eind april (weer) voor het echie

96 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
helen1976
afbeelding van helen1976
19 apr 2009 - 00:27
eind april (weer) voor het echie

Een goede avond allemaal.

Hoi hoi, mijn naam is Helen en ben 32 jaar jong, vorig jaar na 12 3/4jaar samen maar eens getrouwd. Mama van 2 meiden.


Na jaren van hoop op een derde is het nu bijna zover dat we er voor gaan.
Hopelijk gaat het dit keer gemakkelijker dan de eerste keer.
Even in het kort:
dec 2001 gestopt met de pil.
dec 2002: ziekenhuis
Na 5x iui (de laatste met hormonen), te horen gekregen dat we op de ivf lijst komen te staan. Dit was niet nodig, want in februari 2004 bleken we zwanger te zijn.
In nov 2004 bevallen van een dochter.
Samen afgesproken als we in juli nog niet zwanger zouden zijn van de tweede we weer naar het ziekenhuis zouden gaan. (dit mocht ook van het ziekenhuis).
Maar na 4 maanden al zwanger van nummer 2, slik dat is wel erg snel.
Manlief, vond het zo wel best na 2 meiden. (ik niet...), tweede was nl. een krijsbaby voor ongeveer 1,5 jaar en hij durfde niet meer.....
Maar na lang "zeuren" gaan we er dus voor. Mijn droom/ wens komt hopelijk dus uit.

Twee collega's van mij zijn op de hoogte verder dus niemand. Hopelijk kom ik hier dus geen bekende tegen........


Wie doet er mee en gaat er ook voor in (eind) april???
Ik ben geen dagelijkse typer, dus het kan ff duren voordat ik reageer.
(of deze muts kan het niet meer terug vinden).


Groetjes Helen.SNB
afbeelding van SNB
16 jul 2009 - 18:18

he blondie het was een tijdje stil hier, maar hoe gaat het nu?


heb je nog weer getest? of is je ongi gekomen?


mijn ovulatietesten waren ineens donker afgelopen weekend. ik heb dus nu een cyclus van ruim 5 weken, daar baal ik van. ga dus gewoon naar de gyn, zal wel niet zawgner zijn geworden, zo voel ik me in elk geval neit...


maar goed, als mijn ongi niet net op 24 juli is (en je zult zien, dat is het wel) dan ga ik mooi naar de gyn... kan dan nog niet testen of ik zwanger ben, is te kort dag, dus we zien wel....

SNB40010.6798032407
Groeten,

Saskia


<
Blondie1980
afbeelding van Blondie1980
6 jul 2009 - 22:21

@ Helen, ik hoop ook voor je dat het niet nodig is om naar het ziekenhuis te gaan. Afwachten is zo irritant… Succes!<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />@ Saskia, ook lastig zeg dat je ovulatietesten negatief blijven. Hopelijk brengt de gyn wat duidelijkheid.Hier is het ook redelijk vaag. 2 juni ongi na de laatste pil en nu nog steeds nix. Zit nu op dag 35. Heb al wel 2 keer getest maar was negatief. Deze week even afwachten en dan zondag of maandag nog een keer testen als ik nog niet ongi ben.

Groetjes, Norma


helen1976
afbeelding van helen1976
6 jul 2009 - 18:43

Hier ook ovutesten gebruikt. had vanaf dag 15 een positieve test, alleen deze hield aan tot dag 19, of ik heb een trage ei of een doos vol.....


Hoelang heeft Djim nu al de waterpokken? Ik wou dat we ze hiero al hadden gehad, maar helaas.


Saskia mijn laatste nod datum is 15 juni, dus ik mag de 10e weer.
Heb alweer buikpijn dus zie de bui al hangen.
Zie er wel tegen op om maandag weer het traject in te stappen, hormonen oke, spuiten oke, bloedprikken ietsie minder, maar dat hcg onderzoek AAAAAAAAAAAAA, daar zie ik als een berg tegenop.
Nou ja we horen maandag wel.....SNB
afbeelding van SNB
6 jul 2009 - 17:15

nou, hier nog geen nieuws... 18 juni voor het laatst ongi gehad.. ovulatietesten blijven negatief...


wel geklust natuurlijk, maar mijn h oop is gevestigd op de gyn, daar ga ik 24 juli naar toe.. ben benieuwd!

