie mening. Sinds de spiraal eruit is, heb ik alleen op 9 maart wat helder bloed gezien. Het lijkt mij niet dat het komt vanwege het verwijderen van de spiraal, daar zat teveel tijd tussen. Moet ik dat dan gaan tellen als menstruatie? Het is erg weinig, maar zou het ook iets anders geweest kunnen zijn? De menstruatie is bij mij opgehouden 2 maanden na het inbrengen van de spiraal, dus ik heb echt totaal geen idee wat mijn cyclus is en gaat zijn.
Ik hoop nu eigenlijk gewoon een keer normaal mijn menstruatie te krijgen, zodat ik weet waar ik aan toe ben en zodat ik weet dat alles normaal werkt. Tot die tijd: we wachten rustig af wat mijn lijf allemaal gaat doen.

Janniek
afbeelding van Janniek
8 mrt 2017 - 11:14

De medicijnen kunnen juist geen kwaad, echter als ik een te lage dosering heb kan het uitlopen op een miskraam. Nu ik zwanger ben vraagt mijn lichaam meer van mijn schildklier waardoor ik steeds iets meer medicijn nodig heb om het kindje ook genoeg te geven. Hierom moet ik dus goed in de gaten worden gehouden, dat de waardes op peil blijven :)

Ik schrik steeds een beetje van alles wat ik voel, drukkend gevoel, stekend gevoel ect... het is zo gewenst dat ik er een beetje zenuwachtig van word.

Wat erg leuk is: mijn man maak steeds overal foto's van nu, de kleine klopjes die we hebben gekocht, mijn buik, de kamer dat straks de babykamer word. Hij is zo enthousiast! Hebben jullie partners dat ook? Ik word er erg blij van :-)

happy_mom
afbeelding van happy_mom
8 mrt 2017 - 08:23

Die eerste maanden is ook zo'n onzekere tijd. Ik heb ook tot 12 weken gehad dat iedere keer als je naar de wc gaat, je toch bang bent dat er bloed in je onderbroek zit.

Wat fijn dat je maandag al naar de gyn gaat en dan ws een echo krijgt, ik moest tot 9 weken wachten. Al is de aanleiding ervan natuurlijk minder leuk. Kunnen je medicijnen kwaad? Of is het juist dat ze dat niet weten?

Met mij en mn zwangerschap gaat het goed inmiddels alweer 16 weken. Heb wel regelmatig buikpijn, maar heb nu een stapje terug gedaan en nu lijkt het beter te gaan.

Janniek
afbeelding van Janniek
8 mrt 2017 - 00:51

Ah tof, bedankt voor je snelle reactie! Ik ben een beetje panisch van alles, het is natuurlijk mn eerste zwangerschap en Ivm medicatie die nog niet helemaal klaar was met goed ingesteld zijn ben ik zo bang dat hij over gaat in een miskraam!

Ik heb a.s. maandag een afspraak in het ziekenhuis, omdat ik meerdere medicatie heb en een erfelijke ziekte (niets ernstigs ;p) blijf ik mijn gehele zwangerschap onder toezicht van de gyneacoloog. Mijn vriendin zei dat er dan ook een echo gemaakt word meteen? Het is een intake bij de verloskundige eerst... nouja, ik merk het wel :)

Ik ben voor nu iig gerust gesteld :) bedankt! Hoe is het met jou zwangerschap??

En hoe is het met de rest?
Heb Love25 al een tijdje gemist..?

happy_mom
afbeelding van happy_mom
7 mrt 2017 - 23:06

Geen paniek, zolang het bij roze afscheiding blijft is het niks. Ik heb tijdens mn vorige zwangerschappen best veel bloedinkjes gehad, maar altijd bleek het goed te zijn. Mn verloskundige zei altijd als het niet goed is, merk je dat echt wel. Dan heb je een 3x zo heftige menstruatie met helder bloed.

Ik hoop dat dat je een beetje gerust stelt. En anders kun je altijd even de verloskundige bellen, al kunnen die nu denk ik ook nog weinig doen voor je.

Janniek
afbeelding van Janniek
7 mrt 2017 - 22:21

Ik heb wat "last" van een beetje roze afscheiding hebben jullie dat ook gehad? Ik word hier heel zenuwachtig van ...

