Reviews Difrax Antilek tuitbeker

Reviews Difrax Antilek tuitbeker

Is jouw kleintje toe aan drinken uit een beker? Maak kennis met de Difrax Antilek tuitbeker. Deze beker is te gebruiken vanaf 6 maanden en voorkomt knoeien door het antilek-systeem. Hoe ideaal is deze tuitbeker? En wordt de beker makkelijk geaccepteerd? Twintig WIJ Testmama’s hebben de Difrax Antilek beker uitvoerig getest. De beker krijgt een 7,8 en scoort heel goed op acceptatie, gebruiksgemak, kwaliteit en design. “Dit is de fijnste tuitbeker die wij tot nu toe hebben gebruikt", licht een WIJ Testmama toe.

Over de Difrax Antilek tuitbeker

Het unieke aan de Difrax Antilek tuitbeker is dat je kind makkelijk kan gaan drinken zonder zijn nek te belasten. Dit komt door de speciale (conische) vorm. Hierdoor stroomt het drankje naar de tuit wanneer je kleine de beker horizontaal houdt. Zo hoeft je kind minder ver naar achter te buigen. Ook heeft deze tuitbeker een ventiel met twee standen, waarmee je de drinksnelheid kunt aanpassen. Ideaal als je kleintje wat minder grote hoeveelheden drinken kan verwerken. De Difrax Antilek tuitbeker voorkomt knoeien en is erg handig, ook voor onderweg.

Difrax Antilek tuitbeker

Uitslag WIJ Testpanel

De Difrax Antilek tuitbeker is getest door twintig moeders. Uit alle reviews lichten we er hieronder een paar uit.

Reviews Difrax Antilek Tuitbeker door WIJ Testmama's

Testperiode: maart 2023

Testpanel rapport Bestel nu

‘Lekt niet en betaalbaar’

Review Hazel Difrax Antilek tuitbeker

Hazel, moeder van Yasmine (13) en Rav (1): “Dit is de fijnste tuitbeker die wij tot nu toe hebben gebruikt. In het begin dronk Rav voornamelijk nog uit babyflesjes. De tuitbekers die we hiervoor probeerden, accepteerde hij niet. Uit deze beker van Difrax kan hij echt beter drinken en hij snapt ook hoe ‘ie de beker moet vasthouden. Rav draait ’m zelfs om wanneer hij denkt dat de twee handvaten aan de verkeerde kant zitten. Pluspunten zijn dat de beker niet lekt, de beker betaalbaar is en dat mijn kind geen rare nekbeweging hoeft te maken tijdens het drinken. Rav heeft door deze beker goed leren drinken. Klein verbeterpuntje: ik mis een ophangsysteem voor aan de kinderwagen.”

‘Twee drinkstanden werken prima’

Sewanie Difrax Antilek tuitbeker

Sewanie, moeder van Raulin (7) en Xavi (1): “De beker van Difrax wordt makkelijk geaccepteerd door mijn zoontje Xaxi. Dit komt voornamelijk door de tuit en de snelheden die je kunt aanpassen. De twee verschillende drinkstanden werken voor ons prima. Het is een goed en makkelijk systeem. Xavi pakt de beker met beide handen op en drinkt gemakkelijk uit de beker. Pluspunt: je kunt de beker gemakkelijk in de vaatwasser doen en schoonmaken. Ook merk ik dat Xavi de beker vaker pakt om uit te drinken dan andere bekers. Hij slaat weleens met de beker op tafel en dan komen er toch wat druppels uit de beker. Helemaal lekvrij is de beker dus niet. Xavi drinkt er dagelijks uit en dat is het belangrijkste. Het is dus een prima beker!”

‘Makkelijk vast te houden’

Review Maaike Difrax Antilek Tuitbeker

Maaike, moeder van Amy (4) en Jake (1): “Mijn zoontje Jake drinkt super uit deze mooie beker. De beker is licht in gewicht en is makkelijk vast te houden. Jake kon alleen niet zo goed drinken uit de slow-stand, dus dronk hij altijd met de fast-stand. Ook liet mijn zoontje de beker een keer vallen en toen kwam het antilek gedeelte aan de binnenkant van de beker los, waardoor er water uit de beker stroomde. Het anti-lek gedeelte zou iets steviger kunnen. Verder is het een heel fijne beker. Mijn zoontje pakt ’m regelmatig. Ik vind het een aanrader!”

‘Ziet er mooi uit en goede kwaliteit’

Review Chantal Difrax Antilek Tuitbeker

Chantal, moeder van Noud (1) “Deze beker is heel handig, vooral de twee verschillende drinkstanden zijn een pluspunt. Onze zoon Noud heeft een voorkeur voor een fles met een rietje. Hij had daardoor niet helemaal door dat hij de tuitbeker zelf moest kantelen. Als je kind een tuitbeker accepteert en fijn vindt, dan is dit zeker een goede beker. Het gewicht en formaat zijn perfect. Het ringetje met handvaten is makkelijk te verplaatsen. Verder ziet de beker er mooi uit, hij lekt niet en is van hoge kwaliteit.”

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s zijn over het algemeen enthousiast over de Difrax Antilek tuitbeker. Ze geven de beker een 7,8 als rapportcijfer. Over de kwaliteit van de Difrax Antilek tuitbeker zijn de WIJ Testmama’s erg te spreken. Daarnaast wordt de beker over het algemeen makkelijk geaccepteerd. De twee verschillende drinkstanden worden ook erg gewaardeerd, omdat sommige kleintjes wat minder grote hoeveelheden kunnen drinken. Het is fijn als je daar, in de overgang naar een beker, rekening mee kunt houden. De tuitbeker lekt (vrijwel) niet en het design van de beker wordt hoog gewaardeerd. De speciale vorm van de beker maakt dat kinderen in de juiste houding leren drinken en geen nekklachten ontwikkelen. Ook dat wordt gezien als pluspunt. De overstap van een babyfles naar deze tuitbeker verliep bij de meeste testmama’s soepel. Raden zij de beker aan? Zeker weten.