Groeten,

Saskia


<
Brenda79
afbeelding van Brenda79
6 jul 2009 - 16:38

Hoi,


Ik ben op het huidige moment even druk met Djim en zijn waterpokken. Alle aandacht afleiden van donderdag. Dan zou ik volgens mijn cyclus voordat ik Djim kreeg ongesteld moeten worden. Al vind ik het niet zo erg als het nog niet zo ver is. Ik heb nog genoeg plannen in huis om te doen en eigenlijk past daar een zwangerschap nog niet echt in.


Ik werk nu halve dagen en heb morgen weer een afspraak bij de fysio voor mijn arm. Op zich gaat het goed en ik wil volgende week starten met opbouwen van uren. In augustus heb ik lekker twee weken vakantie maar voor die tijd wil ik wl weer volledig aan t werk zijn. Maar dat moet wel lukken denk ik.


Nu is djim nog even bij opa en oma dus ik ga snel nog wat in huis doen. Als hij weer thuis is lukt dat niet meer nu hij ziek is.

Groetjes Brendahelen1976
afbeelding van helen1976
6 jul 2009 - 15:59

hoihoi

De afspraak voor het ziekenhuis is gemaakt, as maandag de 13e mogen we komen. Hopelijk is het niet nodig en krijgen we vrijdag een positieve test.
Moeten nl. ws het hele traject weer doorlopen, wat ik dus niet hoop, want dat HCG onderzoek doet auw. Nou ja we wachten af.
Manlief wou het gelukkig toch, eerst dacht ik dat we niet het hele traject hoefde te doorlopen dus hij had zoiets van oke dan. Nu hoorde ik vanmorgen omdat eht al een jaar geleden is we ws alles moesten doorlopen. Nou ja we horen het maandag wel.


Heb trouwens alweer buikpijn, dus heb de hoop een beetje opgegeven, maar ja het is nog geen vrijdag en zollang die rooie er nog niet is.....zucht. Wachten dus maar weer.Hoe is het verder met jullie, al wat meer nieuws????Nou ik ga de weekboodschappen maar weer eens doen tot snel.

SNB
afbeelding van SNB
16 jun 2009 - 11:23

nou, ik ben helaas niet ongesteld, maar ook niet zwanger. Afspraak staat voor vrijdag... bij de HA!

helen, vervelend dat het niet raak is!
over de andere site: ben hier druk genoeg mee, met al die topics. haha.. ik blijf nog even hier!

Groeten,

Saskia


<
helen1976
afbeelding van helen1976
16 jun 2009 - 00:30

Ja dames de duivel heeft zijn bestemming weer gevonden. Mij dus.
Helaas dus op naar ronde nummer 3.


Hee ik schrijf ook op babybrabbel en moet zeggen daar ziet het er heel gezellig uit. Als je zin en tijd hebt kijk daar maar eens. Ook een topic voor elke maand.

SNB
afbeelding van SNB
14 jun 2009 - 22:28

suus, ben bang van niet. Vorige maand was ik aan de pil, braaf ongesteld geweest, en sindsdien niet meer. Ik kan hiervoor dus niet zwanger zijn geraakt, want ik heb bloed moeten prikken toen aan de pil. SIndsdien geen ovulatie, daarom moest ik ook aan de pil!

dus het testen is negatief, dat weet ik wel zeker. Als ik niet beter wist zou ik denken dat ik zwanger ben hoor, ben af en toe misselijk, heel moe, moet vaak plassen... maar dat is wishful thinking!

blondie, ja ik spreek een aantal dames ook op andere topics, of via hyves, haha.. is soms lastig om alles bij te houden he

