Veelgestelde vragen

Je kunt je hier aanmelden voor het cadeaupakket van WIJ (met o.m. de blije doos) door een account aan te maken en een zwangerschap op te geven. Heb je al een account op WIJ.nl? Ga dan naar je profiel en geef je nieuwe zwangerschap door in het tabblad "mijn gezin".

Je adresgegevens worden gebruikt voor het toesturen van het magazine WIJ en de uitnodiging de blije doos. Je e-mailadres wordt gebruikt om je digitaal informatieve nieuwsbrieven en interessante acties toe te sturen.
 
Je gegevens worden ook verstrekt aan speciaal geselecteerde bedrijven, zoals Nutricia, Pampers en Prénatal. Als je geen e-mails van deze partijen wilt ontvangen, kun je dit via "Mijn nieuwsbrieven" op WIJ.nl aanpassen.
 

We zouden het vervelend vinden als je van ons nog steeds informatie krijgt bij een afgebroken zwangerschap.

Je kunt je zwangerschap afmelden in je profiel. Log in op WIJ.nl en ga naar je profielpagina. Op het tabblad "Mijn gezin" vind je de optie "mijn zwangerschap is afgebroken". Vergeet niet om daarna onder aan de pagina op "wijzigingen opslaan" te klikken. Je zwangerschap zal dan verwijderd worden uit ons bestand. Let op: afmelden voor de nieuwsbrieven is geen afmelding van je zwangerschap, dit moet je echt opgeven in je profiel.

Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar consumentenservice[at]wij.nl. Vermeld in je e-mail ook je postcode en huisnummer zodat we je sneller kunnen helpen. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Nee, het is niet mogelijk om de zwangerschap van je vriendin / dochter, etc op te geven in verband met de privacy. Je kunt het cadeaupakket van WIJ dus niet voor iemand anders aanvragen.

Er zijn twee manieren om de geboorte van je kind door te geven:
 
· 1). Via je account op WIJ.nl. Klik hier om in te loggen en de geboorte van je kind door te geven. Dit doe je door op het tabblad "mijn gezin" aan te geven dat je bent bevallen. Je kunt dan ook een gratis mutsje van simply colors bestellen, indien je kind jonger is dan zes weken.
 
· 2). Je kunt je geboortekaartje naar ons opsturen. Je ontvangt dan niet automatisch het gratis mutsje van simply colors. Je ontvangt van ons per e-mail een link waarmee je je bestelling voor het gratis mutsje kunt afronden.

Als je ongeveer drie tot vier maanden zwanger bent, krijg je per e-mail een uitnodiging om de blije doos op te halen bij een Prénatal-winkel naar keuze. Is er geen e-mailadres bekend, dan zal de uitnodiging worden meegestuurd met het magazine WIJ. Je hebt deze uitnodiging nodig om de blije doos bij een Prénatal-winkel te kunnen afhalen. Zonder uitnodiging krijg je de blije doos niet mee.
 
Heb je je op een later moment je zwangerschap opgegeven bij WIJ? Dan ontvang je de uitnodiging voor de blije doos alsnog bij de eerstvolgende uitgave van WIJ of per e-mail.

PS. Controleer ook altijd even je spambox van je e-mail, het kan zijn dat je ophaalbericht daar (helaas) in terecht is gekomen.

Nee, dit is niet mogelijk. Om de blije doos af te halen heb je een uitnodiging nodig. Deze uitnodiging ontvang je per e-mail of krijg je bij de eerstvolgende editie van WIJ. Als je nog niet ingeschreven bent, kun je dat hier doen.
 

Het kan zijn dat je inschrijving met een geldende zwangerschap nog niet bij ons bekend is. Je kunt je hier alsnog aanmelden en je zwangerschap opgeven.
 
Sta je al ingeschreven bij WIJ en zie je een zwangerschap terug op je tabblad "mijn gezin"? Controleer dan voor de zekerheid eerst je spambox van je e-mail, misschien is je uitnodiging hier per ongeluk terecht gekomen.
 
Zit ook daar geen uitnodiging tussen? Stuur dan een mail naar consumentenservice[at]wij.nl, zodat wij kunnen kijken waarom je de uitnodiging nog niet hebt ontvangen. Vermeld in je e-mail ook je postcode en huisnummer zodat we je sneller kunnen helpen. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wanneer je de uitnodiging voor de blije doos niet kunt uitprinten, stuur dan een mail naar consumentenservice[at]wij.nl. Wij sturen je dan de uitnodiging per post.
 

De inhoud van de blije doos kan per week verschillen. Daardoor kan het voorkomen dat je vriendin andere producten heeft ontvangen dan jij.
 

Het is vanwege privacy redenen niet mogelijk om de blije doos voor iemand anders aan te vragen. Hier vindt controle op plaats.
 

Ja, je kunt je opnieuw aanmelden door je gegevens aan te passen in je huidige profiel. Je kunt dit doen door in te loggen en je status aan te passen naar ‘ik ben zwanger’ in het tabblad "mijn gezin". Je ontvangt dan opnieuw het magazine WIJ en een uitnodiging om de blije doos op te halen.
 

Je ontvangt geen aparte bevestiging als je je zwangerschap hebt ingeschreven op WIJ.nl. De uitnodiging om de blije doos op te halen ontvang je met ongeveer drie tot vier maanden per e-mail.

