Reviews VTech Dierenvriendjes

Reviews VTech Dierenvriendjes

Er valt van alles te ontdekken aan de interactieve Dierenvriendjes van VTech. Druk op de knipperende hart-toets van het Draai en Wiebel Rupsje om grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Het 2-in-1 Knuffelhertje is juist heerlijk zacht en kan gebruikt worden als knuffeldoekje en fopspeenhouder. En draai aan de kralen van Rammelaar Leeuw om de tastzin te stimuleren. Bij de interactieve Dierenvriendjes zijn eindeloos nieuwe dingen te ontdekken. De WIJ Testmama’s zijn enthousiast en geven de Dierenvriendjes van VTech een 8!

Testperiode: april 2021

Testpanel rapport Bestel ze hier

‘Goede en rustige geluidskwaliteit’

Ester, moeder van Marit (1): “Bij het uitpakken van de Dierenvriendjes van VTech werd de Rammelaar Leeuw enthousiast ontvangen met veel “ooh” en “aah”. De rups was eerst even spannend door de geluidjes, maar daarna wel héél erg leuk om op het hartje op de buik te drukken. Het knuffelhertje wordt flink op gekauwd en mee rond gesleept, maar is wel vrij lastig om zelf aan te zetten. De Dierenvriendjes hebben een goede geluidskwaliteit, heel rustig en niet irritant. De vormgeving vind ik ook mooi: het zijn felle en toch rustige kleuren. Niet flets, maar ook niet hysterisch. Het is fijn dat de stoffen gewassen kunnen worden. De knipperende lampjes zijn subtiel en niet storend of intens aanwezig. Wat ik vooral prettig vind, is dat ze mijn dochter stimuleren om te gaan spelen en te ontdekken!”

‘Veel te ontdekken met knipperende lichtjes’

Samantha, moeder van Myrthe (1): “Mijn dochter vond de wiebelrups meteen fantastisch. Ze pakt hem vaak op om mee te spelen en voelt dan heel voorzichtig met haar vingertjes aan de oortjes van de rups. Het is duidelijk dat je die knipperende toets moet indrukken. Dat had m’n dochter in no-time ontdekt. Het knuffelhertje ziet er ook lief uit, is erg zacht en makkelijk wasbaar. Nadeel van het knuffelhertje vind ik de zeurende stem. De leeuw is leuk als rammelaar en kan ze makkelijk vasthouden. Het is mooi vormgegeven, weer eens wat anders is dan dat mierzoete roze of blauw. Sinds ze met de Dierenvriendjes van VTech speelt, begint ze ook pas echt goed naar haar andere speelgoed te kijken wat ze daar nog meer mee kan doen. Zeer geslaagd dus!”

‘Mooie kleuren, stoffen en texturen’

Patricia, moeder van Amber June Loïs (4), Mason Jaxx (2) en Lilly Mae Fleur (9 maanden): “Mijn dochter van 4 en zoon van 2 konden niet wachten om alles uit te pakken en als eerste te bekijken, nog voordat hun jongste zusje de Dierenvriendjes kon bekijken. Alle drie vonden ze het fantastisch en ze gingen er dan ook direct mee spelen! Het rupsje en het knuffelhertje zijn wat mij betreft qua design perfect: goede kleuren, stoffen en texturen. Het knipperende lampje wekt interesse, de geluiden zijn leuk en de stem die gebruikt wordt is prettig voor het gehoor. De stof is ontzettend zacht en de bijtring is van goede kwaliteit. Het knuffelhertje is fantastisch en absoluut favoriet. De leeuw vind ik persoonlijk minder geschikt, omdat een baby automatisch op de haartjes gaat sabbelen en daarbij er soms wat loslaten. Dit is een punt ter verbetering, maar de Dierenvriendjes van VTech scoren hier een dikke voldoende!”

‘Vriendelijke én wasbare dierenvriendjes’

Jody, moeder van Thijmen (2) en Floris (8 maanden): “Onze oudste zoon was heel enthousiast en wilde ze gelijk allemaal uitpakken en in gebruik nemen. Met name het rupsje was direct een schot in de roos. Onze jongste zoon moest juist heel hard lachen om het leeuwtje. De Dierenvriendjes zien er vriendelijk en uitnodigend uit. Ze zijn makkelijk vast te houden en hebben leuke en herkenbare liedjes die goed mee te zingen zijn. De natuurgeluiden vonden ze beiden interessant. We vinden het fijn dat het hertje helemaal gewassen kan worden en ook zonder het geluid kan worden gebruikt. Bij de rups is het leuk dat er overal een bewegend onderdeel is, dit maakt het interessant voor een kind. Het stimuleert de tastzin. Met name het leeuwtje en het hertje zijn vriendelijk en prettig in gebruik. De rups is ook erg leuk, maar het is wel een wat zwaar object als je baby’s motoriek nog niet sterk genoeg is. Ik vind de Dierenvriendjes aankoopwaardig!”

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s hebben het Draai en Wiebel Rupsje, het 2-in-1 Knuffelhertje en Rammelaar Leeuw getest en merkten hoe enthousiast hun kinderen reageerden op deze Dierenvriendjes. Ze werden met veel plezier ontvangen en stuk voor stuk ontdekt. Vooral de interactieve onderdelen met knipperende lampjes en leuke melodieën werden als pluspunten genoemd. Dit zorgde ervoor dat de kinderen gingen spelen en ontdekken. Ook het design met goede kleuren, stoffen en texturen werd als positief ervaren. Daarnaast vinden de Testmama’s het erg prettig dat de stoffen Dierenvriendjes gewassen kunnen worden. De Dierenvriendjes van VTech zijn zeer enthousiast ontvangen!

Bestel het Hertje Bestel de Leeuw