Gaan voor het 4e kindje...wie nog meer?

31 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Girls3
afbeelding van Girls3
14 jun 2016 - 13:32
Gaan voor het 4e kindje...wie nog meer?

Hallo mama's, 

Dilemma wij zijn een heerlijk gezellig gezin met al 3 meiden 4jr 6jr en 12jr inmiddels naar een heerlijk groot huis en dorp verhuisd voor ons bedrijf we zijn dolgelukkig met elkaar en de meiden nu zitten we altijd gekheid te maken en vooral de meiden over nog een broertje of zusje..mijn man en ik zijn er altijd overuit om het bij 3 te houden ivm financiële opzicht en huis....maar ja inmiddels groot huis zeeën van ruimte en stilte in huis omdat de kinderen allemaal naar school gaan..het idee laat ons afgelopen week niet los. ?.Wanneer weet je nou of je het echt wilt?

Alles word weer op zijn kop gezet ivm baby /Alles aanschaffen/Drukte/ enz

Het lijkt mij verder onwijs mooi om nog een keer alles te doen...maar wie kent dit gevoel ?

 

gullu1980
afbeelding van gullu1980
8 apr 2017 - 11:00

Hey dames
Ik heb vanochtend een zw. Test gedaan en ben zwanger. Ben erg blij

gullu1980
afbeelding van gullu1980
6 mrt 2017 - 22:00

Hallo dames ik ga voor mijn 5 de ik heb na mijn 3 kinderen na 10 jaar er nog 1 tje genomen maar het houd niet op het prikkelt zo erg dat ik nu mijn zoon 14 mnd is ben begonnen deze maand hoop dat ik snel zwanger ben.

Ennasuus
afbeelding van Ennasuus
11 nov 2016 - 11:43

Moe moe moe en nog eens moe en chagerijnig.... heel gezellig voor de rest van de familie haha. Op dagen dat ik niet of niet een volle dag hoef te werken gaat het nog. Verder misselijk en last van mijn benen en mijn broeken gaan stakker zitten haha O en heel de tijd trek. 

Geef zeker wel een fijn gevoel dat het kamertje bijna klaar is en alle spullen in huis zijn. 

Mijnticker.com Tickers

Girls3
afbeelding van Girls3
10 nov 2016 - 12:50

Hoi!

Ja ik ben bijna helemaal klaar moet wat kleine dingetjes kopen en in het kamertje afmaken maar het grootste deel is klaar..hoe is het nu met jullie nog enige kwaaltjes? 

Bij mij loopt alles nog steeds top! Op adem te kort zo nu en dan na hahaha maar goed!

 

Ennasuus
afbeelding van Ennasuus
5 nov 2016 - 09:22

Goede morgen. 

Wij wonen in Brabant. Ben je al helemaal klaar met alle spulletjes? Fijn joh. Had je nou ook al een kamertje? Mijn geheugen laat me wel eens een beetje in de steek haha. 

Gelukkig valt het deze ochtend weer mee met het misselijk zijn. Of het komt nog. Niet te hard roepen haha

Mijnticker.com Tickers

Girls3
afbeelding van Girls3
5 nov 2016 - 06:56

Hahaha ja klopt inmiddels na 3 meiden een jongen whahaha super leuk onze dochters waren in het begin wel elk van mening jongen en meisje maar nu vinden ze het echt super leuk ..de stoere dingen zijn al helemaal aangeschaft en alle meisjes kleding is deze week het huis uit gegaan na de 20wkn echo wilde daar graag nog even bevestiging hebben ;-) 

 

Girls3
afbeelding van Girls3
5 nov 2016 - 06:51
  • Goede morgen, 

Wat vervelend dat jullie zo misselijk zijn bij deze zwangerschap had ik er vrijwel geen last van

Gisteren had ik alleen de hele ochtend ontzettend last van duizeligheid zal mijn bloeddruk geweest zijn dus bouillon en zoutje erin hahahaha...

Tot nu toe heeft het een poos geduurd voordat iemand op mijn topic gereageerd heeft dus we zullen het nu met zijn 3en moeten kletsen hahaha waar in de omstreken komen jullie vandaan als ik vragen mag ik kom uit Groningen :-)

Fijn weekend!

Ennasuus
afbeelding van Ennasuus
4 nov 2016 - 11:49

 

Wat fijn. Hopelijk blijft het zo ja. 

De kinderen merken nog niks aan me. Denk dat als ik iedere dag zou moeten overgeven ze zich wel zorgen zouden maken. Hopelijk hoeven we het voor hun niet zo lang verborgen te houden. 

