Veelgestelde vragen - Nieuwsbrieven

Wanneer je je zwangerschap en e-mailadres hebt doorgegeven, ontvang je elke week een informatieve e-mail over alles wat er in de verschillende fasen van je zwangerschap gebeurt. De Fasenieuwsbrief informeert je over de ontwikkeling van je baby in je buik en bij jezelf.
 

De Groeibrief is de nieuwsbrief die de Fasenieuwsbrief vervangt zodra je kind is geboren. De Groeibrief ontvang je gedurende je baby’s eerste jaar en informeert je elke maand over de ontwikkeling van je baby. In het tweede levensjaar ontvang je elk kwartaal nog een Groeibrief. Daarna ontvang je de Groeibrief jaarlijks totdat je kind 4 jaar oud is.
 

De Fasenieuwsbrief wordt automatisch naar je toegestuurd als je je zwangerschap en e-mailadres aan ons hebt doorgegeven. Je kunt je zwangerschap en e-mailadres doorgeven door je hier in te schrijven.
 

De Groeinieuwsbrief wordt automatisch naar je toegestuurd als je de geboortedatum van je kind en je e-mailadres hebt doorgegeven. Nog niet gedaan? Geef hier je gegevens door.
 

Als je de nieuwsbrieven van WIJ niet meer wilt ontvangen, kun je je online afmelden via de afmeldlink die is opgenomen in de footer van de e-mail. Je kunt je ook via je profiel op WIJ.nl afmelden. Je gaat hiervoor naar het tabblad "mijn nieuwsbrieven" en selecteert "aanpassen". Vergeet niet om daarna je wijzigingen op te slaan in je profiel.