Janniek
afbeelding van Janniek
5 mrt 2017 - 17:49

Even terug gezocht hoe lang iedereen er over heeft gedaan. Hoop dat ik het goed heb uitgerekend. Dit voornamelijk voor nieuwe mensen zodat zij een beetje kunnen zien hoe lang wij er over hebben gedaan. Klopt het niet? Zeg het dan ff dan pas ik het aan :D

Janniek
afbeelding van Janniek
5 mrt 2017 - 17:30

Lest best zeggen ze altijd toch? Haha! Ja inderdaad! De groep waar we mee begonnen zijn is nu allemaal zwanger!

Bijna jammer dat dit groepje eigenlijk niet meer in dit topic hoort :S

Ik heb zelf even snel berekend en denk rond 7 november mijn uitgerekende datum te hebben. Ben blij dat ik niet een maandje later ben, mijn man is nml 5 Dec jarig..

Ben erg benieuwd, heb even kunnen wennen aan het idee. Ben wel ontzettend blij!

Vind het wel even spannend hoe het gaat lopen Enzo, ik hou jullie op de hoogte!

Stresskipje4
afbeelding van Stresskipje4
5 mrt 2017 - 10:02

Wauw!! Wat een super super super goed nieuws, eindelijk is het groepje waar we mee begonnen allemaal zwanger! Ik heb nog vaak aan je gedacht de afgelopen tijd.

Echt van harte gefeliciteerd en probeer er een beetje van te genieten. Wanner ben je ongeveer uitgerekend?

En succes bij de huisarts.

 

 

mama-lb
afbeelding van mama-lb
4 mrt 2017 - 11:00

Was een heerlijke vakantie. Temperatuur rond de 20 graden en iedere dag zon. Heerlijk! Hadden een verwarmd zwembad bij de bungalow, dus de jongens hebben iedere dag heerlijk kunnen zwemmen. Nederland valt nu dan wel weer een beetje tegen....

20 weken echo vond ik niet superspannend, we hadden met 15 weken al de pretecho gehad en daar hadden ze ook al even alles nagelopen.

Goed om maandag met de huisarts even alles door te spreken. 

Fijn weekend en geniet van je positieve zwangerschapstest!!! Joepie zwanger!!!

 

Janniek
afbeelding van Janniek
3 mrt 2017 - 23:29

Lekker genoten op je vakantie? Fijn dat de echo goed was :D is altijd spannend hoor ik in mn omgeving.

Vandaag dus nog 2testen gedaan, de etostest is van mindere kwaliteit heb ik gemerkt, maar net als de clear gaf hij toch echt zwanger aan.

Begint nu wel een beetje door te dringen... maar t blijft een beetje spannend zo met mn medicijnen. A.s. maandag naar de huisarts om alles even onder de loep te nemen...

Yes! Ik ben zwanger! :D

mama-lb
afbeelding van mama-lb
3 mrt 2017 - 18:03

Ohhhh wat super! Gefeliciteerd!

Ik zit inmiddels alweer op de 22 weken. 20 weken echo gehad en alles zag er goed uit.
Nu net terug van een heerlijk weekje Lanzarote.

Het gaat hard!

happy_mom
afbeelding van happy_mom
3 mrt 2017 - 15:41

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!

ze zeggen altijd: wanneer je het het minst verwacht....

Veel plezier met testen straks, maar je hebt niet voor niks een positieve test gezien, dan zit het hormoon gewoon in je bloed, dat is echt niet zomaar weg

 

 

Janniek
afbeelding van Janniek
3 mrt 2017 - 13:28

Het voelde heel onwerkelijk maar vanochtend een positieve zwangerschap test in mn handen gehad.... de kans was zo klein dat ik het nog niet kan geloven. Vanmiddag een hele bundel testen halen om het te bevestigen in mn hoofd....

Janniek
afbeelding van Janniek
1 mrt 2017 - 23:43

Hier nog steeds geen menstruatie doorgezet. Ergens verwachte ik dat ik gisteren ongesteld zou worden Ivm dat ik nu al 3 cyclussen achter elkaar een 26 dagen heb. Maakt je toch wel wat zenuwachtig, terwijl ik weet dat de kans heel klein is hoop ik er nu toch wel een beetje op :)

Vanaf aanstaande vrijdag ga ik dan eindelijk de gewenste hoeveelheid medicatie slikken, dan mag ik na 6 weken prikken, vind ik ook spannend, hoop dat t nu eindelijk goed is, steeds maar weer die 6 weken, en omdat het nu zo'n forse verhoging was moest ik zelfs 8 weken Ivm opbouwen.... maar goed... jullie horen nog van me :D