We zijn hier nu met z'n 3en. Ik denk dat er niet zo veel mama's zwanger zijn van een 4de haha

 

Mijnticker.com Tickers

Mum2go
afbeelding van Mum2go
4 nov 2016 - 11:39

Argh, vreselijk die misselijkheid he! Merken de andere kinderen het ook aan je?
Ik heb het idee (durf het bijna niet hardop te zeggen:)) dat het bij nu minder wordt.. Hoop dat het zo blijft, zelfs niet overgegeven vanochtend...

Succes dan maar vandaag! Zijn hier verder nog mama's actief?
 

Ennasuus
afbeelding van Ennasuus
4 nov 2016 - 11:17

Whahhaha ach het gaat ook om het idee toch?

Ben vandaag flink misselijk en ik heb al voor dat ik wist dat ik zwanger was last van ontzettend vermoeide benen. Heb ik bij andere zwangerschappen ook gehad dus dat was voor mij een teken. Verder wat vermoeider en emotioneler. 

Mijnticker.com Tickers

Mum2go
afbeelding van Mum2go
4 nov 2016 - 11:09

Haha, ja daar zit je natuurlijk ook nog mee. Ik ben nu elf weken en kan mn broeken nog aan. Maar niet lang meer denk ik.
s Ochtends dacht ik echt al een flinke bolling te voeelen op mijn buik.. maar als ik dat geplast heb, is het weer weg. Dus ik heb lopen aaien over mn eigen urine, ipv de baarmoeder hahaha...

Voel je je een beetje goed?

Ennasuus
afbeelding van Ennasuus
4 nov 2016 - 09:41

Hier roepen de oudste 2 al een tijdje dat ze nog wel een broertje willen. Vooral mijn oudste. Mijn man zou het ook heel leuk vinden een zoon. Voor mij maakt het echt niet uit eigenlijk. Heel cliché als het maar gezond is. 

Maandag ga ik bellen voor een afspraak bij de vk. Waarschijnlijk mag ik met 6 weken voor een echo komen. Als de echo dan met 9 weken ook goed is vertellen we het de kinderen. En als ik het dan nog verborgen kan houden met 11 weken tijdens kerst aan de familie. Laatste keren paste ik met 7 weken mijn broeken al niet meer...

Mijnticker.com Tickers

Mum2go
afbeelding van Mum2go
4 nov 2016 - 08:48

Hey HennaSuus..

Ow, dat wil je inderdaad niet horen. Mannen..;)
Hetzelfde wanneer je je weer zo misselijk en moe voelt.. en dan bedenkt, ow help zo voelde dat... Ergens wist je dat wel van te voren maar je hoopt toch dat het meevalt he!

Ik ben in mei uitgerekend, geen idee nog over de auto.. Misschien wel een andere en ach, anders proppen ze maar een beetje op de achterbank. We gaan niet zo vaak met zijn allen in de auto. Alleen naar school en dan zit mijn man er niet bij in, dus dat kan nog:)

Hier weten de kinderen het. Ze waren dolenthousiast! Dat maakte het voor mij ook echt weer even een geluksmomentje tussen al het misselijk voelen door.
De oudste reageerde met grote ogen... Dus uh.... dan hebben jullie het weer gedaan??? Hahahahaha.. slimmers

DE tweede hoopt met alles dat het een broertje wordt en dat hij niet nog zo'n 'irritant' zusje krijgt, haha. En de jongste is apetrots en vertelt aan iedereen dat ze nu een grote zus wordt.  
Volgende week heb ik de echte termijn echo, met bijna twaalf weken. De kinderen gaan dan mee. Dus hoop dubbel dat alles goed is.
We konden het niet langer verborgen houden. De oudste maakte zich nogal zorgen om mij, dat ik steeds aan het overgeven was, dus bij de eerste echo besloten het te vertellen.

En weten jou kinderen het al?
 

Girls3, las ik nou ergens dat je na drie meiden een jongen krijgt? Wat bijzonder leuk!! Al helemaal losgegaan met kleertjes en stoere mannen dingen? Weten je meiden het ook dat het een jongen wordt? Hoe vinden ze dat?

Ik ben er niet helemaal over uit of ik het wil weten. Mijn man wel.
Stiekum vind ik een zusje voor de jongste wel erg leuk... gehehe.. We zullen zien.. Een jongen is uiteraard ook weer een kado op zich!

Fijne dag!

Ennasuus
afbeelding van Ennasuus
3 nov 2016 - 20:40

Ja idd of een Toyota verso. 

Ik ben pas is juli uitgerekend. Weet net sinds maandag dat ik zwanger ven haha. 

