Reviews Philips Avent Enkele Elektrische Borstkolf SCF396/11

Reviews Philips Avent Enkele Elektrische Borstkolf SCF396/11

Niet elke mama vindt kolven even prettig. Wel zo fijn om het jezelf dan zo comfortabel mogelijk te maken! De enkelvoudige elektrische borstkolf SCF396/11 van Philips Avent is er op gemaakt om overal mee naar toe te nemen. De kolf is oplaadbaar, snoerloos en de stille motor hoor je nauwelijks. Door de optimale melkstroom die je handmatig op gang kan brengen, kolf je heel effectief. De zachte silicone borstschelp past zich aan aan de vorm en grootte van jouw tepel, waardoor ‘ie eigenlijk altijd past. Het Testpanel is enthousiast en geeft deze borstkolf een 8,4! Lees de enthousiaste reviews.

Testperiode: oktober 2020

Testpanel rapport Bestel 'm nu

‘Perfecte kracht om af te kolven’

Nynke, moeder van Jildou (4), Durk (2) en Sjoerd (3 maanden): “Geweldige kolf! Hij is mooi, stil en fijn in gebruik. De kolf heeft de perfecte kracht om af te kolven en sluit perfect aan op je borst. De kolf is oplaadbaar, wat een fijne bijzaak is. De zachte siliconen cup is heel prettig, vooral met gevoelige borsten door stuwing. Ik vind de kolf makkelijk in gebruik, super comfortabel en snel. Een grote aanrader!”

alternative

‘Heel gebruiksvriendelijk’

Mailys, moeder van Lyanora (5), Elyana (3) en Novalynn (3 maanden): “De borstkolf is stil, gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken. De borstschild is erg prettig doordat het niet hard is en dus geen pijn doet. Daarnaast is hij stil en compact, en dus heel gebruiksvriendelijk. Hierdoor kan ik ‘m overal gebruiken. Ik vind dat je met deze enkelvoudige elektrische borstkolf fijner kolft dan met bijvoorbeeld een handkolf. Doordat het fijner kolft, kolf je ook meer melk door de gebruiksvriendelijkheid. Een dubbele kolf zou nog beter zijn, maar ik ben heel tevreden!”

‘Ontspannen achterover leunen’

Thari, moeder van Noud (2) en Vesper (5 maanden): “De borstkolf van Philips Avent is klein, licht en makkelijk mee te nemen. Je kan ontspannen achterover zitten en daarnaast voel je ‘m bijna niet. Deze kolf is zeker stiller dan mijn andere kolf en is oplaadbaar. Zo kan ik op mijn werk in de thuiszorg overal kolven zonder mij druk te maken waar een stopcontact is. Het is een compact ontwerp met weinig onderdelen zonder al teveel poespas. Fijn dat je niet hoeft na te denken welke maat je moet hebben. Het zou een leuke aanvulling zijn als er meer flesjes bij zouden zitten, of een adapter waardoor er andere maten fles op kunnen. Maar de kolf voelt zeer comfortabel aan, dus een echte aanrader!”

alternative

‘Wekt snel het toeschietreflex op’

Priscilla, moeder van Rosie (4 maanden): “Ik vind het een erg fijne borstkolf. Normaal gebruik in de handkolf van Philips Avent, die ook erg fijn is in gebruik. Maar deze elektrische borstkolf gaat veel sneller en het wekt eerder het toeschietreflex op. Dit komt omdat je diverse standen kunt instellen met wat voor jou het prettigste is. Ondanks dat ik een kleinere cupmaat heb, past het siliconen kussen erg goed. Het is efficiënt in gebruik, omdat je de borstkolf altijd en overal kunt gebruiken. Doordat je de kolf nauwelijks hoort, heeft niemand er last van en kan je baby rustig verder kan slapen zonder gestoord te worden. Het heeft mijn verwachtingen echt overtroffen!”

alternative

‘Oplaadbaar en dus overal te gebruiken’

Hanneke, moeder van Jonathan (5), Lisanne (3) en Simone (3 maanden): “Deze borstkolf van Philips Avent werkt erg prettig! Hij is makkelijk in en uit elkaar te halen en je bedient ‘m ook makkelijk. Het lukt goed om het toeschietreflex op te wekken, wat ik met mijn handkolf vaak moeilijk vond. Voor mij is de kolf krachtig genoeg, maar ik kolf wel op de hoogste stand. De kolf sluit goed aan, kolft effectief en voelt comfortabel. Ik hoef niet bij een stopcontact te zitten, maar kan hem overal gebruiken. De batterij gaat lang mee. Het geluid is totaal niet storend, hoewel me dat ook niet veel uitmaakt omdat ik voornamelijk thuis kolf. Ik kolf wel incidenteel, moeders die dagelijks meerdere malen kolven zou ik toch dubbelzijdig aanraden.”

‘Snel opgeladen en snoerloos’

Froukje, moeder van Bas Julian (4), Kim (2) en Lotte (3 maanden): “Mijn vorige kolf maakte veel lawaai, dan is dit echt een verademing. De kolf is makkelijk in gebruik, snel opgeladen en snoerloos. Hij heeft comfortabele schelpen die lekker zacht zijn. Dit is echt een fijn oplaadbare kolf, graag ook in een dubbele uitvoering produceren!”

‘Geen lawaai door stille motor’

Stevany, moeder van Josiah (2 maanden): “Wat een fantastische ervaring met deze kolf! Hij is zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk. Door de stille motor maakt de kolf geen lawaai, waardoor het ’s nachts niemand stoort. Het is fijn dat het een draagbaar apparaat is wat ik altijd en overal zou kunnen gebruiken, ook zonder stroom. Het kolven met een enkele kolf kost wel meer tijd dan met een dubbele, dat is een nadeel.”

‘Effectief kolven door goede pasvorm’

Renske, moeder van Boet (5 maanden): “Een zeer fijne en flexibele borstkolf. Hij is handig in gebruik, licht van gewicht en mooi in design. De silicone schelp past altijd en de luchtslang komt nooit in aanraking met de gekolfde melk. Hij past goed om de tepel. Hierdoor kolf je effectiever en het schuurt niet met harde randen. De kolf is oplaadbaar, waardoor je niet met draden zit en altijd een stopcontact bij de hand moet hebben. Daarnaast is hij stil, zodat ik kan kolven naast mijn slapende baby. Klein puntje van kritiek: de silicone schelp gaat lichtelijk lubberen na gebruik. Hierdoor moet je hem eerst opnieuw uitkoken zodat hij weer goed om de harde schelp past.”

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s hebben de enkelvoudige elektrische borstkolf SCF396/11 van Philips Avent getest en zijn heel positief. Met name de zachte silicone borstschelp van de kolf viel goed in de smaak, vooral bij gevoelige borsten door stuwing. Ook de stille motor en de pasvorm werden als zeer positief ervaren. Het was erg handig voor de testmama’s dat ze de borstkolf overal mee naar toe konden nemen, omdat hij oplaadbaar en snoerloos is. Het snel opwekken van de toeschietreflex én effectief kolven zijn ook echte pluspunten. Kortom: een zeer comfortabele borstkolf die absoluut wordt aangeraden!