Groeten,

Saskia


<
Blondie1980
afbeelding van Blondie1980
14 jun 2009 - 16:17

Zo, weer eens een berichtje van mij. Ik, zit nu vaak op bij het wachthoekje juni, waar ik Suus en Brenda ook tegenkom, vandaar.<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />@ Helen, nog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk dat jullie naar de Efteling zijn geweest. De 15e is morgen dus ik ben heel benieuwd hoe het gaat. Ik duim voor je!@ Brenda, succes met klussen! Sterkte met je arm!@ Saskia, dat is vreemd. Hopelijk is het goed nieuws of wordt je doorverwezen naar de gyn.Hier niet echt nieuws. Twee weken geleden gestopt met de pil, ongi geweest en sindsdien vage klachten zoals roze slijm, licht bloedverlies en menstruatiebuikpijn. Zal wel ontpillen zijn vrees ik. Nu afwachten hoe lang de cyclus is.Fijn weekend!Groetjes, Norma


juf_suus
afbeelding van juf_suus
14 jun 2009 - 15:52

Hmm vaag hoor saskia! Kan het ook niet zijn dat je gewoon al wel zwanger bent, al voor je een ovulatie zou moeten hebben van de vorige maand en je daarom geen eisprong hebt gehad?


Flabbergasted! De 5e is onderweg!

Uitgerekend op 1-11-11
SNB
afbeelding van SNB
14 jun 2009 - 15:21

he helen, wat vervelend dat je test negatief was! en een drankje kan niet zoveel kwaad hoor, zelfs niet als he ttoch raak blijkt te zijn

suus, spannend hoor! hoop voor je dat het raak is! zou wel heel mooi zijn

brenda, lastig als je niets mag doen, zou ook niets voor mij zijn! je kunt niet alles laten liggen, hoe zeer dat ook eigenlijk moet.

ik had donderdag ongi moeten worden. is helaas niet het geval, heb ook geen ovulatie gehad. Dinsdag voor de zekerheid testen, en dan een afspraak maken voor vrijdag bij de HA. Hopelijk stuurt ze me nu wel door naar de gyn!

Groeten,

Saskia


<
Brenda79
afbeelding van Brenda79
14 jun 2009 - 10:11

Hoi,


Mijn ongesteldheid is weer voorbij dus we kunnen weer aan de klus. Ik moet vanwegen een vermoedelijk beknelde zenuw in mijn elleboog rustig aan doen. Niets doen is eigenlijk de boodschap maar dat is heel lastig. 23 juni mag ik naar de neuroloog. Kijken wat hij te zeggen heeft. Tot die tijd verplicht thuis jezelf vervelen.

Groetjes Brendajuf_suus
afbeelding van juf_suus
13 jun 2009 - 22:48

Oh helen, gefeliciteerd nog met je verjaardag!
en dat glaasje kan vast geen kwaad!


feest ze~!


Hier nog niks gaande, flink geklust en nu in de wachtweken, al hebben we niet echt geklust om het klussen Wink


Flabbergasted! De 5e is onderweg!

Uitgerekend op 1-11-11
helen1976
afbeelding van helen1976
13 jun 2009 - 21:21

Nou hiero vandaag een test er tegenaan gegooid, omdat we een feestje hebben en ik misschien een glaasje wil, en omdat ik het gewoon wou weten. Deze gaf aan niet zwanger, grrrr. Verrek al ruim een week van de buikpijn. En had dus hoop, moet de handdoek nog niet in de ring gooien dus nog ff afwachten tot dinsdag....


Nou ik ga een feestje bouwen tot snel.

SNB
afbeelding van SNB
10 jun 2009 - 12:54

nou, gaat hier redelijk. heb buikpijn, dus wie weet word ik toch ongesteld!maar kan oko door stress komen, werk is niet echt leuk momenteel...


zou mooi zijn als we idd allemaal zwanger blijken te zijN!


helen, gefeliciteerd! fijn dat je een leuke dag hebt gehad! nog wat moois gekregen?