Bij mijn eerste wisten we niet wat we zouden krijgen. Bij de 2de en 3de wel maar ook meer omdat ik toen heel veel echo's heb gehad. Dan kan je er bijna niet om heen. Nu lijkt me het wel weer leuk om het niet te weten. Maar ik weet niet of dat gaat lukken haha. Ben toch veel ste nieuwsgierig. Jij?

Mijnticker.com Tickers

Girls3
afbeelding van Girls3
3 nov 2016 - 20:31

Ja zoiets willen wij ook graag ik denk aan een Opel Zafira zijn kwa kosten ook niet de duurste...in het nieuwe jaar gaan we er even naar opzoek :-) ik ben pas in maart uitgerekend dus we hebben nog eventjes ....wanneer zijn jullie uitegerekend? Willen jullie ook straks weten wat jullie krijgen een jongen of meisje? smiley

 

 

 

Ennasuus
afbeelding van Ennasuus
3 nov 2016 - 20:16

Haha nee dat was idd niet wat ik wilde horen. 

Hier weet nog niemand het. Wil eerst 1 of 2 echo's afwachten ivm eerdere mken. 

Een nieuwe auto staat hier ook op het lijstje. We willen er graag 1 waarbij je achterin 2 stoelen uit kan klappen. De oudste 2 zijn niet altijd thuis dus dan is dat wel makkelijk. Hebben we ook een beetje een achterbak en geen onhandige grote losse stoelen. 

Mijnticker.com Tickers

Girls3
afbeelding van Girls3
3 nov 2016 - 20:08

Hoiiii..Gefeliciteerd

Whaaaa!  dat is nu net geen goede opmerking dat wil je niet horen :-(

Je weet van binnen ook wel dat het goedbkomt maar het komt nu persoonlijke r binnen ofzo denk Ik  vandaag had ik daar gelukkig even geen last van uit eindelijk zijn we straks allemaal ontzettend blij :-) weten jullie kindjes het allemaal al?

Wij zjjn straks genoodzaakt een andere auto te zoeken zijn nog jullie daar ook al mee bezig? 

Gelukkig hoeven wij niet te verbouwen we zijn pas verhuisd en hadden een kamertje over :-) ook hadden we de babykamer nog scheeelt weeer!

Groetjes

Ennasuus
afbeelding van Ennasuus
3 nov 2016 - 19:51

Jij ook gefeliciteerd mum2go. Hoe ver ben je? Weten bij jou de kids het al?

Had vandaag ook zo een dag vol met van die momentjes... probeerde er met mijn man over te praten zegt hij doodleuk ja dat wist je toch van te voren...

Dat wist ik ook allemaal maar nu word het veel echter. Ach ik laat het maar over me heen komen en het zal allemaal wel goed komen. Toch? 

Mijnticker.com Tickers

Mum2go
afbeelding van Mum2go
3 nov 2016 - 19:35

Heyhoi!

HennaSuus en Girls 3, van harte gefeliciteerd!

Wat leuk! Ik ben ook zwanger van nummer vier.
We hebben twee jongens en een meid in de leeftijd van 8-6-3..

Girls 3. Wel herkenbaar hoor die momentjes... Lekker laten komen, doe je niks aan:)
Als het zover is komt het allemaal wel weer goed en genieten we heeeeeeerlijk van zo'n uk!

Ennasuus
afbeelding van Ennasuus
2 nov 2016 - 10:57

Dank je smiley

Wat leuk nu een jongen na 3 meiden. En wat fijn dat alles goed gaat. Hier willen ze ook allemaal wel een broertje of zusje. Heb regelmatig een paniek momentje smiley hoe ga ik dit allemaal doen? Met werk huishouden en de praktische kant. We moeten verbouwen en een andere auto.. wat hebben jullie? Probeer er vanuit te gaan dat alles goed blijft gaan maar houd ook nog een beetje afstand. Wanneer anders de weken vliegen lijken ze nu super traag te gaan haha

 

Mijnticker.com Tickers

Girls3
afbeelding van Girls3
2 nov 2016 - 10:28

Hoi!

Jij ook allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap. .Wat ontzettend naar van je miskraam :-(

Verstand op nul en er maar vanuit gaan dat alles goed komt! Spannende tijd is de zwangerschap altijd vind ik..bij ons zitten we op 19+4 weken we hebben de 20wkn echo gehad en ons kindje lijkt tot nu toe helemaal gezond :-D dit maal verwachten we vol spanning op een jongetje whaha super leuk wij hebben dus 3 meiden van nu 14jr 7jr en 4jr dus grote drukte maar zooooo mooi <3

Ik heb afgelopen tijd nog wel in spanning gezeten of ik het wel aankan en of het wel de juiste beslissing is enz...hormonen pfff emoties is bij mij nu veel erger als bij mijn andere kids terwijl ik me fantastisch zwanger voel..had jij dat ook?

