Reviews VTech Bedtijd Vosje

Reviews VTech Bedtijd Vosje

Een avondritueel helpt je kind rustig worden en klaar te maken voor het slapen gaan. Het Bedtijd Vosje van VTech is een heerlijk zacht vriendje en kan daarbij helpen. Druk op de knipperende hart-toets om lieve zinnetjes, rustgevende melodietjes, gezongen liedjes en geluiden te horen. Het rustgevende lichtje knippert langzaam mee met de muziek en geluiden. De verschillend stofjes en structuren stimuleren de tastzin van je kind, heerlijk om mee te frummelen en slaperig te worden. Het Bedtijd Vosje heeft een regelbaar volume. Lees de enthousiaste reviews van de WIJ Testmama’s.

Testperiode: april 2021

Testpanel rapport Bestel 'm nu

‘Lekker kroelen met een zachte knuffel’

Claudia, moeder van Mila (1): “Het Bedtijd Vosje van VTech is een mooie knuffel die lekker opvalt en vrolijk oogt. Mijn dochter is niet meer zo bezig met de labeltjes en knispers die er in zitten, maar vindt het licht en geluid wel heel leuk! Ze kroelt hem graag omdat hij zo lekker zacht is. Ze leert om zichzelf te vermaken als ze net in bed ligt en nog niet kan slapen. Zo is er iets wat haar bezighoudt als ik de kamer verlaat, het vosje leidt mooi de aandacht af. Het is heel fijn dat hij wasbaar is, er gebeuren nog weleens ongelukjes en je wilt het wel fris en schoon houden voor je kind. Ik heb wel het idee dat hij snel weer stil is. Als je hem echt gebruikt voor het slapen gaan, dan mag dat wat mij betreft wel iets langer. Voor gewoon spelen overdag is dit prima. Leuke knuffel die aan de verwachtingen voldoet!”

‘Knuffel in bed en muziekdoosje in √©√©n’

Cynthia, moeder van Lieke (2) en Bram (1): “Mijn dochter van 2,5 zag hem en wilde hem gelijk hebben. Mijn zoon vindt hem vooral interessant omdat hij geluid maakt en de oren knisperen. Het Bedtijd Vosje van VTech is een mooie en fijne knuffel voor het slapen gaan, die een leuk muziekje afspeelt. Een knuffel in bed en muziekdoosje in √©√©n! Het is heel prettig dat hij wasbaar is, de elektronische delen zijn makkelijk te verwijderen. Ik vind dat de knuffel er goed uitziet en hele mooie kleuren heeft. Voor mij had het reguleren van het volume er niet op hoeven zitten. Wel is het fijn dat je de knuffel uit kan zetten als je ‚Äėm opbergt. Ook heel leuk om cadeau te geven!”

‘Een knuffel die liefde geeft’

Annie, moeder van Boaz (1): “Het Bedtijd Vosje is een leuke knuffel en werkt zoals het hoort, maar helaas is mijn zoon er niet zo enthousiast over als ik dat ben. Hij is ziek geweest door het norovirus en ik heb toen juist gebruik gemaakt van het Bedtijd Vosje, in de hoop dat dit zou helpen om hem rustig te krijgen. Helaas is dit niet gelukt, maar misschien werkt het bij een ander kind wel. Ik vind het zelf een superleuk product, doordat hij knippert lijkt het net alsof hij heel veel liefde geeft. Zo is het een echt knuffelvriendje die hopelijk andere kinderen wel heel blij kan maken!”

‘Een vrolijke vos met een knipperend hartje’

Kirsten, moeder van Benthe (11), Karst (9), Odin (2) en Maeven (7 maanden): “Het Bedtijd Vosje van VTech is een mooie, vrolijk uitziende knuffel. We kregen gelijk een blije reactie van de kinderen. Het knipperende hart van het vosje maakt het extra leuk, hierdoor krijgt het echt meer aandacht. Het is heel handig dat je hem langer kan indrukken voor rustigere muziek. We vonden alleen als ouders de stem van de vos die de liedjes zingt niet echt prettig. Onze kinderen gebruiken de knuffel vooral als speelgoed, want ze gaan graag zonder geluidjes slapen. Er zitten leuke muziekjes in en het is heel fijn dat de knuffel wasbaar is. Een fijne knuffel!”

Testpanel rapport

De WIJ Testmama‚Äôs hebben het Bedtijd Vosje van VTech getest en kregen overwegend blije reacties van hun kinderen. Wat vooral als fijn ervaren werd, is dat de kinderen zichzelf kunnen vermaken als ze net in bed liggen en nog niet direct in slaap vallen. Zo konden ze langzaam slaperig worden terwijl er lekker met de knuffel gekroeld werd. Het knipperende hartje in combinatie met de rustige melodie√ęn werd veel als pluspunt genoemd. Ook het gemak waarmee het elektronische onderdeel verwijderd kon worden waardoor de knuffel wasbaar is, vonden de mama‚Äôs erg prettig. Op de stem van de vos werd wisselend gereageerd. Al met al komt het Bedtijd Vosje van VTech als geslaagd door de test heen!