Heb je je op een later moment ingeschreven bij WIJ, dan ontvang je de uitnodiging voor de blije doos alsnog bij de eerstvolgende uitgave van het magazine WIJ of per e-mail.

Wanneer je je zwangerschap en e-mailadres hebt doorgegeven, ontvang je elke week een informatieve e-mail over alles wat er in de verschillende fasen van je zwangerschap gebeurt. De Fasenieuwsbrief informeert je over de ontwikkeling van je baby in je buik en bij jezelf.
 

De Groeibrief is de nieuwsbrief die de Fasenieuwsbrief vervangt zodra je kind is geboren. De Groeibrief ontvang je gedurende je baby’s eerste jaar en informeert je elke maand over de ontwikkeling van je baby. In het tweede levensjaar ontvang je elk kwartaal nog een Groeibrief. Daarna ontvang je de Groeibrief jaarlijks totdat je kind 4 jaar oud is.
 

De Fasenieuwsbrief wordt automatisch naar je toegestuurd als je je zwangerschap en e-mailadres aan ons hebt doorgegeven. Je kunt je zwangerschap en e-mailadres doorgeven door je hier in te schrijven.
 

De Groeinieuwsbrief wordt automatisch naar je toegestuurd als je de geboortedatum van je kind en je e-mailadres hebt doorgegeven. Nog niet gedaan? Geef hier je gegevens door.
 

Als je de nieuwsbrieven van WIJ niet meer wilt ontvangen, kun je je online afmelden via de afmeldlink die is opgenomen in de footer van de e-mail. Je kunt je ook via je profiel op WIJ.nl afmelden. Je gaat hiervoor naar het tabblad "mijn nieuwsbrieven" en selecteert "aanpassen". Vergeet niet om daarna je wijzigingen op te slaan in je profiel.

Het magazine WIJ komt vier keer per jaar uit. Bekijk hier de verschijningsdata van WIJ.
 

Het magazine WIJ verschijnt vier keer per jaar. Heb je het magazine niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar consumentenservice[at]wij.nl, zodat wij kunnen kijken waarom je WIJ nog niet hebt ontvangen. Vermeld in je e-mail ook je postcode en huisnummer zodat we je sneller kunnen helpen. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.
 
Ben je onlangs verhuisd en heb je je nieuwe adresgegevens nog niet aan ons doorgegeven? Geef hier je nieuwe adresgegevens door.

Zodra je aanmelding bij ons bekend is, ontvang je binnen twee maanden het eerste magazine van WIJ.
 

Nee, WIJ magazine krijg je gratis thuisgestuurd tijdens je zwangerschap. Geef je na de geboorte de gegevens van je kind aan ons door, dan blijf je WIJ ook nog ontvangen tot je kind 1 jaar oud is. Daarna stopt het abonnement automatisch.
 

De special Zwanger! is te koop bij de boekhandel of in de supermarkt. Je vindt Zwanger! onder meer bij: Albert Heijn, C1000, Super de Boer, AKO, Bruna, Libris en de Readshop.
 

Nee, je abonnement op WIJ loopt tot je kind 1 jaar oud is. Je kunt daarna geen betaald abonnement nemen op WIJ.

Een adreswijziging kun je doorgeven door je profiel op WIJ.nl aan te passen bij tabblad "mijn gegevens". Vergeet niet je wijziging op te slaan onderaan de pagina.

Je kunt je e-mailadres wijzigingen door op WIJ.nl je profiel aan te passen. Klik hier om naar je profiel te gaan. Vergeet niet je wijziging op te slaan onderaan de pagina.

Op het moment dat er een poststuk retour komt of iemand anders met een andere naam meldt zich aan op hetzelfde adres, sturen we je een e-mail met de vraag of je verhuisd bent. Indien dit het geval is, kun je het nieuwe adres doorgeven via je profiel op WIJ.nl. Klik hier om naar je profiel te gaan.
 
Ben je niet verhuisd, dan staat er mogelijk iets verkeerd in je profiel. Neem dan contact op met consumentenservice[at]wij.nl en geef aan dat je nog woonachtig bent op het betreffende adres. We zoeken dan uit waarom je een e-mail hebt ontvangen.
 

Het gratis magazine WIJ, de blije doos en de specials worden niet meer verstuurd vanaf het moment dat je kind 1 jaar oud is. Dit stopt automatisch. Indien je al eerder geen gratis cadeaus, magazines of specials meer wilt ontvangen, stuur dan een mail naar consumentenservice[at]wij.nl zodat wij je gegevens kunnen verwijderen. Vermeld in je e-mail ook je postcode en huisnummer zodat we je sneller kunnen helpen. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wanneer je een nieuw wachtwoord opvraagt, ontvang je een e-mail met een link (deze link is 24 uur geldig). Als je op de link in de e-mail klikt, kun je je wachtwoord voor WIJ.nl wijzigen (en opslaan).
 

Het is helaas niet mogelijk om het cadeaupakket van WIJ aan te vragen als je in het buitenland woonachtig bent. Ook mag er geen Nederlands postadres worden opgegeven.

Stuur dan een e-mail met je vraag naar consumentenservice[at]wij.nl. Vermeld in je e-mail ook je postcode en huisnummer zodat we je sneller kunnen helpen. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.