Wij hadden het tijdens het eten vertelt de kinderen wilde zelf graag een baby erbij en dat begon tijdens dus te kriebelen en langzaamaan vertelde we dat er dus een klein baby'tje groeide in mijn buik...daarna met geslacht bekend maken hebben we met een taart gedaan super leuk..weten jou kids het al?

Ennasuus
afbeelding van Ennasuus
31 okt 2016 - 18:24

Gefeliciteerd wat leuk  [smiley]  

Ik ben er vandaag achter gekomen dat ik weer zwanger ben. Ook van ons 4de kindje. Bij mij was vooral het gevoel er tijdens de zwangerschap van onze 3de dat dit niet de laatste keer zou zijn. Maar na bijna 2 jaar twijfelen van mijn vriend had ik mijn wens al een beetje weggestopt en er vrede mee geprobeerd te krijgen dat het niet meer zou gebeuren. Maar ineens net na de 2de verjaardag van onze jongste zei hij dat hij er voor wilde gaan. Gelijk de eerste ronde was ik zwanger. Heb toen best even moeten schakelen. Maar na een tijdje won het enthousiasme en was ik super blij. Helaas ging het mis. Nu dus weer zwanger en ne maar hopen dat wel alles weer goed gaat. Mijn kinderen zijn trouwens 11 8 en 2. Hoe hadden jullie het verteld tegen de kinderen?

 

Mijnticker.com Tickers

Ennasuus
afbeelding van Ennasuus
31 okt 2016 - 18:19

Gefeliciteerd wat leuk smiley 

Ik ben er vandaag achter gekomen dat ik weer zwanger ben. Ook van ons 4de kindje. Bij mij was vooral het gevoel er tijdens de zwangerschap van onze 3de dat dit niet de laatste keer zou zijn. Maar na bijna 2 jaar twijfelen van mijn vriend had ik mijn wens al een beetje weggestopt en er vrede mee geprobeerd te krijgen dat het niet meer zou gebeuren. Maar ineens net na de 2de verjaardag van onze jongste zei hij dat hij er voor wilde gaan. Gelijk de eerste ronde was ik zwanger. Heb toen best even moeten schakelen. Maar na een tijdje won het enthousiasme en was ik super blij. Helaas ging het mis. Nu dus weer zwanger en ne maar hopen dat wel alles weer goed gaat. Mijn kinderen zijn trouwens 11 8 en 2. Hoe hadden jullie het verteld tegen de kinderen?

 

 

Mijnticker.com Tickers

Girls3
afbeelding van Girls3
22 sep 2016 - 10:42

Hoi Suus1980

Zwanger! Zaterdag 14 weekjes

Gaat super goed :-)

Iedereen dolblij druk met alles bezig hele gezin geniet ervan

Groetjesss

suus1980
afbeelding van Anoniem
18 jun 2016 - 15:22

o superleuk om te horen !

zeker spannend weer  en jaaaa alles komt vast goed.

ik hoop dat jullie wens snel in vervulling mag gaan.

uiteraard hoor ik het tzt graag.

groetjes suus

Girls3
afbeelding van Girls3
17 jun 2016 - 18:19

Hoi hoi!

Wat een verhaal over dat oudere vrouwtje pff waar een ander wel niet aan denkt haha...brutaal!

Bij ons is het huis geen probleem we hebben 3 slaapkamers en ern mega grote vaste zolder...ze slapen nu met elkaar op de zolder dat is hun wens...de auto is geen probleem inruilen voor een grotere ....

We zijn er overuit! We gaan ervoor ohhhhh zo spannend alsnog weer poehh zeg maar alles komt wel weer goed hihi..

Hoop dat we natuurlijk nog eens mogen genieten van een zwangerschap en daarna erg benieuwd naar de reacties van de familie ....

Ik vind het erg leuk om jou mening te mogen horen omdat jij al een groot gezin hebt echt leuk om dat te horen ....

