Ik wel, maar manlief nog niet!

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Eveline
afbeelding van Eveline
16 sep 2007 - 17:30
Ik wel, maar manlief nog niet!

Hallo allemaal,

Mijn dochtertje is nu bijna 10mnd. Ik wil graag een 2e, ben alleen nog aan het twijfelen of ik snel weer zwanger wil proberen te raken of dat ik wacht totdat mijn dochtertje wat ouder is. Wat is een leuk leeftijdsverschil, ze moeten zeker iets aan elkaar moeten hebben?

Mijn manlief ziet geen van 2en echter nog zitten. Ons dochtertje heeft in het begin veel gehuild, daar heeft hij nog een `trauma` van, haha. Ben ik de enige, of komt dit bekend voor? Kan ik rekenen op een happy ending?

gr.Eveline

sappie
afbeelding van sappie
16 sep 2007 - 17:34

Hoi Eveline.


Ik ken het. Wij zijn na de geboorte van ons zoontje een jaar uit elkaar geweest. Toen we weer bij elkaar waren wilde ik heel snel voor een tweede. (ging super tussen ons en ons zoontje was bijna 2) Hij zag het eerst niet zitten maar kwam toch al snel zelf met het idee om te proberen voor een tweede te gaan. In de tweede maand was ik al zwanger. Mannen hebben geloof ik ook gewoon wat minder met baby's dan vrouwen. Ik zou het gewoon soms er samen over hebben en niks dwingen of pushen. Hij zal er zelf wel mee komen als hij voor een tweede wil gaan.


groetjes Sabrina