Reviews My Nametags naamlabels

Reviews My Nametags naamlabels

Er komt vroeg of laat een moment dat het tijd is voor de volgende stap: je kind gaat naar de opvang, peuterspeelzaal of basisschool! Het is dan fijn als je kind zijn eigen, vertrouwde spulletjes bij zich heeft. Een drinkbeker, knuffeltje of een setje reservekleding voor ongelukjes. Met de naamlabels van My Nametags zorg je ervoor dat je niets meer kwijtraakt én dat je kind zijn eigen spullen makkelijk herkent. Bij My Nametags kun je kleurrijke stickers en instrijklabels bestellen met de naam van je kind. De WIJ Testmama’s hebben de naamlabels getest op onder andere kwaliteit en keuzemogelijkheden. Lees hieronder de enthousiaste reviews!

Testperiode: februari 2019

Testpanel rapport

‘Vrolijke stickers die goed blijven zitten’

Kim, moeder van Duke (4) en Fender (2): “De jongens vonden de plaatjes en kleuren die ik gekozen had superleuk! Als het aan hun had gelegen, hadden de stickers ook op de meubels en deuren gezeten hihi. De stickers blijven mooi en goed zitten. Het voordeel is dat je maar één soort label hoeft te kopen. Dat scheelt veel overbodige stickers en onnodige kosten. De vrolijke stickers hebben een mooie prijs en zijn heel leuk om te zien op onze spullen! Ze zouden wel ietsje groter mogen zijn, ik kon geen voor- en achternaam en telefoonnummer kwijt. Maar in principe is voornaam en telefoonnummer natuurlijk ook genoeg. Ik ben tevreden!”

‘Blijft goed plakken met hoge temperatuur’

Romy, moeder van Jinte (2) en Siebe (1): “Prima kwaliteit naamstickers, ook op bekers die je op een hoge temperatuur afwast! Ze blijven goed plakken. Het werkt super en de opvang haalt zo niet alles door elkaar. Wij zijn tevreden!”

‘Mooie etiketten van goede kwaliteit’

Mieke, moeder van Duuk (3) en Aaf (1): “Mijn zoon heeft zelf het plaatje gekozen, wat hij erg leuk vond om te doen! We gebruiken de naamlabels voor voedingsbakjes. Fijn dat je zelf kan kiezen wat voor etiket je wilt. Ze blijven goed zitten, wat echt een pluspunt is. De kinderen moeten het etiket er niet zelf vanaf kunnen halen. Ze zien er mooi uit en hebben een goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!”

‘Verschillende soorten met leuke kleuren’

Suzanne, moeder van Feline (3) en Yens (1): “De jongens vonden de plaatjes en kleuren die ik gekozen had superleuk! Als het aan hun had gelegen, hadden de stickers ook op de meubels en deuren gezeten hihi. De stickers blijven mooi en goed zitten. Het voordeel is dat je maar één soort label hoeft te kopen. Dat scheelt veel overbodige stickers en onnodige kosten. De vrolijke stickers hebben een mooie prijs en zijn heel leuk om te zien op onze spullen! Ze zouden wel ietsje groter mogen zijn, ik kon geen voor- en achternaam en telefoonnummer kwijt. Maar in principe is voornaam en telefoonnummer natuurlijk ook genoeg. Ik ben tevreden!”

‘Straks handig voor op school’

Ro, moeder van Salome (3) en Jordan (1): “Mooi product met schattige figuurtjes! Mijn kinderen hebben zelf hun labels gekozen, er zit voor ieder kind wel wat leuks bij. Ik heb de instrijklabels van My Nametags gebruikt in de kleding. Ik kan nog niet helemaal beoordelen of ze goed blijven zitten, want de kledingstukken zijn nog niet in de wasmachine geweest. Ook handig voor op school straks, dan gebruiken ze verschillende spullen en raakt er niets meer kwijt.”

‘Voldoende ruimte voor tekst’

Jolene, moeder van Thijmen (3) en Thomas (10 maanden): “Thijmen vond de dinostickers erg leuk. Er is voldoende ruimte voor tekst, maar als je er heel veel op kwijt wilt zijn de stickers wel wat klein. Ook is er veel keuze uit achtergrondkleuren en verschillende afbeeldingen, waardoor je niet allerlei verschillende soorten en maten hoeft te bestellen. Ideaal! Soms gaat het afhalen van de stickers van het vel wat lastig als de onderlaag mee komt. Ik zou ze aanbevelen omdat ze goed blijven zitten!”

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s hebben de naamlabels van My Nametags getest en zijn tevreden over de kwaliteit van de stickers en instrijklabels. De oudere kinderen vonden het erg leuk om zelf de kleuren en afbeeldingen te kiezen. Er zijn veel keuzemogelijkheden om de stickers helemaal naar je eigen smaak te maken. De naamstickers blijven goed zitten, ook na meerdere keren heet wassen in de vaatwasmachine. De mogelijkheid om één soort sticker of label te bestellen wordt als voordeel genoemd, zodat je niet gelijk een heel pakket hoeft aan te schaffen. De WIJ Testmama’s zijn enthousiast over de goede kwaliteit van My Nametags en bevelen het zeker aan!