2 positieve testen, 1 negatieve test, niet ongesteld

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
S.ur-1313674
afbeelding van S.ur-1313674
3 aug 2017 - 08:18
2 positieve testen, 1 negatieve test, niet ongesteld

Goedemorgen!

Fijn dat dit forum er is, aangezien ik er met mijn omgeving nog niet echt over wil/kan praten.. Ik denk nu in de vijfde week van mijn zwangerschap te zitten. Ik heb eerdere miskramen gehad en ben daardoor een tijdje gestopt met proberen. Heb veel onderzoeken gehad en er bleek geen medische verklaring te zijn voor de miskramen, pure pech keer op keer. Nu gaan we er sinds 2 maanden weer voor en ik voelde wat symptomen in de vierde week; gespannen borsten en krampen in de buik. Hierdoor kon ik niet meer wachten en heb ik een zwangerschapstest gedaan, nog voor m'n nod (stom, ik weet het), deze bleek licht positief. Logisch, er is nog te weinig hcg voor een donkere streep. Op de dag van m'n nod zelf deed ik een andere test, ook deze was licht positief. Ik werd hier onzeker van, ik wilde een donkerdere test. Gisteravond heb ik dus weer een test gedaan en deze was negatief. Ik dacht gelijk weer aan een miskraam, maar ik ben nog steeds niet ongesteld en de symptomen zijn ook nog aanwezig, al lijken ze minder heftig aanwezig dan een paar dagen geleden. Mijn huisarts is op vakantie, bij de verloskundige kon ik vorig jaar met 5 weken terecht voor een inwendige echo, maar ik zit nog niet op de 5 weken. Het wachten maakt me gek, ik wil weten of ik wel of niet zwanger ben. Iemand raad? Soortgelijke ervaringen? Iets wat mij gerust kan stellen?

Alvast bedankt...

Mela-1314979
afbeelding van Mela-1314979
3 mrt 2019 - 13:15

Hier ene dag postief volgende dag een veel lichter streepje. Dan weer donkerder en dan weer een haast niet afleesbare. Allemaal in de ochtend.. woensdag gyn.

Laurita1980
afbeelding van Laurita1980
14 aug 2017 - 20:25

Ik heb vandaag een echo gehad... en ben toch zwanger! Het bloed was toch van de innesteling! Gelukkig maar!

Laurita1980
afbeelding van Laurita1980
10 aug 2017 - 20:55

Heb nu in totaal 4 dagen gevloeid en heb de verloskundige gebeld... nu krijg ik maandag een echo. Om te kijken of er nog iets zit... ik hoop het zo! Wie zit in een soortgelijke situatie?

Laurita1980
afbeelding van Laurita1980
6 aug 2017 - 14:21

Ik denk dat je wel zwanger bent, maar dat de negatieve test komt doordat je 's avonds hebt getest... je kan beter met ochtend urine testen. Ik had afgelopen vrijdag ook een positieve test, maar begon 's avonds te vloeien. Nu vloei ik nog steeds maar heb geen krampen of buikpijn. Heb gisteren ook nog een extra test gedaan... alleen was deze ook negatief! Heel raar! De verloskundige vandaag gebeld en die zei om later in de week nog eens te testen! Het vloeien kon van de innesteling zijn... dat hoop ik dan maar...