ben ik zwanger

7 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
moontje87
afbeelding van moontje87
6 aug 2010 - 13:49
ben ik zwanger

Ik heb in juni m'n spiraaltje laten verwijderen en zijn vanaf toen begonnen met het proberen zwanger te raken. Afgelopen maand ben ik maar 2 dagen ongesteld geweest. (normaal rond de 6 dagen ondanks spiraal!)


nu voel ik me sinds een dag of 3/4 heel anders. heel erg moe, raar in me lijf, totaal geen eetlust en steken in m'n onderbuik. ook heb ik puisten op de meest rare plekken waar ik ze normaal niet heb.


ik zou na dit weekend weer ongesteld moeten worden, maar ik hoop natuurlijk dat dit voortekenen zijn van een zwangerschap.. van ongesteld worden heb ik normaal de week ervoor erg veel last, maar daar heb ik ook nog niks van gemerkt.


graag een reactie van jullie!


liefs Ramona

moontje87
afbeelding van moontje87
18 aug 2010 - 00:33

[QUOTE=jut]En moontje? Ben je zwanger of ongesteld geworden?[/QUOTE]helaas toch ongesteld geworden. nu weer voor de volgende ronde.. het was wel een teleurstelling. had nl echt het gevoel dat het 'raak' was. maar nieuwe ronde, nieuwe kansen;)

jut
afbeelding van jut
13 aug 2010 - 16:27

En moontje? Ben je zwanger of ongesteld geworden?

Lilypie Pregnancy tickers

moontje87
afbeelding van moontje87
9 aug 2010 - 00:22

gisteren had ik na de seks klein beetje rood. maar een andere kleur rood dan normaal. feller rood, en lichter. verder nog steeds hetzelfde eigenlijk. alleen heb ik weer iets meer honger.


morge als er verder nog niks is maar eens een testje doen. Ik wil er eigenlijk geen hoop op hebben, maar dat heb ik toch automatisch.


bij ons duurt de vakantie nog wel even. Maar voor jullie alvast fijne vakantie en hopelijk zwanger terug!!

Mama9
afbeelding van Mama9
8 aug 2010 - 20:37

ik had ook zon week. Ik ben helaas wel ongesteld geworden terwijl het wel langer duurde dan gebruikelijk.


Ik voelde mij ook anders... net alsof er iets in mijn buik zat zeg maar.


Helaas heeft het niet zo mogen zijn.
Nu ga ik gewoon eerst lekker vakantie houden

moun
afbeelding van moun
7 aug 2010 - 15:39

wat spannend meid,ik hoop voor je dat je zwanger bent

Nico74
afbeelding van Anoniem
6 aug 2010 - 15:13

hoi Ramona,

spannend...het zou een innesteling kunnen zijn, niet iedereen heeft dit overigens, een innesteling. en je lichaam kan je behoorlijk voor de gek houden...

Als je nog niet ongesteld bent geworden na het weekend, zou ik toch een testje doen...mocht ie positief zijn, tja...dan lijkt het me idd dat je zwanger bent...mocht ie negatief zijn en je zou nog niet ongesteld zijn, dan zou ik een paar dagen wachten en dan nog eens testen...wie weet heb je dan de eerste keer te vroeg getest...

succes!

liefs,

Nico