Groeten,

Saskia


<
helen1976
afbeelding van helen1976
9 jun 2009 - 21:59

Hoi hoiHoe is het met Djim????
Hoe is het met Luca????


Zo Brenda die duivel heeft je dus weer gevonden, fijn he als je er zo op zit te wachten?


Nou Saskia voor jouw dus ook weer wachten.
Bij mij ja ik hoop dat ie niet de 15e komt, hebben flink geklust.
Verrek alleen al een paar dagen van de buikpijn, maar ja dat wil ook niets zeggen.
Wou gewoon dat ik wit wanneer het lukt, heb best geduld, maar geef me een datum.....
Zo weer maanden doorgaan dat is ook niet tof.
Gaan jullie duimen voor me???


O ja ben gisteren weer een jaartje ouder geworden. Zijn een dagje naar de efteling geweest, we hebben genoten.
Zondag mijn verjaardag gevierd, wat een klereweer was het zeg.


Nou meiden hopelijk kunnen we snel naar het zwanger zijn forum...

SNB
afbeelding van SNB
9 jun 2009 - 15:18

he Brenda,

wat fijn! ik weet precies hoe het is... het wachten maar niet zwanger zijn. denk dat ik over 2 dagen weer hetzelfde voel als jij hebt gedaan..

maar heel fijn dat het nu weer allemaal werkt!

Groeten,

Saskia


<
Brenda79
afbeelding van Brenda79
9 jun 2009 - 15:05

!#&@a!!!! eindelijk is het zo ver. Ik ben ongesteld!!!! Ik wordt er helemaal gelukkig van. Niet dat ik mij goed voel. Heerlijk die rugpijn, buikpijn enz. Nu weet ik eindelijk weer waar ik aan toe ben. Nu kunnen we op gaan naar de volgende ronde.

Groetjes BrendaSNB
afbeelding van SNB
7 jun 2009 - 15:27

brenda,


gezellig die vlekjes... wel belangrijk dat je weet wat het is, inderdaad... ben je al naar de HA geweest?
en fijn dat hij zijn plekje vindt op het KDV.

eet hij altijd zo slecht? Luca heeft van die periodes... nu eet hij echt te veel, wordt wakker van de honger, ik moet hem meer geven dan hij mag, krijgt voeding voor hongerige babies... en af en toe krijg je er niets in... ach ja, zolang hij gemiddeld maar voldoende binnen krijgt vind ik het best!

vervelend dat je ongi uit blijft, maar wie weet komt je droom uit!
h et lijkt vandaag wel of ik opvliegers heb... zo warm!

normaal had ik dat wel eens met de menstruatie, maar daar ben ik nog niet aan toe. wie weet breekt het eerder door!

Groeten,

Saskia


<
Blondie1980
afbeelding van Blondie1980
7 jun 2009 - 12:53

Hee Brenda,


EVen een snelle reactie:
Misschien heeft Dim wel de zesde ziekte. Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Zesde_ziekte. Dat heerst ook vaak op het kdv. Mijn zoontje heeft het laatst ook gehad.


Balen dat je nog steeds niet ongi bent. Hopen maar dat dromen geen bedrog zijn!