(Voor de mensen die ook in het wachthoekje zitten, het was me te laat om een nieuw bericht te typen dus sorry voor de herhaling :p)

Alies.K
afbeelding van Alies.K
18 feb 2017 - 10:57

Hier gaat het goed! Morgen zou als het goed is mijn eisprong plaatsvinden, dus we wachten (niet zo) rustig af tot de NOD. Had gisteren wel wat buikpijn dus wellicht was mijn eisprong wat vroeg deze maand. We gaat het zien :)

Janniek
afbeelding van Janniek
18 feb 2017 - 10:51

Ja idd, volgende week ff een afspraak maken :) ik hou jullie op de hoogte..

Hoe is het met de iedereen? :D

Alies.K
afbeelding van Alies.K
18 feb 2017 - 10:49

Ja snap ik helemaal! Dat is ook niet meer dan logisch dat je daar enorm van baalt! En wat betreft het laten controleren van de medicatie, dat is zeker een slimme zet! Stel dat het weer verkeerd is dan kan je straks weer opnieuw beginnen met op of afbouw! Je kunt met dit soort dingen dan maar beter alles 99 keer teveel checken dan 1 keer te weinig! Hou ons op de hoogte!

Janniek
afbeelding van Janniek
18 feb 2017 - 10:45

Jaa ik baal ontzettend... de tijd gaat maar door en door en als je graag iets zou willen is het lastig nieuws dat je weer ff 2 maanden verder bent voor je evt. Een eerlijke kans hebt. En dan is het nog afwachten hoe lang het duurt :( volgende week maar meteen de andere medicatie laten checken, als daar ook een fout zit en ik dat pas over 2 maanden weet ben ik weer een eind verder.. dan beter alles tegelijk en even check check dubbel check.

Alies.K
afbeelding van Alies.K
18 feb 2017 - 10:42

Ogh jeetje Janniek wat heftig! Hoe enorm balen dat je weer zo moet opbouwen met de medicatie! aan de andere kant wel goed dat er iets aan wordt gedaan en hopelijk gaat het straks dan wel gewoon goed met het zwanger worden! Ik ga voor je duimen, heel veel succes de komende tijd!

happy_mom
afbeelding van happy_mom
18 feb 2017 - 10:39

He balen zeg. Hopen dat ze het nu wel goed inschatten. Dan kun je iig over 2 maanden "echt" beginnen. Wel vervelend dat je nu weer 2 maanden verder bent

Janniek
afbeelding van Janniek
18 feb 2017 - 10:32

Gisteren de uitslag gehad. Helaas zijn de medicijnen helemaal niet goed ingesteld. Ik ga nu over 8 weken opbouwen en de medicatie bijna verdubbelen. Voor wie nieuw is en niet wil terug zoeken. Het betreft mn schildklier. Deze maakt geen T4 hormoon aan welke o.a. nodig is voor een zwangerschap.

Janniek
afbeelding van Janniek
17 feb 2017 - 11:37

Cyclus jan. Was inderdaad de eerste cyclus met de nieuwe medicatie ik krijg vandaag Wss. Te horen of de medicatie goed is ingesteld.. ben benieuwd. Morgen verwacht ik mijn ovulatie. Het gaat vast komen.. ooit, het is misschien ook wel goed. Kunnen we nog ff bezig met verbouwen van t huis :)

mama-lb
afbeelding van mama-lb
6 feb 2017 - 10:51

Love25 gefeliciteerd met je zwangerschap.

Janniek wat vreselijk balen dat je toch je menstruatie hebt gekregen.

Ik ben inmiddels 18+4, we gaan hard naar de helft toe. 16 februari de 20-weken echo. Eigenlijk gaat het allemaal prima, maar merk dat ik toe ben aan zon. Gelukkig vertrekken we de 24e een weekje naar Lanzarote. Hopelijk daar een beetje vitamine D meepikken.

Langzaam aan beginnen we met de babykamer. Meubels waren besteld, maar het bedrijf dat het moest leveren, leverde niet, werd iedere keer uitgesteld, omdat het bij hun kapot geleverd zou worden.... en wij ook een deel kapot geleverd kregen. Nu hetzelfde bij een ander besteld en nu komt het eerdaags als het goed is. Behang heb ik ook al. Nog even bedenken welke kleur op de rest van de wanden. Gaat goedkomen.

