Reviews Difrax LOVI Mammafeel fles

Reviews Difrax LOVI Mammafeel fles

Maak kennis met de Difrax LOVI Mammafeel fles. De fles die qua vorm, textuur en dynamiek zoveel mogelijk op de moederborst lijkt. Ruim twintig moeders van het WIJ Testpanel kregen de Difrax LOVI Mammafeel fles toegestuurd om thuis uit te proberen. Wat blijkt? De WIJ Testmama’s zijn heel tevreden! Ze geven de fles gemiddeld een 8 en 90% van de moeders beveelt de fles aan. Met als voornaamste pluspunten: de zachte speen die je baby snel accepteert, het makkelijk schoonmaken, het lichte gewicht én het mooie design van de fles.

Over de Difrax LOVI Mammafeel fles

Het unieke design van de Difrax LOVI Mammafeel fles maakt dat je eenvoudig kunt wisselen van borst- naar flesvoeding. De speciale dynamische uitrekbare flessenspeen zorgt voor een natuurlijk gevoel tijdens het drinken en beweegt mee met het zuigritme van je baby. De stevige brede basis met soft coating helpt bij een juiste aansluiting en positie van de lippen op de fles.

Uitslag WIJ Testpanel

De Difrax LOVI Mammafeel fles is getest door ruim twintig moeders met een baby tot 6 weken oud. Gemiddeld geven ze de fles het rapportcijfer 8. Uit alle reviews lichten we er hieronder een paar uit.

Beoordeling sterren Difrax LOVI Mammafeel fles

Testperiode: april 2024

Testpanel rapport Bestel 'm nu

‘Fijne fles, zeker een aanrader’

Zoontje Guus drinkt goed uit de Mammafeel fles

Brenda, moeder van Luuk (3) en Guus (5 weken): “Erg mooie fles en fijn in gebruik, omdat de fles breed is. Je kunt zo de melk goed afmeten en de fles makkelijk schoonmaken. Het afleesstukje is goed te lezen en dat vind ik een groot voordeel. Ook is de fles lekker licht in gewicht. De fles is goed te combineren met het geven van borstvoeding. Mijn zoontje accepteerde de fles meteen en drinkt goed. Ik heb geen problemen met de fles ervaren naast het geven van de borst. Ik overweeg om er nog één te bestellen, die van 250 ml. Ik raad de fles zeker aan.”

‘Dochter accepteerde de fles snel’

Lisette test de Mammafeel fles bij haar dochter Noa

Lisette, moeder van Noa (3 weken): “We hadden onze dochter nog nooit de fles gegeven. Ze hapte gelijk goed aan en accepteerde de fles snel. Het formaat van de fles is erg handig. Hij is makkelijk mee te nemen en heel licht in gewicht. De fles ziet er mooi uit en is goed te combineren met borstvoeding. Ook is ‘ie makkelijk te vullen, uit elkaar te halen en schoon te maken. Ik merk wel dat onze dochter wat ontregeld is na flesvoeding, ik vermoed omdat het haar minder energie kost. Ook krijgt ze het laatste beetje niet uit de fles. Verder hapt ze wel goed aan en drinkt ze goed. Doordat de opening wijder is, is de fles makkelijk te vullen met opgespaarde borstvoedingsmelk. Je zult daardoor niet snel knoeien.

Verbeterpuntje: ik zou de fles wel doorzichtig maken, zodat je tijdens het voeden kan zien hoeveel er nog in de fles zit. Nu zie je dat niet goed door het roze gedeelte. Verder is het een fijne fles die we blijven gebruiken. Ik zou de fles zeker aanbevelen!”

‘Mooie fles die lijkt op de moederborst’

Zoontje Tygo drinkt uit de Mammafeel fles van Difrax

Aranka, moeder van Tygo Joas (5) en Ivar Lyam (6 weken): “Mijn zoontje accepteerde de fles meteen goed. We hebben geen problemen gehad en de fles kan goed naast de borst aangeboden worden. Ik vind het design van de fles mooi, maar eerlijk gezegd wel wat roze voor een jongen. De kleur zou wat witter mogen. Verder is de fles makkelijk schoon te maken en ligt ‘ie comfortabel in de hand. Aanrader!”

‘Mijn zoontje moest even wennen, maar prima fles’

Melissa's zoontje Lio drinkt uit de Mammafeel fles

Melissa, moeder van Bibi (1) en Lio (6 weken): “De fles is goed te combineren met borstvoeding en makkelijk te reinigen. Een pluspunt! Ook het design vind ik erg mooi. Wel vind ik de siliconenring nog best wel hard. Daardoor vind ik het niet per se op een borst lijken. Mijn zoontje moest even wennen aan de speen en hapte de eerste keren nog best veel lucht. Later pakte hij de speen beter en dronk hij goed en krachtig. Het was even wennen dus. De afwisseling met borstvoeding verliep verder soepel. Klein minpuntje: ik vond de flessenspeen lastig in de ring te plaatsen.”

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s zijn vrijwel allemaal positief over de Difrax LOVI Mammafeel fles. Ze vinden de fles erg mooi qua design en heel geschikt om af te wisselen naast het geven van de borst. De meeste moeders vinden de flessenspeen echt lijken op een moederborst. De zachte speen, die de mamahuid nabootst, wordt dan ook als pluspunt ervaren. De fles werd over het algemeen snel geaccepteerd. De meeste baby’s dronken vrijwel meteen goed en het afwisselen met de borst verliep meestal zonder problemen. Op gebruiksgemak, met name de breedte van de fles en het makkelijk kunnen reinigen, scoort de fles ook hoog. Maar liefst 90% van de WIJ Testmama’s beveelt de fles aan.