Al 5 dagen positieve ovulatietest?

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

1 bericht / 0 nieuw
Silly2204
afbeelding van Silly2204
20 jul 2019 - 21:06
Al 5 dagen positieve ovulatietest?

Hallo dames,
Even een kleine toelichting; mijn vriend en ik zijn al 13 maanden bezig voor een tweede kindje, is tot op heden nog niet gelukt. Vorige maand hebben we onderzoeken gehad bij de gynaecoloog in het ziekenhuis, en alles is bij ons goed. Er is ons aangeraden nog een half jaar te blijven proberen alvorens andere stappen te ondernemen, maar wel goed te letten op onze timing.
Dus ben ik deze maand (weer) begonnen met ovulatietesten. Ik ben begonnen op dag 10 met testen(2x per dag), op dag 16 had ik de eerste positieve. Ik zit nu op dag 20 en ze zijn nog steeds positief! De streep lijkt niet positiever te worden, maar ook niet negatiever(afnemend in kleur). Wanneer krijg of heb ik nou mijn eisprong? We hebben sinds de eerste positieve test wel bijna iedere dag geklust, maar ik verbaas me erover hoelang de testen positief blijven. Ik heb de afgelopen 13 maanden wel vaker ovulatietesten gebruikt, maar steeds zijn ze maar 2 of 3 dagen positief en daarna nemen ze weer af.
Hellup! Ik snap er niks meer van!