is dit raar??

12 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
lilly
afbeelding van lilly
10 aug 2007 - 16:59
is dit raar??

hallo,

wij zijn al hele trotse ouders van onze zoon van bijna 3 jaar en willen graag een 2e, het hoefde niet stel op sprong, ik wou eigenlijk een beetje plannen zodat mijn zoon eerst naar de basischool ging en dan een nieuw babytje, maar nu is het ons eigenlijk ontschoten en hebben we gezegd van: we gaan er nu voor! zo gezegd, zo gedaan hahah, en nou heb ik meteen het gevoel dat het raak is, toevallig zat ik ook in mijn vruchtbaarste periode, en ik voel gewoon steken en een soort van harde buik gevoel, in mijn buik, maar kan dat zo snel gaan? binnen een paar dagen al zo n gevoel?? en het is heus niet zo, dat ik het te graag wil, en het wil voelen! maar natuurlijk hoop ik dat het neteen raak is... herkennen mensen hier wat is, of ben ik raaar??

gr lilly

Dian
afbeelding van Dian
28 sep 2007 - 12:37

Pff, helaas! Dit keer niet gelukt. Vind het wel raar, heb normaal nooit last van mijn been tijdens ongi, nu dus wel. Nou ja, volgende ronde nieuwe kansen.Dian
afbeelding van Dian
14 sep 2007 - 19:27

Nou, het lijkt er steeds meer op. Mijn been voelt steeds dover aan en ik ben wéér verkouden.Dian
afbeelding van Dian
11 sep 2007 - 22:27

Joh Linda, hopelijk dat het snel raak is.

Katemans, bedankt. Duimerijen hebben we wel nodiglindamama
afbeelding van lindamama
10 sep 2007 - 22:43

Hallo, hier ben ik nog even. In mijn eerdere reactie dacht ik zwanger te zijn maar inmiddels weet ik dat het niet zo was, Ik ben gewoon ongesteld geworden en het lijkt er zelfs op dat mijn cyclus eindelijk normaal begint te worden, er zat namelijk maar 6 weken tussen dit keer. Wie weet is het deze keer wel raak. We zien wel.


Groetjes Linda

katemans
afbeelding van katemans
10 sep 2007 - 19:38

nou dian hier wordt hard voor je geduimt!


Wat zijn ze trots op hun kleine zusje!

Dian
afbeelding van Dian
9 sep 2007 - 23:22

haha, niet verklappen he?fleur
afbeelding van fleur
8 sep 2007 - 17:44

oohhh.....spannend Dian.....


Dian
afbeelding van Dian
7 sep 2007 - 21:31

haha, zou toch wel leuk zijn als je gevoel vanaf het begin blijkt te kloppen?

Wij zijn ook net begonnen voor een tweede en nu heb ik heel sterk het gevoel dat het raak is. Niet dat ik in m'n buik iets voel of zo, maar ik ben nooit ziek en nu ineens de ene dag snipverkouden, een dag later weer niets aan de hand en weer een dag later weer snipverkouden. Niet zomaar verkouden, maar echt giga niezen, m'n hoofd vol en ontzettend dikke en rode ogen. Dat heb ik maar 1 keer eerder in mijn leven gehad en dat was toen ik net 1 of 2 dagen zwanger was van Jesse. Toen is volgens de berekening van de vk Jesse 29 of 30 dec. verwekt en op oudjaarsdag was ik ook zo giga verkouden, zelfs zo erg dat we het etentje bij vrienden hebben afgebroken en ik om 11 uur m'n bed in ben gegaan. Als ik nu volgende week ook nog een zeer been krijg (spataderen) dan weet ik 100% zeker dat ik zwanger ben. En tot die tijd? Afwachten maar, misschien is het tóch toeval?katemans
afbeelding van katemans
26 aug 2007 - 22:57

lily

gewoon even testen, dat is de enige manier dat je zekerheid kan krijgen.. probeer dat dan wel te doen wanneer je ongesteld zou moeten worden, omdat t anders kan zijn dat het HCG hormoon nog niet genoeg aanwezig is.

ben nu net zelf ook zwanger van nummertje 2 en moet zeggen dat ik nu ook al vroeg harde buiken heb...

succes ermee

groetjes Karin


Wat zijn ze trots op hun kleine zusje!

lindamama
afbeelding van lindamama
18 aug 2007 - 22:16

Hoi lilly,


ik zit een beetje in zo'n zelfde situatie als jij. Onze dochter is inmiddels 14 maanden en sinds een maandje ongeveer hebben we besloten dat we voor een 2e kindje gaan. Aangezien ik een erg onregelmatige cyclus heb (zeg maar geen cyclus) heeft het bij mijn dochter ook een jaar geduurd dus we wilde wel op tijd beginnen. Nu heb ik het geluk dat ik vaak merk wanneer ik een eisprong heb. Ik heb dan krampen in mijn buik en ik merk het aan het slijm. Dat was dus afgelopen week weer het geval en tja, daar moet je dan toch maar gebruik van maken toch? En dus vanaf die dag weet ik bijna zeker dat ik zwanger ben, ik kan niet uitleggen waarom en als ik nadenk dan denk ik dat het niet zo is maar het is een gevoel. Ik werd afgelopen week ook een aantal keer s'nachts wakker waarbij ik dan zeker wist dat ik zwanger was. Het gevoel is ook zo sterk dat ik het eigenlijk al aan iedereen wil vertellen, heel raar maar ik voel het echt zo.


En wat jij beschrijft over een harde buik en steken, dat heb ik ook, net als bij mijn eerste zwangerschap. Ik kan bijna niet wachten tot ik een test kan doen en ik hoop dat ik gelijk heb, anders wordt het toch weer wachten op mijn volgende eisprong en dat is maar heel af en toe (voor mijn vorige zwangerschap, zo'n 4x per jaar) dus wij hopen echt dat het nu al raak is!


groetjes Linda

jolandasmans
afbeelding van jolandasmans
14 aug 2007 - 00:07

Hoi Lilly,


Ik denk niet dat je zoiets als meteen kunt voelen, maar soms weet je dingen gewoon. Toen wij probeerden zwanger te worden (mijn zoontje is inmiddels 6 maanden), werd ik 's nachts (na een euh... hoe zeg je dat netjes... "poging") midden in de nacht wakker. Ik keek op de wekker en het was precies 5.55 uur. Er ging toen een golf door me heen en ik wist op dat moment zeker dat het ons die avond "gelukt" was. Heel stom is dat. Ik weet zeker dat niemand me gelooft, maar ik kreeg wel gelijk! Na precies een maand de test gedaan te hebben, bleek ik zwanger te zijn. Toen we met de echo precies wisten hoe ver ik zwanger was, zijn we gaan terug rekenen en bleek het inderdaad die nacht te zijn geweest (dat weten we omdat we in de periode daarvoor en daarna eigenlijk geen "tijd" hadden door bepaalde omstandigheden). Je zult me wel voor gek verklaren, maar soms wéét je dingen gewoon...


Ik hoop dat je gelijk hebt! Doe over een maand maar eens een test... Succes!


Groetjes Jolanda