Veel gestelde vragen - WIJ Voordeel-lidmaatschap

WIJ Voordeelclub is de voordeelclub van WIJ en Prénatal. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor het cadeaupakket van WIJ is automatisch gratis lid van de WIJ Voordeelclub. Het gratis lidmaatschap is geldig tot het jongste ingeschreven kind twaalf jaar oud is.
 
Als lid van de voordeelclub profiteer je elke maand van flinke kortingen op producten voor jezelf of je kind. De kortingsacties vind je in het magazine WIJ en op WIJ.nl.
 

Iedereen die zich heeft ingeschreven voor het cadeaupakket van WIJ is automatisch gratis lid van WIJ Voordeelclub. Het gratis lidmaatschap is geldig totdat het jongste ingeschreven kind twaalf jaar oud is.
 

Het gratis lidmaatschap van WIJ Voordeelclub is geldig totdat het jongste ingeschreven kind twaalf jaar oud is.
 

Je kunt gebruik maken van alle voordeelacties wanneer je bent ingelogd op wijvoordeelclub.nl. Je logt in met je e-mailadres en je WIJ.nl wachtwoord.
 

Nee, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin je clubnummer. Je clubnummer kun je ook terug vinden in je profiel op WIJ.nl.
 

Omdat het een gratis lidmaatschap betreft, kun je deze niet opzeggen. Je bent automatisch lid van WIJ Voordeelclub wanneer je je hebt ingeschreven voor het cadeaupakket van WIJ (met het magazine WIJ en de blije doos). Als je de e-mails van WIJ Voordeelclub niet wilt ontvangen, kun je je afmelden via de knop die hiervoor is opgenomen in deze e-mails of je gaat naar je profiel op WIJ.nl.