Fabel of feit?!

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
12 nov 2008 - 10:55
Fabel of feit?!

Hey allemaal,

Ik heb een vraag. Nou ja ik denk niet dat iemand die echt kan beantwoorden maar ben benieuwd hoe jullie er over denken.

Is het waar dat als je te veel met het zwanger worden bezig bent je het dan niet wordt?!

Mijn ervaring met de 1ste is dat we ruim anderhalf jaar bezig waren en het maar niet lukte. Toen zijn we doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een 1ste onderzoek. We zaten toen middenin een verhuizing en we waren op dat moment niet echt met een zwangerschap bezig. Op de dag van het onderzoek moest in ongi worden, maar was het nog niet. Ook de dagen ernaar werd ik maar niet ongi. Test gedaan: positief!

Nog een verhaal. Mijn nicht probeerde met hulp van het ziekenhuis zwanger te raken (al 5 jaar bezig) en na meerdere pogingen die waren mislukt wou ze even niet meer. Ze ging lekker op vakantie en toen ze terug kwam bleek ze zwanger! Spontaan! Ze had 1% kans op een natuurlijke zwangerschap en dat is dus nu gebeurt.

Zijn er nog meer mensen die deze ervaring delen en hoe denken jullie erover. Wij zijn nu bezig voor een 2de en hopen dat het gauw gaat lukken! En anders moeten we maar weer verhuizen hahaha...

Liefs Serana

Nico74
afbeelding van Anoniem
12 nov 2008 - 15:34

Hoi Esther,

ik vind het ook erg beledigend als iemand dat tegen mij zou zeggen en ik krijg dit vaak te horen, dat ik er teveel mee bezig ben en dat ik me er niet aan moet denken en dat het dan vanzelf komt.

Uit onze onderzoeken is gebleken dat we gezond zijn, maar helaas is het voor ons dus nog niet zover...dus voor mij denk ik wel dat er voor 95% kan is dat het daardoor komt...owkee...stress komt er ook bij kijken...helaas...

maar je hebt helemaal gelijk! ik hoop dat je vriendinnen toch ook nog zwanger mogen worden/raken! en super dat het jullie na 6 jaar toch nog gelukt is...dat geeft de mens moed!

liefs,

Nico

serana
afbeelding van Anoniem
12 nov 2008 - 14:00

Hey Nico,

Wat vervelend voor jullie. Nou ik hoop dat jullie eruit komen en dat dan jullie wens ook in vervulling zal gaan.

En inderdaad, het is lastig om er niet mee bezig te zijn als je het graag wilt!

Liefs Serana

Nico74
afbeelding van Anoniem
12 nov 2008 - 13:00

hoi Serana,

ik geloof hier dus wel in...wij zijn zelf al bijna 2 jaar aan het proberen, en nog steeds is het niet raak voor nummer 1. Hebben ook al onderzoeken gehad, maar waarschijnlijk toch nog te veel ermee bezig, ook al hebben we nu een relatiedip achter de rug en zijn we nog steeds hard aan het werken om hier uit te komen en staan onze gedachten dus helemaal niet naar zwanger worden (diep van binnen wel natuurlijk)

ik heb ook al van iemand gehoord die al 6 jaar aan het proberen was en vlak voordat ze naar het ziekenhuis moest gaan voor nog meer onderzoeken en andere opties, was ze zwanger. Flink bezig geweest met een verbouwing bij hun thuis...dus ik geloof daar wel in dat je niet zwanger kunt raken als je teveel ermee bezig bent...het lastige is alleen...hou je er maar eens niet mee bezig...zodra je besluit om met de pil te stoppen ben je er al mee bezig eigenlijk...

succes met zwanger worden...en verhuizen zou ik niet doen hoor..hihihi...

liefs,

Nico