Groetjes, Norma


Brenda79
afbeelding van Brenda79
7 jun 2009 - 11:41

Nou, de waterpokken zijn waarschijnlijk geen waterpokken maar leuke gezellige stippen. Geen idee wat het dan wel zal zijn. Maar het worden geen blaasjes.
Djim heeft het wel naar zijn zin op het dagverblijf. Hij heeft wat moeite met afscheid nemen maar dat is alleen maar gezond. Eenmaal aan de gang heeft hij zijn plekje wel. Eten en drinken is nog niet optimaal maar dat komt ook wel weer. Hij is toch al niet zo'n grote eter en een nog slechtere drinken. Afgelopen vrijdag heeft hij helemaal niet gedronken. Meneer weigerde gewoon. En als hij nee zegt is het ook nee. Maar daar doe ik niet moeilijk over. Zolang hij het goed blijft doen. Hij is een keer gaan slapen en om half vijf nog even gaan rusten. Dit was goed voor hem. Ik kreeg geen complete wrak mee naar huis dus dat is positief. Verder is het lastig om zijn huidige gedrag (hangerigheid en claimen) aan een oorzaak te koppelen. Hij is vast ook niet lekker van de stippen wat de oorzaak ook is. En dan gaat hij naar het dagverblijf en dan ontdekt hij ook steeds meer zijn eigen ik. Op regelmatige momenten heeft hij een driftbui omdat hij zijn zin niet krijgt en op andere momenten pakt hij je aan de hand om heel goed duidelijk te maken wat hij wil. Daar genieten we dan maar dubbel van.


Ik ben nog steeds niet ongesteld. Ik dacht vorige week tijdens het klussen wel dat ik het zou worden maar nog steeds niet. Balen!!! Maar gweoon door gaan met ademhalen en doen waar je zin in hebt. Eens moet dat moment toch wel komen. Van de week gedroomd dat ik wegens de uitblijvende ongesteldheid naar de huisarts ging en ik toch zwanger bleek. T is een droom. maar het zou leuk zijn als het werkelijkheid wordt.

Groetjes BrendaBlondie1980
afbeelding van Blondie1980
6 jun 2009 - 23:53

Brenda wat vervelend dat je nu nog geen duidelijkheid hebt. En balen dat Djim waterpokken heeft. Beterschap!
Vind ie het wel leuk op het kdv?

Groetjes, Norma


SNB
afbeelding van SNB
5 jun 2009 - 11:23

och, jeetje, voor het eerst naar het kidv en dan al waterpokken.. dat is toch ook wat!

aan de andere kant, dan heeft hij het ook maar gehad, toch? ze krijgen het toch een keer, maar vervelend is het wel. Er zijn wel smeersels te koop, en anders talkpoeder werkt ook wel!

sterkte ermee! zielig voor Djim...

Groeten,

Saskia


<
Brenda79
afbeelding van Brenda79
4 jun 2009 - 21:18

Hoi,


Hier gebeurt nog maar weinig. Ben nog niet ongesteld maar volgens mij komt het er wel aan. Djim heeft vandaag een heleboel stippels ontwikkeld op zijn lijf. Volgens mij heeft hij de waterpokken. Dat heerst op het kinderdagverblijf. Al is hij er nog maar twee weken geweest. Morgen maar eens kijken wat ik kan vinden tegen de jeuk. Op het moment heeft hij er nog weinig last van maar dat willen we ook zo houden. Nu eerst maar naar bed brengen zodat hij lekker kan slapen. En dan zullen we morgen de schade wel bekijken. Heeft hij ook zijn eerste echte dag op het dagverblijf.

Groetjes Brendahelen1976
afbeelding van helen1976
31 mei 2009 - 23:58

Damn hele tekst getypt en weg is het grrrrr, later meer.

SNB
afbeelding van SNB
31 mei 2009 - 22:11

brenda, dat is vervelend!
kan me voorstellen dat je wilt weten waar je aan toe bent, wat het antwoord ook is!

nou, wie weet wordt het alsnog positief, of breekt het door...

Groeten,

Saskia


<
Brenda79
afbeelding van Brenda79
31 mei 2009 - 10:18

Nou, het nieuuws hier is nog steeds onduidelijk. Nog steeds niet ongesteld en de test is ook weer negatief. Ik ben nu vooral in een baalbui. Ik ben het zat en weet niet goed wat ik hier nu verder mee moet. Eerst maar eens gewoon balen!

Groetjes BrendaSNB
afbeelding van SNB
30 mei 2009 - 12:43

brenda, ben heel benieuwd.. ik hoop het van harte voor je!

blondie, spannend hoor! hopelijk is het ook voor jou snel raak

hier gaat het nog steeds niet super, maar dinsdag horen we de uitsl*g, dus ik ben benieuwd. hij heeft fruit de laatste weken afgezworen, erg lastig, want dat is nou juist belangrijk...

