Reviews Stokke® Limas™ babydrager

Reviews Stokke® Limas™ babydrager

De Stokke® Limas™ babydrager is één van de veilige, ergonomische en gebruiksvriendelijke babydragers in het assortiment van Stokke. Het combineert de voordelen van een wikkeldoek en een ergonomische draagzak. Je kunt ‘m direct na de geboorte gebruiken (vanaf 3,2 kg). De babydrager is gemaakt van zacht katoen en je kunt kiezen uit verschillende stijlen. Het ontwerp geeft jou gemak en biedt je baby optimale ondersteuning en comfort. Vind het WIJ Testpanel dit ook? Jazeker. Ze geven de babydrager maar liefst een 9! Of, zoals één van de testmama’s uitdrukt: ‘Een 10 zou betekenen dat het perfect is en dat geloof ik niet. Zoveel mensen zoveel wensen.’

beoordeling-sterren-reviews-stokke-limas-babydrager

Testperiode: juli 2022

Testpanel rapport Bestel 'm nu

‘Comfort en een geborgen gevoel’

review-lisanne Lisanne van Buuren, moeder van zoon Benjamin (2 maanden): “Mooie verpakking, stevige stof en mooie print! Dat was mijn eerste gedachte, toen de drager werd bezorgd. Ook het omdoen was gemakkelijker dan ik dacht, want ik had verwacht dat je op de rug moest strikken en dat leek me lastig. Maar dit viel alles mee. Natuurlijk moest ik die eerste keer even wennen, dat is met alles zo. Het enige is dat mij na het bekijken van het filmpje op YouTube niet duidelijk was dat je de breedte van de zak kon aanpassen. Hierdoor zat Benjamin er een beetje gek in die eerste keer. Maar dat hebben we nu onder de knie. De strakke knoop lijkt alleen wat losser te gaan zitten na een tijdje.

Onze zoon vindt het allemaal heel comfortabel, net als ik. Ik vind het fijn om hem in de drager bij me te hebben als hij onrustig is. Zo kan ik hem de geborgenheid bieden die hij nodig heeft. Het bevordert de hechting tussen hem en zijn papa en mijzelf. Vooral als hij een sprongetje maakt in zijn ontwikkeling vindt hij in de drager de rust om lekker te slapen. Comfort en een mooi uiterlijk: ondanks het af en toe strakker moeten aantrekken, heb ik geen minpunten ervaren.”

‘Onze zoon huilt minder’

review-leonie Leonie Remijn, moeder van zoon Mias (2 maanden): “De draagzak heeft een mooie stof en een zichtbare kwaliteit. Ook leek mij de combinatie tussen draagzak en draagdoek direct ideaal. De eerste keer omdoen ging heel gemakkelijk. Ik was wel blij met het YouTube filmpje, dit gaf me betere uitleg dan het instructieboekje. De manier waarop je je baby draagt, geeft hem een veilig gevoel van comfort en geborgenheid. Hier heeft mijn kleine duidelijk behoefte aan en hij huilt ook minder. Ook vind ik de drager makkelijk om ‘m mee te nemen. Het enige minpuntje is dat ik niet direct doorhad dat je het klittenband kunt verstellen. De drager leek hierdoor eerst wat oncomfortabel. De schouderbanden bleven wat ruim zitten, terwijl hij strak was aangestrikt. Maar ook dit hebben we nu door. Negen van de tien keer is het voor onze zoon dé oplossing als hij dichtbij (één van) ons wil zijn. Hij vindt het prettig om gedragen te worden. Dit alles maakt dat wij er heel tevreden mee zijn.”

Testpanel rapport

Qua looks zijn de WIJ Testmama’s onder de indruk van de Stokke® Limas™ babydrager. Het design is mooi en de gebruikte stoffen zijn stevig en kwalitatief: dáár willen ze een aantal keer per week zeker de deur mee uit. En ook binnenshuis wordt de drager gebruikt, vooral om de baby mee in slaap te krijgen en om zelf wat bewegingsvrijheid te hebben, terwijl je kleine dichtbij je is. Comfort en gemak voor ouder en kind. Want daar gaat het tenslotte om: die geborgenheid kunnen bieden. Geen verrassing dus dat de Stokke® Limas™ babydrager een dikke 9 scoort.