Reviews Bugaboo Fox 2

Reviews Bugaboo Fox 2

Ben je op zoek naar een kinderwagen die soepel rijdt én er fantastisch uitziet? Met de Bugaboo Fox 2 (t.w.v. € 1.099) kun je alle kanten op. De wagen is zo wendbaar, dat hij ook met één hand prima te besturen is. De geavanceerde vering maakt de kinderwagen geschikt voor elke ondergrond. Hij is op meerdere manieren en zeer klein in te klappen. En het lichtgewicht ontwerp maakt het makkelijk om de kinderwagen te vervoeren en op te tillen. Door de bestaande bevestigingspunten kun je zelf accessoires naar wens toevoegen. Zo pas je deze kinderwagen helemaal aan naar wat jij prettig vindt. De WIJ Testmama’s zijn enthousiast en geven de Bugaboo Fox 2 een 8,6!

Testperiode: oktober 2020

Testpanel rapport Koop product

‘Het overtrof mijn verwachtingen!’

Elieske, moeder van Isai (20 maanden): “Wat een fantastische wagen! De Bugaboo Fox 2 is licht, wendbaar, praktisch, eenvoudig inklapbaar en heeft een mooi strak design. Ik hoorde altijd dat Bugaboo een goed merk was, maar deze kinderwagen overtreft mijn verwachtingen! Gelijk bij de eerste rit kon ik voelen en merken dat de kinderwagen van goede kwaliteit is. Het loopt heerlijk, de kinderwagen veert goed over hobbels. Ook de boodschappen kon ik ruimschoots kwijt in de grote mand. Dankzij de goede uitleg en demonstratie kan ik de kinderwagen eenvoudig inklappen. Ik vind het ook fijn dat er verschillende manieren zijn: een manier waarbij je de kinderwagen op z’n kleinst inklapt en de twee snellere manieren. Ook de stand waarop je met de kinderwagen door mul zand kunt rijden, vind ik erg goed! En er is ook aan de veiligheid gedacht. Ik ben reuze enthousiast en wij raden hem zeker aan bij vrienden en familie.”

‘Chique design met strakke lijnen’’

Kim, moeder van Julia (4 maanden): “De Bugaboo Fox 2 heeft een chique design met strakke lijnen. Ik vind hem erg mooi en praktisch! De lange duwstang is heel fijn als je lang bent. Ook is de kinderwagen makkelijk in te klappen. Hij wordt geleverd met vele extra’s, zoals een zonnekap, voetenzak, vakje voor sleutels en adapters voor de Maxi Cosi. Ik gebruik de kinderwagen meestal voor een rondje door de stad of in het bos. Zo kan ik mijn baby makkelijk in slaap wiegen op een fijn matrasje. De reiswieg is wel erg ruim voor een pasgeboren baby, dan schommelt hij veel heen en weer. Maar ik ben erg tevreden over de Bugaboo Fox 2”

‘Topkwaliteit en super wendbaar’

Sabine, moeder van Noa (3 maanden): “De Bugaboo Fox 2 is licht en super wendbaar. De kwaliteit is top en het design is mooi, praktisch en over nagedacht. De kinderwagen is modulair, dus je kunt vrijwel alles makkelijk vervangen of van kleur wisselen. De duwstang is erg handig in gebruik. Hij is wel lager dan ik gewend ben en wat minder log, wat aan de ene kant fijn is en aan de andere kant voelt het wat minder stevig - maar wat hij absoluut wel is! Het inklappen gaat erg soepel. Je kunt hem zelfs heel klein inklappen, hoewel daar wel een extra handeling voor nodig is. Wat heel prettig is, zijn de lange breezy kappen voor in de zomer. Er zit een rits in die je open kunt doen, zodat je goed naar je kind kunt kijken als je dat wilt. Ook zit er een muskietennet bij en is er een mogelijkheid voor een meerijdplankje als je oudere kinderen hebt. Wat ik persoonlijk wel jammer vind, is dat alleen een luiertas van Bugaboo op de wagen past. Maar al met al een heel fijne kinderwagen, die erop gemaakt is om je zo mobiel mogelijk te maken met je baby!”

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s hebben de Bugaboo Fox 2 getest en zijn verrast door de goede kwaliteit van de kinderwagen. De wendbaarheid en de mogelijkheid om de wagen heel klein in te klappen werden genoemd als grote pluspunten. De mama’s hebben de Bugaboo Fox 2 op verschillende terreinen getest en zelfs door mul zand was het prima wandelen. Ook de lange zonnekap werd als prettig ervaren, omdat je hierdoor geen losse parasol meer nodig hebt en nog steeds goed naar je baby kunt kijken. Daarnaast is het heel fijn dat je de kinderwagen kunt uitbreiden met accessoires die voor jou prettig zijn. Kortom: de Bugaboo Fox 2 is als zeer geslaagd door de test gekomen!