Groeten,

Saskia


<
Brenda79
afbeelding van Brenda79
30 mei 2009 - 10:12

Hier nog steeds geen nieuws. Morgenochtend vroeg zullen we meer weten. Of juist nog steeds niet. Jullie horen het wel van mij.


Ik hoop dat alles snel mag gaan lukken Blondie. Ik moest de vorige keer nogal afkicken van de pil. En dan is het lang wachten. Voor jou hoop ik dat niet.


Tot morgen met positief of geen nieuws.

Groetjes BrendaBlondie1980
afbeelding van Blondie1980
29 mei 2009 - 22:31

Jippie, vanavond de laatste pil!!!


Brenda, is er al nieuws?


Saskia, hoe gaat het met Luca?

Groetjes, Norma


Blondie1980
afbeelding van Blondie1980
26 mei 2009 - 23:20

Saskia, wat ontzettend vervelend. Veel sterkte met Luca! Ik hoop dat het snel beter gaat.


Brenda, hopelijk heb je snel duidelijkheid (en dan wel positief natuurlijk).

Groetjes, Norma


SNB
afbeelding van SNB
26 mei 2009 - 22:28

brenda, is het voor ghet eerst dat je niet ongesteld wordt dan?
ik ben ervoor naar de dokter geweest, en ik weet over een paar dagen of het heeft geholpen..

met Luca gaat het slecht, de arts denkt ook dat het Kinkhoest kan zijn (daar zijn wij dus ook bang voor)... en daar is niets aan te doen.
Vandaag bloed geprikt, voor degenen die op mijn hyves kunnen, kunnen in mijn blog lezen hoe waanzinnig goed dat ging....

volgende week horen we meer...

Groeten,

Saskia


<
Brenda79
afbeelding van Brenda79
26 mei 2009 - 21:35

Ik hoop het blondie.


Ik baal ontzettend dat ik nog steeds niet ongesteld ben. Nu weet ik maar niet waar ik aan toe ben en als ik dan toch niet ongesteld ga worden geef mij dan een positieve test. Iets is beter dan niets. Op het moment maakt het mij niet uit wat.


Hoe is het nu met Luca Saskia? Is hij weer opgeknapt? Ik hoop dat je wel hebt kunnen genieten om er tussenuit te zijn.

Groetjes BrendaBlondie1980
afbeelding van Blondie1980
24 mei 2009 - 21:33

@ Brenda
Ooo, wat vervelend/irritant/spannend (weet niet hoe ik het moet noemen). In ieder geval kan het nog steeds, want misschien heb je wel te vroeg getest. Ik duim voor je!


@ Saskia
Wat balen dat Luca ziek was. Hopelijk gaat het nu beter met hem maar het is wel net jammer dat hij dan tijdens jullie weekend weg ziek was. Spannend deze week voor jou! Ik duim ook voor jou!


Ja, ik vind het ook wel heel leuk en spannend. Ik heb echt geen idee hoe lang m'n cyclus is en wanneer we dus eigenlijk aan de bak moeten. Nou, we doen maar gewoon wat denk ik en dan zien we het wel.

Groetjes, Norma


SNB
afbeelding van SNB
24 mei 2009 - 21:15

nou, ik ben weer terug van ons weekend Keulen. Luca was ziek, dus veel rust hebben we niet gehad.

Heb Sander vast voorbereid dat als alles nu goed gaat, de ovu er aan komt, kan hij vast rekening mee houden, haha!

blondie, wat leuk dat jullie er nu eerder voor gaan! succes, hopelijk mag het snel lukken!

Groeten,

Saskia


<
Brenda79
afbeelding van Brenda79
24 mei 2009 - 20:28

Nou Blondie, Suc6. Ik hoop voor je dat het snel mag lukken.


