dochter van bijna 8 en 1 van 19 maand toch nog kriebels voor derde, maar vriend niet...wie nog meer?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Orri1979
afbeelding van Orri1979
12 mrt 2013 - 13:08
dochter van bijna 8 en 1 van 19 maand toch nog kriebels voor derde, maar vriend niet...wie nog meer?

Hallo, bij deze mijn verhaal: ik heb een dochter van (bijna) 8 uit een eerdere relatie, en nog een dochtertje uit mun huidige relatie van 19 maand. Nu heeft mijn vriend zoiets van ik heb altijd gezegd ik wil twee kinderen en nu hebben we er samen twee. Nu is het alleen wel zo dat ik steeds de kriebels heb voor toch nog een derde wondertje. Nu is het wel zo dat we het niet al te breed hebben maar daarintegen doen we ook zat dingen die eigenlijk door mij gezien worden als overbodige luxe, dus mijn conclusie ...die dingen wil ik best achterwege laten als ik daardoor misschien nog een x zwanger zou mogen worden. Ik ben inmiddels 33 en word over ongeveer half jaartje 34 dus de tijd begint ook wel beetje te dringen mijn vriend is nog maar 27. Mijn vriend wil alleen nog zoveel, ik denk dat  mannen daarin toch wel egoistischer zijn(niet rot bedoeld) en wij vrouwen er toch meer voor willen laten. Financieel gezien denk ik dan maar weer als straks de jongste naar school gaat kan ik altijd weer bijspringen met werk en zal het financieel ook weer makkelijker gaan (hoop ik) in deze maatschappij is niets zeker meer. Op dit moment ben ik gewoon huismama dus geen kosten opvang.    Ik hoop dat er meerdere zijn die hierover mee kunnen praten.  Groetjes Moeder met kriebels :)                                                                                           

moilightning
afbeelding van moilightning
16 mrt 2013 - 11:23

Hoi!! Ik ken het verhaal!! Wij hebben 2 schattige kindjes, een dochter van 2,5 en een zoontje van 9mnd. Mijn man heeft ook steeds gezegd dat hij 2 kindjes gewoon goed en genoeg vind. Mijn gevoelens begonnen kort na onze tweede alweer te kriebelen diep in mij. Dit heb ik ook gelijk tegen hem gezegd. We hebben er sinds een maand of 3 vaker over gepraat en hij ziet ook in hoeveel het met mij doet. Mijn man heeft precies dezelfde argumenten. Hij zegt bijvoorbeeld...nu kunnen we alweer zoveel meer omdat ze allebei weer wat ouder zijn. Straks is het weer vooraf aan met zon babytje. Ik snap ook echt wel hoe mannen denken!! Maar ik vind dat niet de juiste manier. Gelukkig is mijn man wel omgedraaid en wil hij ook zeker nog net zo graag als mij een derde. Maar daar zal het ook bij blijven. Ik heb hier ook alle rust in gevonden nu. We willen na de vakantie proberen om weer zwanger te worden. 

tijgertje1982
afbeelding van tijgertje1982
15 mrt 2013 - 22:31

Maar jou vriend wil er geen kindje meer bij omdat jullie er nu twee hebben ( 1 van jou en 1 van jullie samen ) Heeft hij verder geen andere redenen om geen derde kindje te nemen ?

Mijn vriend zei altijd als het ons gegund is , wil ik 1 kindje, die kan je dan alle aandacht geven en alles wat het hebben wil. Nu is hij bij gedraait en zijn we bezig voor een tweede wondertje. Ook ik werk niet meer en moeten wel een paar dingen veranderen als het tweede wondertje er is, maar dat hebben we er beide voor over.

Ik hoop voor je dat je vriend nog even na wil denken en dat hij misschien toch overstag gaat. Dan heeft hij twee kinderen van zichzelf en 3 met jou samen ...

.