Alies.K
afbeelding van Alies.K
3 feb 2017 - 22:01

Goedenavond! Als jullie het goed vinden kom ik mij bij jullie aansluiten! :) Bij mij is vanochtend de mirena verwijderd en ook ik en mijn man gaan vanaf nu proberen zwanger te worden! We vinden het enorm spannend, het is de eerste! Heb al super veel kennis opgedaan door alleen al deze pagina's van dit onderwerp te lezen! Ook ik ben vandaag verder niet ongesteld of iets dus spannend om te wachten wanneer dat dan wel gaat komen! Super om te lezen dat er al veel van jullie een wondertje verwachten! Ik hoop me daar vanzelf een keer bij te scharen :) Succes voor de rest! :)

happy_mom
afbeelding van happy_mom
3 feb 2017 - 14:48

Wat een goed nieuws en een tegenvaller op 1 dag....

@Janniek: balen zeg. Weer op naar de volgende ronde. Dit was toch de eerste ronde met je nieuwe medicatie? Hopelijk volg je ons volgende maand. De tijd tussen de eisprong en je menstruatie kan wat verschillen. Bij mij was het vaak iets meer dan 2 weken.

@love25: gefeliciteerd! Zal wel heel onwerkelijk zijn. Geniet ervan!

Love25
afbeelding van Love25
3 feb 2017 - 08:07

jaaaaaaaaaaa ik mag me ook aansluiten!!! Echt zo raar. Deze maand echt ons best gedaan, had rond midden van de maand mn ei en had al een aantal testen gedaan (eigenwijs). Ik zou nu ongesteld moeten worden en we gaan dit weekend een lang weekend weg naar een bungalowpark met vrienden, dus dacht laat ik nog maar even een test doen. Om te weten of ik nog mag drinken enz. En ja hoor boem.. een positieve test. Ben zo gelukkig!! Onze grote meid wordt grote zus! Ik ben als het goed is rond 11 oktober uitgerekend. Ben benieuwd hoe ik dit verborgen ga houden dit weekend ahah! Mijn vrienden weten genoeg wanneer ik niet drink.

Ik heb je berichten gelezen Janniek. Echt super rot voor je en zeker omdat het een rare cyclus duur was. Zet om op volgende maand. Ik was deze maand druk met vakantie uitzoeken enz. Misschien heeft dat me even afgeleid en het is opeens raak.

Wij gaan de spullen in de auto gooien en lekker zwemmen!

Fijn weekend allemaal

Janniek
afbeelding van Janniek
2 feb 2017 - 21:49

... never mind. .. zojuist de menstruatie doorgebroken.... korte tijd tussen eisprong en menstruatie...? Of is dat normaal?

Janniek
afbeelding van Janniek
2 feb 2017 - 19:19

Nog een paar daagjes in spanning hier.. mijn NOD is ong. Zondag. Qua berekening zou hij zaterdag zijn maar als je berekend vanaf mijn eisprong is het maandag. Dus. We gaan het zien!

Janniek
afbeelding van Janniek
25 jan 2017 - 19:06

Voor de piek hebben we het gedaan wanneer we zin hadden, dat was ongeveer om de 2 dagen . Dus denk dat ik de meeste vruchtbare dagen wel heb geraakt :) na de piek direct week aan de slag geweest voor de zekerheid :)

Ik hoop dat je snel minder misselijk word! Dat lijkt me super naar! Iig fijn dat je weer beter bent :) liefs, Janniek

Stresskipje4
afbeelding van Stresskipje4
23 jan 2017 - 18:49

Kijk aan, dat is al een goed begin! Ik zat er de eerste maand ook 3 dagen naast, toen ik een maand later de ovulatie in beeld had was het ook meteen raak.. probeer het alleen niet bij 1 keer klussen te houden zou ik adviseren. Je hebt meestal 3 dagen waarin je vruchtbaar bent.

Met mij gaat het weer redelijk, afgelopen week ben ik echt van heel erg ziek geweest. Ik had er een flinke buikgriep met voorholte ontsteking bij.
Ook al zeker ander halve week erg last van de misselijkheid, hiervoor heb ik zetpillen gekregen omdat ik ook begon te spugen. Dit kan ik niet gebruiken omdat ik erg slank ben.. en na 3 dagen slecht eten en spugen was ik al 2,5 kilo kwijt.
Verder veel hoofpijn en heel erg moe. De nachten slaap ik erg goed, maar merk dat het na een dag druk zijn of werken niet voldoende is en ik op de bank na het eten in slaap val.