Ik heb vandaag weer een test gedaan. Helaas was deze alweer negatief. Maar in de tussentijd ben ik nog steeds niet ongesteld dus een heel klein beetje blijven dromen. Verder niets bijzonders. Mooi weer dus lekker in de tuin geweest.

Groetjes BrendaBlondie1980
afbeelding van Blondie1980
24 mei 2009 - 19:01

Hoi allemaal,


Leuk nieuws! We gaan eerder stoppen met de pil! Het was niet eens mijn eigen idee. Dat maakt het helemaal leuk :-)
Dus, nu nog vijf daagjes en dan gaan we er voor!

Groetjes, Norma


Blondie1980
afbeelding van Blondie1980
21 mei 2009 - 22:30

Lijkt me wel een grappig idee, dat de mannen het zouden overnemen. Helaas...


Laten we hopen dat juni (of juli) voor iedereen een goede maand gaat worden! Zou best wel leuk zijn! (Maar ach, ik heb nog een aantal pilletjes te slikken en ik kan me echt niet voorstellen dat het gelijk raak is, dus dat zal wel geen juli worden voor mij. Hoop wel nog dit jaar.)

Groetjes, Norma


SNB
afbeelding van SNB
21 mei 2009 - 17:32

helen, wat vervelend van je ongi!
balen hoor! we gaan er gewoon allemaal voor volgende maand! alhoewel , als het ons nog lukt, zijn we zwanger vanaf mei...

ik ga dus aan de ovu testen, ga maandag starten, dan heb ik officieel nog een aantal dagen voor de ovu, maar wie weet... hopelijk heb ik er uberhaupt een...

Groeten,

Saskia


<
juf_suus
afbeelding van juf_suus
21 mei 2009 - 17:27

@helen, balen dat je nu ongesteld bent geworden! En tsja... als mannen die rode duivel kon overnemen... Denk dat ze dan heel zielig gaan doen...


Flabbergasted! De 5e is onderweg!

Uitgerekend op 1-11-11
helen1976
afbeelding van helen1976
21 mei 2009 - 11:25

Vannacht heeft het duiveltje ons huisje weer gevonden, wauw dat manlief het eens een maandje overnam,mmmmm eerlijk zullen we alles delen, ja amehoela behalve de klo.e dingen hihiihih.
We zullen deze maand eens beter ons best doen.Brenda wat een geduld zeg, ik heb er gisteren een test tegenaan gegooid, terwijl ik de uitsl*g eigenlijk al wist. Zonde van de test.
Vind het nu wel een mooie maand om zwanger te worden, net voor mijn 33e.
Ach ik mag blij zijn al we zoiezo zwanger worden.

Zet 'm op Brenda.
Ga voor je duimen.

helen197639954.3958101852
Brenda79
afbeelding van Brenda79
21 mei 2009 - 10:08

Hier gebeurt ook nog niets. Druk op het werk en in afwachting voor wat er gaat gebeuren. Of ik dit weekend ongesteld ga worden of niet. Ik ga er maar van uit dat het wel moet komen. Al heb ik van de week wel vast een test gekocht. Ligt die klaar voor het moment dat ik het niet meer kan houden.... Maar voorals nog niets bijzonders.


Vandaag dus maar hopen op mooi weer zodat we een schutting kunnen maken in de tuin. Blijf je bezig en focussen je gedachten niet zo op wat toch nog niet het geval is.

Groetjes BrendaBlondie1980
afbeelding van Blondie1980
20 mei 2009 - 22:07

Balen zeg.
Ja, je zal het altijd zien dat als je er op zit te wachten het langer duurt. Maar... je weet het niet, het kan nog...


Succes!

