Reviews Magic Fold van Leclerc Baby

Reviews Magic Fold van Leclerc Baby

De luxe van een kinderwagen, met het compacte van een buggy: dat is de Magic Fold van Leclerc Baby. Door het fijne veringsysteem zit of ligt je kind heerlijk comfortabel. De Magic Fold is heel wendbaar, waardoor je gemakkelijk kunt manoeuvreren in smalle straatjes vol obstakels. En door het automatische inklapmechanisme heb je de buggy in no-time in- en uitgeklapt. Ook prettig: hij neemt bijzonder weinig ruimte in. Ideaal voor een smalle hal of auto’s met weinig kofferbakruimte! De rugleuning is verstelbaar van horizontaal tot zithouding, waardoor hij te gebruiken is vanaf de geboorte tot ongeveer 5 jaar oud. De WIJ Testmama’s zijn enthousiast en geven de Leclerc Magic Fold een 7,8!

Testperiode: januari 2021

Testpanel rapport Bestel 'm hier

‘Sprakeloos, zo compact!’

Chèvon, moeder van Zaiyanna (2) en Zëona Jëvaya Aceia (6 maanden): “Ik was er sprakeloos van hoe mooi en compact hij ingepakt was. Het gemak waarmee je de kinderwagen van Leclerc in- en uitklapt is heel fijn! Het is een zeer soepele wagen en fijn om te tillen, ook als je bekken- en rugklachten hebt zoals ik. Echt super praktisch. Ik berg ‘m op in de gang, hij neemt weinig ruimte in dus de wagen past daar perfect. Met een baby en een peuter is dit gewoon echt een uitkomst! Ben er super blij mee.”

‘De kwaliteit is verbazingwekkend goed’’

Daniëlle, moeder van Alissa (10) en Bram (1): “De buggy van Leclerc bevalt echt boven verwachting goed! Hij is heel compact en compleet. De kwaliteit is verbazingwekkend en het design simpel, maar prima. De vering is heel goed en het is fijn dat de zitting helemaal plat kan. Hij rijdt heel soepel door kleine doorgangen. Verder is de buggy makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Zo kan ik ‘m ook makkelijk opgevouwen neerzetten in de gang onder de kapstok. Er is één klein verbeterpuntje: de 5-punts gordel. Het werkt fijn met de magneet, maar het heupriempje en schouderriempje krijg ik niet goed aan elkaar bevestigd. Maar mijn zoontje vond dat hij goed zat, want hij wilde er steeds in! Dus ik ben zeker tevreden.”

‘Heel makkelijk in- en uitklappen’

Elsa, moeder van Lars (1): “Het eerste wat ik dacht toen ik de kinderwagen van Leclerc uitpakte was: ‘Oh, wat compact!’. Eerst geloofde ik het simpele uitvouwen niet zo, maar het in- en uitklappen gaat echt heel makkelijk. De kinderwagen is erg makkelijk te manoeuvreren, wat heel fijn is in de binnenstad waar de stoep al smal is en er vaak ook nog overal fietsen en vuilnisbakken staan. Wel trap ik soms per ongeluk op de rem, vooral als ik de stoep af loop. En ik vind mijn zoon soms wat onderuitgezakt zitten bij de meest rechte stand. Wat wel weer heel fijn is, is dat hij ook helemaal horizontaal kan liggen. Overall ben ik erg tevreden!”

‘Goede kwaliteit en mooi design’

Fleur, moeder van Lucy (1): “Wat ziet de buggy van Leclerc er mooi uit! Ook zonder gebruiksaanwijzing weet je hoe hij in- en uitgeklapt moet worden. Hij is licht van gewicht en zeer wendbaar. Ik kan ‘m makkelijk in de kelderkast bewaren zonder dat hij in de weg staat. De buggy heeft een goede kwaliteit en mooi design. Klein nadeel is dat de duwstang niet in hoogte verstelbaar is. Al met al is hij fijn in gebruik en makkelijk mee te rijden. Ik ben erg tevreden!”

‘Neemt weinig ruimte in beslag’

Ghizlane, moeder van Amayah (2): “De kinderwagen van Leclerc is makkelijk in- en uitklappen; dat vind ik een groot voordeel van deze kinderwagen. Het neemt amper tijd in beslag. De kwaliteit van de materiaal vind ik goed en mooi ogen. Het is ziet er degelijk uit en stevig. Het design vind ik ook mooi en oogt strak. Ik had wel de indruk dat mijn dochter met haar rug niet heel comfortabel zat en snel uitgezakt zit. Het fijne aan deze kinderwagen is dat het niet veel ruimte in beslag neemt in de auto, dus is het ook niet erg om ‘m onnodig in de auto te laten. Als ik loop, raak ik soms de rem met mijn voet. En ik heb nog wel moeite met het sluiten van de gordels met zo’n magneetsysteem. De kinderwagen voelt wel stabiel op straat. Dat vind ik heel fijn!”

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s hebben de Leclerc Magic Fold getest en zijn positief verrast door de eenvoudige manier van in- en uitklappen. Ook het lichte gewicht en de wendbaarheid van de buggy werden als pluspunten genoemd. De kwaliteit van de buggy werd ‘verbazingwekkend goed’ en ‘super praktisch’ genoemd. Daarnaast werd de goede vering als zeer prettig ervaren, evenals de zitting die helemaal plat kan. De buggy werd door de compacte vorm meestal opgeborgen in de gang, onder de kapstok of gewoon in de auto, zonder dat het een sta in de weg is. De Magic Fold van Leclerc komt als geslaagd door de test!