Veelgestelde vragen - Aanmelden zwangerschap

Je kunt je hier aanmelden voor het cadeaupakket van WIJ (met o.m. de blije doos) door een account aan te maken en een zwangerschap op te geven. Heb je al een account op WIJ.nl? Ga dan naar je profiel en geef je nieuwe zwangerschap door in het tabblad "mijn gezin".

Je adresgegevens worden gebruikt voor het toesturen van het magazine WIJ en de uitnodiging de blije doos. Je e-mailadres wordt gebruikt om je digitaal informatieve nieuwsbrieven en interessante acties toe te sturen.
 
Je gegevens worden ook verstrekt aan speciaal geselecteerde bedrijven, zoals Nutricia, Pampers en Prénatal. Als je geen e-mails van deze partijen wilt ontvangen, kun je dit via "Mijn nieuwsbrieven" op WIJ.nl aanpassen.
 

We zouden het vervelend vinden als je van ons nog steeds informatie krijgt bij een afgebroken zwangerschap.

Je kunt je zwangerschap afmelden in je profiel. Log in op WIJ.nl en ga naar je profielpagina. Op het tabblad "Mijn gezin" vind je de optie "mijn zwangerschap is afgebroken". Vergeet niet om daarna onder aan de pagina op "wijzigingen opslaan" te klikken. Je zwangerschap zal dan verwijderd worden uit ons bestand. Let op: afmelden voor de nieuwsbrieven is geen afmelding van je zwangerschap, dit moet je echt opgeven in je profiel.

Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar consumentenservice[at]wij.nl. Vermeld in je e-mail ook je postcode en huisnummer zodat we je sneller kunnen helpen. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Nee, het is niet mogelijk om de zwangerschap van je vriendin / dochter, etc op te geven in verband met de privacy. Je kunt het cadeaupakket van WIJ dus niet voor iemand anders aanvragen.