Maandag de eertste echo, dan ben ik 8+4. 

Janniek
afbeelding van Janniek
22 jan 2017 - 23:24

Bedankt voor jullie lieve berichtjes! Dat doet me zeer goed! :)

Vanochtend had ik een smiley bij de ovulatie testen. Dat betekend dat mijn eisprong 3 dagen later was dan verwacht. Maaarrrr.... ondanks mijn medicatiewissel welke zeer veel invloed heeft op mijn eisprong, is er dus weldegelijk een lh-piek! Even een super blij momentje hier! Vandaag geklust, en nu op naar de zwangerschapstest...

mama-lb
afbeelding van mama-lb
20 jan 2017 - 12:16

Hopelijk lukt het snel JannIek!

Hier gaat het goed. Misselijkheid is al een paar weken helemaal weg. Alleen als ik te lang niet eet wordt ik nog wat misselijk.
Verder begint mijn buik steeds meer te groeien. Al gaat het voor mijn gevoel iets minder hard als bij de jongens.
Slapen gaat nog steeds niet geweldig. Dus in de middag regelmatig een dutje op de bank.
16 februari de 20 weken echo. Bijna op de helft!

Janniek
afbeelding van Janniek
19 jan 2017 - 23:52

 

OK bedankt voor jullie antwoord! 

Ik hoop jullie ook snel te mogen volgen! Maar we zullen wel zien wanneer dit mag zijn. Ik wil er niet te veel druk op leggen, het moet wel leuk blijven. Ondanks dat ik het heel graag wil ben ik er behoorlijk nuchter onder. Word ik ongesteld, dan is het weer een nieuwe start voor een nieuwe kans.. Begrijp me niet verkeerd, een zwangerschap is hier natuurlijk meer dan gewenst :)

Hoe is het met alle zwangeren onder ons? Alles nog ok? Al wat minder misselijk? Veel last van symptomen of juist niet? Ik ben zo benieuwd hoe het allemaal gaat en loopt :) 

happy_mom
afbeelding van happy_mom
18 jan 2017 - 14:29

Hoi Janniek,

Het gaat er natuurlijk wel om, hoe je ermee bezig bent. Want zeg nou zelf, als de wens er is, is het eigenlijk onmogelijk om er niet mee bezig te zijn. Probeer het alleen "leuk spannend" te houden in plaats van frustrerend of stressvol. En volgens mij gaat het ook meer over vrouwen die in ziekenhuis trajecten zitten met hormonen, om de dag echo's en al het geregel wat daarbij komt kijken. Het is mij gelukkig bespaart gebleven, maar ik kan me goed voorstellen dat dat (veel) stress oplevert. Dan kan het wel goed zijn om even een time-out te nemen. Kortom;stress kan je vruchtbaarheid beinvloeden, maar ga alsjeblieft geen stress hebben omdat je er misschien te veel mee bezig bent ;-)

Enne... succes deze cyclus! Ik hoop dat je ons snel volgt

Stresskipje4
afbeelding van Stresskipje4
18 jan 2017 - 12:33

Hee Janniek, antwoordt op jou vraag.. ja doordat je er zo mee bezig bent krijg je toch onbedoeld stres in je lichaam. Dit kan ervoor zorgen dat je een verminderde vruchtbaarheid hebt.

Stres is tijdens een zwangerschap ook heel gevaarlijk, kan zelf lijden tot een miskraam.
Je leest ook veel verhalen van dames dat als ze er verminderd mee bezig zijn en hun focus niet meer op het zwanger raken hebben, ze ineens zwanger zijn..

mama-lb
afbeelding van mama-lb
17 jan 2017 - 06:40

JannIek dit was een 2d pretecho om het geslacht te bepalen. Dat kan prima met 15 weken. Een 3d/4d echo die je vanaf 27/28 weken.

Succes met je schildklier.

Janniek
afbeelding van Janniek
17 jan 2017 - 00:42

@happy-mom, ja dat ouds mijn NOD. Een klein tijdje zei 1 van ons dat ze het overzicht kwijt was, kan even niet terug vinden wie. Dacht mss wel leuk om er bovenin te zetten. Wil er ook achter zetten hoeveel cyclussen het heeft geduurd voor iemand zwanger is. Zo is het voor nieuwkomelingen ook een soort meetstaat om snel te kunnen zien. Niet het nog ff terug zoeken van iedereen :p
Ik hoor pas over 4 weken of het goed is door middel van (weer) een bloedtest. We hopen op het beste :)
Fijn dat je echo goed was! Ik wens je toe dat je je gauw minder misselijk word!

