Reviews Tripp Trapp® Newborn Set

Reviews Tripp Trapp® Newborn Set

Vanaf je geboorte al een plaats aan tafel hebben, dat klinkt fijn! De Tripp Trapp® Newborn Set van Stokke maakt het mogelijk om je baby te betrekken bij je gezinsleven. Je baby kan vanaf het begin oogcontact met je maken en zo een sterke band met jullie opbouwen. De Newborn Set klik je gemakkelijk op de Tripp Trapp® stoel en is verstelbaar in twee standen. Het nestje is zacht en extra veilig met het vijfpunts veiligheidstuigje. Aan de speelgoedhanger kun je het favoriete speeltje van je baby hangen, wat de fijne motoriek stimuleert. En wat blijkt: de tien WIJ Testmama’s en één WIJ Testpapa geven de Tripp Trapp® Newborn Set maar liefst een 9,4! We hebben vier enthousiaste reviews voor je uitgelicht.

Testperiode: maart 2021

Testpanel rapport Bestel 'm nu

‘Het gebruik is ideaal’

Nicolien, moeder van Myrthe (7), Thijmen (2) en Esmee (5 maanden): “Ik ken veel mensen die een Tripp Trapp® Newborn Set hebben, maar nu snap ik pas echt waarom! Het gebruik is ideaal, je schuift hem zo aan tafel. De riempjes zijn makkelijk los en vast te klikken en de stoel is eenvoudig te verplaatsen. De kwaliteit van de Tripp Trapp® is super en het design vind ik mooi. Mijn dochter ligt heel relaxed in een natuurlijke houding in de Newborn Set. Wat ik heel fijn vind, is dat ze er gewoon helemaal bij hoort als wij aan tafel zitten, hoe jong ze ook is. Door deze stoel kunnen we haar heel makkelijk bij de gezinsroutine betrekken. Ik ben heel erg tevreden!”

‘Echt waar voor je geld’

Kim, moeder van Angelmo (5 maanden): “Mijn eerste reactie bij het uitpakken van de Tripp Trapp® Newborn Set was: wow! Met name de kwaliteit viel me direct op, je krijgt echt waar voor je geld. Ook vind ik de kleur erg mooi. Ik heb de set gelijk op de Tripp Trapp® gezet en er niet meer afgehaald. De set past echt goed op de stoel. Een groot voordeel is dat mijn zoon direct bij ons aan tafel zit. Hij leert door te kijken wat wij doen, wat zorgt voor leuke interactie en een fijn gezinsgevoel. Leuk om te zien dat hij nu vanuit een andere hoek een kijk op zijn omgeving krijgt. Tijdens het voeden kan ik goed oogcontact met hem maken en omdat ik geen lamme arm krijg, kan ik er echt de tijd voor nemen. Wat heel fijn is aan de Tripp Trapp® is dat hij jaren te gebruiken is, niet alleen door de meegroeifunctie maar ook door de kwaliteit. En het nestje ziet er erg comfortabel uit en voelt ook lekker zacht aan. Ik denk dat het voor mijn zoon voelt alsof hij op een wolk zit!”

‘Topkwaliteit en mooi design’

Tom, vader van Leyla (6 maanden): “De Newborn Set is een prachtige aanvulling op de Tripp Trapp® kinderstoel van Stokke. Het is zeer eenvoudig om de stoel in elkaar te zetten en de set op de stoel te installeren. De kwaliteit is top en het design is compact, netjes en mooi. De hoogte aan tafel tijdens het geven van hapjes is precies goed. Ik vind het belangrijk dat mijn dochter het gevoel van samenzijn kan ervaren. De maaltijden zijn één van de weinige momenten dat iedereen bij elkaar is, dan is het fijn dat ze op ooghoogte mee kan genieten. Het gemak waarmee je je kind in de stoel zet en makkelijk te verplaatsen is, is prettig voor dagelijks gebruik. Ik ben zeer tevreden over de Tripp Trapp® Newborn Set!”

‘Gezellig samen aan tafel’

Marjolein, moeder van Abe (7 maanden): “De Tripp Trapp® Newborn Set geeft de mogelijkheid om een pasgeboren baby al gezellig aan tafel te laten zitten. Hierdoor is het samen eten gelijk vanaf de geboorte een echte familie aangelegenheid, omdat je kind betrokken is bij elke maaltijd. De newborn set bevalt eigenlijk beter dan verwacht. Het is van goede kwaliteit, heeft een mooie vormgeving en voelt solide aan. Het monteren van de set is hartstikke makkelijk en wijst zich vanzelf. Ook fijn: hij is makkelijk verstelbaar en handig mee te nemen en te monteren op een andere Tripp Trapp®. Wat ik ook leuk vind, is de speelgoedhanger. Zeker een aanrader!”

‘Het is fijn om je baby bij het eetritueel te betrekken’

Charissa, moeder van Ivar (3) en Aris (4 maanden): “Bij het uitpakken van de Tripp Trapp® Newborn Set voel je gelijk dat het van goede kwaliteit is. Ook het design is mooi en het kussentje is lekker zacht. De riempjes van het harnas kun je gemakkelijk verstellen. Het is heel fijn om op deze manier je baby bij het eetritueel te betrekken. Door de hoogte van de stoel is dit goed mogelijk. We gebruiken de Tripp Trapp® niet alleen bij de maaltijden, maar ook als er geknutseld wordt aan tafel. Iedere ouder zou dit eigenlijk moeten hebben bij een nieuwe baby. Bij mijn oudste heb ik geen kinderstoel of wippertje op eettafelhoogte gebruikt. Achteraf gezien, toch een gemis. De twee standen van de Newborn Set zijn heel makkelijk in gebruik. Een derde stand zou een mooie aanvulling zijn: nog meer zittend! Ik ben superblij met de Tripp Trapp® Newborn Set en zou het zeker aanraden.”

Testpanel rapport

Het WIJ Testpanel heeft de Tripp Trapp® Newborn Set van Stokke getest en is zeer te spreken over de mogelijkheid om je baby al direct vanaf de geboorte aan tafel te laten zitten. Dit gevoel van samenzijn wordt echt als meerwaarde gezien! Het gemak om de set op de stoel te monteren en de twee verschillende standen zijn echt een pluspunt. De stoel wordt meerdere keren per dag gebruikt, ook vaak buiten de maaltijden om. Verder wordt de mooie vormgeving en de kwaliteit als positief ervaren, zodat de Tripp Trapp® nog jaren mee kan. De Newborn Set komt als zeer geslaagd door de test, het is echt een aanrader!

Bestel ’m nu ►