Groetjes, Norma


helen1976
afbeelding van helen1976
20 mei 2009 - 21:45

Hier dus nog niets te bekennen.... Raar hoor.
Heb er een test tegenaan gegooid, en de uitsl*g wist ik van te voren al. Negatief.
Verrek van de buikpijn, dus hij zal straks wel komen.
Stom lijf, elke maand op tijd en nu we bezig zijn komt ie niet.
Ben nl al gestopt met de pil in oktober, ik vergat hem nl regelmatig dus dan kun je hem beter niet slikken dan weet je zeker dat je zwanger kunt worden als je wat doet....hihiihh.
Dus de rubbers maar uit eht nachtkastje gepakt. En nu dus voor het echie en het kreng denkt nu maar ff laat ik haar maar lekker wachten voor de volgende ronde. grrrrrrr.


Waar is iedereen????


Aan het genieten van het mooie weer.


Tot strkas misschien.

Blondie1980
afbeelding van Blondie1980
18 mei 2009 - 22:52

Hoi Susan, leuk dat je ook komt meekletsen.
Jeetje, je hebt al aardig wat te verduren gehad zeg. Knap dat je toch de moed erin houdt!


@ Helen
Inderdaad grappig . Ik zag later dat er ook een onderwerp is vanaf juni. Maar ja, ik vind het eigenlijk wel gezellig om hier mee te kletsen.
Succes morgen in ieder geval!

Groetjes, Norma


helen1976
afbeelding van helen1976
17 mei 2009 - 22:31

Hoi Susan welkom hiero.
Je hebt dus ook al wat voor je kiezen gekregen.
Ik heb toendertijd toen wij voor de eerste gingen en er ruim 2 jaar over hebben gedaan wel eens geroepen had ik maar een mk gehad dan wist ik tenminste dat het kon.
Gelukkig hebben we nu twee dochters en hebben we dat dus nooit meegemaakt.


Vind het wel grappig, ben begonnen met de titel EIND APRIL (WEER) VOOR HET ECHIE. En er zijn er die al langer bezig zijn en zelfs nog niet.
Ach wat maakt het uit.
Ik ben alleen van menig dat de groep niet te groot moet worden anders kun je het niet meer volgen wie wie is en waar ze mee bezig zijn. (maar dat vind ik, ik ben ook een giga zeef).


Hier nog twee dagen tot DE dag, heb buikpijn dus ik verwacht de duivel wel.
Ach dan gaan we door naar de volgende ronde.


Zo wij gaan prison break ff kijken, hebben we opgenomen. Gisteren nl een slaapdienst gehad.
SNB
afbeelding van SNB
17 mei 2009 - 21:34

Hallo Susan, wederom welkom, haha!
we weten elkaar wel te vinden he?

mijn verhaal heb ik al eerder getypt, leuk dat je komt meekletsen hier!

blondie, goed hoor, dat de banners gelukt zijn!

Groeten,

Saskia


<
juf_suus
afbeelding van juf_suus
17 mei 2009 - 17:45

hoi meiden,
Ik kom hier ook maar meekletsen ;).

Ik ben Susan, 28 jaar, getrouwd met Matthijs, samen hebben we een dochter van bijna 10mnd, Meike. Ik heb uit een eerdere relatie nog 2 kinderen, een zoon van 9, Xander en een dochter van 8 Eva.. We zijn nu met ronde 6 bezig om zwanger te worden, en tussendoor een MK gehad in maart. In januari bleek dat ik last had van een persisterend follikel (een ei die niet wilde springen wanneer het zou moeten maar een week later...) Dus toen gestopt met de borstvoeding. Daarna was ik meteen zwanger. Die MK zou ik gehad kunnen hebben omdat ik last heb (bleek 2w terug) van parodontitis (botafbraak in je kaak, met ontstekingen - had er geen last van, alleen bloedend tandvlees sinds de zwangerschap van meike. In ieder geval gaan we nu vol goede moed verder.
Matthijs en ik werken allebei in het onderwijs, ik werk drie dagen, matthijs 5. Overigens wonen we in Bedum, net boven groningen


Flabbergasted! De 5e is onderweg!

Uitgerekend op 1-11-11
Blondie1980
afbeelding van Blondie1980
17 mei 2009 - 15:30

Yes, het is gelukt.


Fijn weekend nog!

Groetjes, Norma


Pagina's