Help

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
1love
afbeelding van 1love
6 apr 2019 - 13:03
Help

Hoi lieve moeders....afgelopen donderdag 4 april zou ik eigenlijk moeten menstrueren. Heb sindsdien alleen wat rozige/bruinige afscheiding bij het afvegen. Helemaal niet wat ik gewend ben en zie het echt niet als menstruatie. Heb af en toe ook menstruatie achtige krampen.Nu heb ik een zwangerschapstest gedaan vandaag op 6 april maar die is hartstikke negatief. Heb altijd een regelmatige cyclus en nooit eerder is mijn menstruatie uitgebleven dan de eerste 2 keer toen ik zwanger was. Nu willen we heel graag een 3de kind en zijn al een jaar bezig. Wat zal dit allemaal zijn? Iemand dit ook ooit meegemaakt?

Update: 5 dagen overtijd en toch menstruatie gehad vandaag. Snap er niks van. Mijn hele leven een regelmatige cyclus van 26 dgn gehad en nooit te laat. Ben ook niet aan het ontpillen...ben ruim een jaar geleden gestopt met de pil.

1love
afbeelding van 1love
7 apr 2019 - 19:46

Thanks voor je bericht en advies.

best-1333056
afbeelding van best-1333056
7 apr 2019 - 15:57

Het uitblijven van je menstruatie kan vanalles als oorzaak hebben. Probeer het over een paar dagen nog een keer, eventueel met een early predictor. Is de uitkomst negatief, bezoek dan even de huisarts.
 

Groetjes,

Rob van Laere
https://papablogger.nl