Wij gaan met spanning onze wens vervullen hoop ik :-)

Ik laat nog wel een berichtje achter als ik meer info heb haha

Groetjes jolanda

suus1980
afbeelding van Anoniem
17 jun 2016 - 09:35

tja het gevoel was er gewoon, m'n man had het al wel veel eerder dan ik .. of eigenlijk ik had het ook wel maar ik dacht dat m'n man me in  de maling nam.  die vroeg steeds zou je het niet leuk vinden nog een kleintje erbij en dan zei ik ja natuurlijk, maar je meent het toch niet.. dat is echt wel een paar maanden doorgegaan.  en toen hebben we echt een serieus gesprek gehad en samen besloten er echt nog voor te gaan. 

ik merk idd wel dat het een stuk vermoeiender is dan een 10 jaar geleden.. inmiddels zijn de jongsten hier dreumes en peuter en poe hé... was dat even vergeten... wat een energie... hihi

zelf ben ik ook overdag thuis en werk ik 2 avonden in de week.

heb niet het idee dat ik de kinderen te kort doe...met de ukkies speel ik overdag een hoop en de andere jongens krijgen 'smiddags en 'savonds hun aandacht dmv.. (gezelschaps)spelletjes doen / huiswerk overhoren / samen lekker filmpje kijken.

of we erop worden aangekeken ?

nou m'n man niet...maar ik wel... tja ik was tenslotte degene die eerst al 3 x snel achter elkaar een enorme toeter van een buik had en die het een paar jaar later 2 x over doet... dus tja.

en de meest gehoorde opmerking was dan " zo en wordt het nu wel een meisje ?? "

enne... nou je hebt het vast wel zwaar hè met al die kinderen/jongens.  uhh: nee

heb 1 keer van een oud vrouwtje te horen gekregen... hoe brutaal. ze vroeg eerst heel aardig: is dat je eerste kindje ach wat lief  - (was net bevallen van de 4e) ik zeg nee de 4e..       o... en toen heel boos dan krijg je nu zeker lekker veel kinderbijslag ?!!!!!

echt stond met m'n mond open van verbazing... 

 

verder ongemakken... tja momenteel het huis die wordt toch wel te klein nu met maar 3 slaapkamers. 

maar over een half jaartje gaan we verhuizen naar een iets ruimere woning.

dat is eigenlijk het enige en oja we hebben wel een 7 zitter (auto). 

 

nou groetjes 

Girls3
afbeelding van Girls3
16 jun 2016 - 10:03

winkTof 5 jongens geweldig! 

Wanneer wisten jullie nou of het gevoel echt was om een kindje erbij te proberen te krijgen....ik ben gewoon bang om te beseffen dat mijn kids groot worden.

All es s opnieuw doen is ook geweldig maar ben bang dat we te vermoeiend worden en alles verandert kinderen te kort doe ofzo...maarja moeilijkkkk

 

Worden jullie er op aan gekeken?  Of wat voor ongemakken brengt het jullie? 

Groetjes

 

Girls3
afbeelding van Girls3
16 jun 2016 - 09:57

Hahaha...Gelukkig niet de enige..het is zo moeilijke beslissing ...3 kinderen vind ik al echt geweldig maar ik ervaar het niet als hectisch omdat onze oudste al op de middelbare school zit alle kids hebben hun eigen dingetjes en vriendjes en zijn veel opzichzelf ...daarom lijkt mij het zo leuk...maar ja dan begin je dus weer bij het begin word het dan niet te veel zijn 4 kinderen echt het balans? Hoe ervaar je het grote gezin in de buiten wereld? Word je erop aan gekeken.. te veel gedachtes haha...

Ik doe h er t huishouden en administratie thuis dus ben gewoon in huis kids overdag naar school dan beland je denk ik ook in een dipje waar je verzorging voor kinderen minder word waar je misschien naar verlangt is het dan gewoonte waar je afstand van leert te moeten doen of echt kinderwens erbij dat is mijn ingeving

Als dit 4e kindje 4 worden naar school gaat kom je weer in die dip....snap je wat ik bedoel?

Dilemma alles lijkt me leuk maar is dat een echte keuze of onderliggende verlangens van afstand doen van het kleine en bbeseffen dat de kinderen groot worden whaaa....enige wat ik niet wil is bevallen haha

suus1980
afbeelding van Anoniem
14 jun 2016 - 17:25

haha ik herken je gevoel heel goed :) 

hier begon het na 7 jaar weer te kriebelen.

we hebben nog een 4 en 5 kindje mogen krijgen.

en het zeker weten...tja als het jullie allebei niet los laat.

je weet dat het weer druk wordt met een baby erbij, hier vond ik het enorm schelen dat de andere al ouder waren/zijn.

ja je moet weer spullen opnieuw aanschaffen, dat kan nieuw, maar eventueel ook 2e hands. 

suc-6 en veel geluk iig.

 

groetjes