Reviews Stokke® Limas™ babydrager Plus

Reviews Stokke® Limas™ babydrager Plus

Het assortiment babydragers van Stokke heeft ook een flexibele en gebruiksvriendelijke drager voor kinderen tot 18 kg. De Stokke® Limas™ babydrager Plus combineert de voordelen van een wikkeldoek en een ergonomische draagzak. Hij is geschikt voor baby’s vanaf één maand (4 kg). Het is een half gegespte drager gemaakt van wikkelstoffen en biedt bewegingsvrijheid en veiligheid bij elke stap. De babydrager is gemaakt van zacht katoen en verstelbaar tijdens de groei van je kind. Je kunt het onder- en rugpaneel verstellen, zodat je je kind meer ruimte kunt geven voor een comfortabele hurk-spreid-zitpositie tot hij 18 kg weegt. Ook kun je kiezen voor dragen op de borst, rug of heup. De WIJ Testmama’s zijn enthousiast, ze geven de babydrager een 8.

beoordeling-sterren-stokke-limas-babydrager-plus

Testperiode: juli 2022

Testpanel rapport Bestel 'm nu

‘Ze is heel ontspannen’

review-rosalie Rosalie de Prins, moeder van Aurélie (13 maanden): “De draagzak is erg mooi en de stof voelt kwalitatief goed aan. Als ik mijn dochter draag, dan voelt het heel solide en enorm comfortabel voor haar en mijzelf. Ze gaat kraaien als ik de drager tevoorschijn haal en ze vind het heerlijk om gedragen te worden. Soms valt ze in slaap of ze kijkt lekker om zich heen, heel ontspannen. Ze kan de wereld vanaf een veilig punt waarnemen en het is heerlijk om mijn kind zo dicht bij te dragen.

Ik heb de eerste keren de YouTube filmpjes een paar keer bekeken. Ik liet het filmpje afspelen terwijl ik de drager omdeed. Dat maakte het erg makkelijk. Door de linten om te doen, voelt het heel comfortabel om te dragen. Alleen is het door die vele omwikkelingen met de stof wel erg warm als het mooi weer is. Maar over all: ik ben er erg tevreden over. Ik had ook niet de neiging om mijn dochter nog eens extra te ondersteunen met mijn armen tijdens het gebruik. Het is fijn en intiem en wat mij betreft een aanrader.”

‘Vrij om zich heen kijken’

review-dalilaDalila Isakovic, moeder van Liyam (11 maanden): “De babydrager kwam in een mooie en compacte verpakking. En de drager zelf ziet er kwalitatief goed en degelijk uit. Ook het design is super. Ik moest even wennen aan het omdoen. Ik had de video met uitleg echt nodig. Ik heb ‘m meerdere keren bekeken en op pauze gezet. Natuurlijk lukte het mij uiteindelijk, maar het was even uitvinden hóe. Eenmaal om merkte ik dat mijn zoontje heel lekker en stevig zit en het is voor mij helemaal niet belastend. Ik vind het prettig om mijn zoontje hiermee te troosten en in slaap te wiegen. Ook werkt het bevorderend voor onze band. Daarbij: je hebt even de handen vrij. Ik vind het heerlijk om zowel buiten als binnen met mijn baby te lopen, heel geborgen. En hij kan vrij om zich heen te kijken, terwijl hij tegelijkertijd contact heeft met mij. Hij geniet echt van het gedragen worden.

Door de drie draagopties - borst, rug en heup - kan de drager meegroeien met mijn zoontje en gaat hij lang mee. Ook handig voor vaders. De babydrager is comfortabel door de schouderpads en het gewicht wordt goed verdeeld. De draaglinten moeten wel meerdere keren om het lichaam, dat is best warm met mooi weer. En als ik mijn zoon van inmiddels elf maanden op de rug draag, dan hangt de drager wat laag bij zijn ruggetje als ik er mee loopt. Die speling zou iets minder kunnen. Maar ik heb er veel plezier van gehad.”

Testpanel rapport

Het design van de Stokke® Limas™ babydrager Plus scoort goed. Ook de stof voelt prettig en is kwalitatief goed. Dit maakt dat de babydrager heel stevig én comfortabel draagt, ook als je baby al wat ouder is. De drie draagopties zijn handig voor mama en voor papa: je kunt zelf bepalen wat prettig voelt. En de kinderen hebben duidelijk plezier in het gedragen worden. Ze kijken lekker om zich heen of vallen ontspannen in slaap. De WIJ Testmama’s gebruikten de drager vooral om naar buiten te gaan. Zeker dáár waar je met een kinderwagen of buggy niet zo goed kunt komen of waar dit onhandig is. Binnenshuis werd de drager ingezet om even wat meer bewegingsvrijheid te hebben. Die 8 is dan ook welverdiend.