@mama-lb leeuuukkk een meisje! Super gaaf dat je een pret echo hebt gedaan. Is dat niet vroeg na 15 weken? Dacht dat ze daar vaak rond de 30 deden? Ik kan het verkeerd hebben ik ben maar een leek Hahahaaaa!

Vraagje:
Veel mensen zeggen dat als je te veel (maar ja, wat is te veel?) Bezig bent met zwanger worden dat het dan juist niet lukt.. kan je werkelijk door middel van gedachten over zwanger worden een zwangerschap voorkomen? Kan het me bijna niet voorstellen....

mama-lb
afbeelding van mama-lb
16 jan 2017 - 13:27

Blijft zeker bijzonder. Wij zijn zaterdag voor een pretecho geweest. Was allemaal heel mooi te zien en we weten dat het een meisje wordt.
Inmiddels 15 weken zwanger.

happy_mom
afbeelding van happy_mom
16 jan 2017 - 13:23

Hoi, vandaag de eerste echo gehad en deze was goed! Zo bijzonder weer om te zien.

happy_mom
afbeelding van happy_mom
13 jan 2017 - 14:01

hoi,

@Janniek, hoe gaat het nu met je medicatie? is dat nu op orde? zie dat je 4 feb achter je naam hebt gezet, is dat de dag dat je (niet) ongesteld moet worden?

Hier gaat het goed, maandag eindelijk de echo. Ik ben helaas wel echt flink misselijk, waardoor ik me sochtends echt wel heel slecht voel. Maar goed, alles voor het goede doel. Maandag eens kijken waar we het voor doen :-)

 

Stresskipje4
afbeelding van Stresskipje4
2 jan 2017 - 12:06

Dankjulliewel!! Ik hoop ook dat ern veel mooie en gezonde babys geboren mogen worden!

mama-lb
afbeelding van mama-lb
1 jan 2017 - 20:56

Gefeliciteerd!!!

Janniek wat vervelend van je schildklier. Hopelijk snel op orde.

Allemaal het beste voor 2017 en dat er maar veel mooie baby's geboren mogen worden!!!

happy_mom
afbeelding van happy_mom
1 jan 2017 - 09:07

Joehoe! Van mij een (hele voorzichtige ;-) ) felicitatie! Een licht streepje is een streepje, dus zwanger!

Iedereen een gelukkig nieuwjaar! Dat het een vruchtbaar jaar mag zijn!

Stresskipje4
afbeelding van Stresskipje4
1 jan 2017 - 07:40

 Goedemorgen meiden, gisteren had ik mijn NOD. Ik heb gisteren in de middag, na het slapen van mijn nachtdienst, een zwangerschapstest van de Action gedaan. Hierbij krijg ik een heel twijfelachtig licht streepje.. vanmorgen na mijn nachtdienst terwijl ik best veel heb gedronken vannacht nogmaals een zwangerschapstest van de Action gedaan. Hier uit kwam een mooi roze gekleurd streepje. Ik durf dus heel voorzichtig te zeggen dat ik zwanger ben! Ik ga nu slapen vanuit de nachtdienst en doe straks een test met Clear blue. Ik kan het echt niet geloven! Zo onwerkelijk omdat dit pas mijn tweede cyclus is.. ik had echt niet het idee dat het zo lukken. Dit was de eerste cyclus dat ik mijn ovulatie in kaart kreeg, kennelijk is dat dus ook goed gelukt.

Voor jullie dames, ik wens jullie een heel fijn gelukkig en gezond nieuwjaar en natuurlijk een zwangerschap!

happy_mom
afbeelding van happy_mom
30 dec 2016 - 17:02

Hoi, wat vervelend van je schildklier. Maar goed dat je het nu weet en dat er wat aan te doen is.
Hoe is het nu bij jullie? Ik ben even kwijt hoe jullie cyclussen lopen. En hoe was jullie kerst?
Hier gaat het verder goed. 1 of 2 uurtjes per dag misselijk, soms sochtends, soms smiddags, geen peil op te trekken. Maar als het hierbij blijft, teken ik ervoor. Bij de eerste 2 ben ik echt weken flink ziek geweest. Onze kerst was gezellig. We hebben het onze ouders en zussen verteld, dat was heel leuk. Hele wisselende reacties, maar iedereen blij!

Succes allemaal!

Pagina's