Bang voor de tweede

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Dolf-894717
afbeelding van Dolf-894717
25 jun 2018 - 11:16
Bang voor de tweede

Ik heb wat kracht en positiviteit nodig :-)
Wij hebben een dochter van 4 en zijn bezig voor de tweede.
Na 6x IUI zitten we nu midden in IVF ronde.
Super mooi nieuws, we hebben een embryo en TP is morgen.

En nu... Ik word angstig, wat ik niet snap. De droom is zo groot en nu ben ik bang. Kan ik het wel aan, wordt het zoveel zwaarder, kan ik wel 2 kindjes opvoeden. Wat als er iets gebeurd?
Ik haal me vanalles in mijn hoofd en word er heel nerveus van.
Onze dochter had reflux, en vaak ziek ivm longontstekingen (inclusief koortsstuipen) Gelukkig gaat het nu hartstikke goed, maar toch die angst bij een tweede kindje pfff.

Hebben meer mensen hier last van?

Hoop dat ik wat rustiger word..

Alvast dank voor de reacties!

1love
afbeelding van 1love
7 jul 2018 - 14:22

Hoi hoi, wij hebben 2 kindjes. 3 en 1 jaar...en ja het is stukken drukker. Maar wat scheelt is dat je nu een ervaren moeder bent....maakt hwt toch iets makkelijker. Bij onze 1ste liet ik hem nooit huilen. Maat nu kan het echt niet anders...een van ze moet wrl even huilen als de een moet douchen of eerst moet eten. Onze 2de slaapt nog niet door...dus ik ben kapot....bek af....maar nog....blijft het leuk en heerlijk om 2 kinderen te hebben. Eerst dacht ik ook...ik red het nooit!!! Heb soms nog van die dagen. Maar weet je...als moeder zijnde heb je toch een soort van innerlijke kracht en kun je het heus wel aan....succes moeders

tayl-1179794_an...
afbeelding van tayl-1179794_anonymized
25 jun 2018 - 12:48

Hoi hoi!!

Ja is zeker normaal hpor dat je bang bent!!
Ik heb precies hetzelfde. Ik ben u ook in verwachting van de 2e en denk ook regelmatig sh#tt kan ik het wel aan, kan ik de nachten weer aan en gaat het me alleen lukken. Want ik ben uit elkaar met de vader van het kind em toen later kwam ik erachter dat ik zwanger was. Ik heb al een zoontje van 18 maanden, dus je bent niet de enige die het denkt. Ook mijn zoon heeft continu in het ziekenhuis gelegen. Het komt allemaal goed!!