Reviews Vitals NANNYcare Opvolgmelk

'Opvolgmelk op basis van volle, onbewerkte geitenmelk met een zachtige en romige smaak'

Geef je liever geen koemelk omdat je kind het daar niet zo goed op doet of wil je graag voeding geven die qua bereidingswijze dichter bij de natuur staat? Dan zou je echt eens de opvolgmelk van NANNYcare moeten proberen. De NANNYcare Opvolgmelk is gemaakt op basis van volle, onbewerkte geitenmelk en een goed alternatief voor koemelk. Geitenmelk bevat eiwitten van een andere samenstelling en kleinere vetbolletjes dan koemelk en heeft bovendien een zachte, romige smaak. Ook goed om te weten: de Nieuw-Zeelandse geiten van NANNYcare leven op kleinschalige boerderijen in ruime stallen en krijgen dagelijks vers voer. De WIJ Testmama’s en hun kinderen hebben de NANNYcare Opvolgmelk voor je getest en zijn enthousiast!

Testperiode: januari 2019

'Romige en lekkere geur'

Brenda, moeder van Nathan (9) en Sarah (8,5 maand): "Mijn dochter vindt de NANNYcare Opvolgmelk erg lekker! Ik had verwacht dat de geur van de melk anders zou zijn, maar deze ruikt zelfs aangenaam. De geitenmelk is romig en ruikt lekker. Ik ben er zeker tevreden over! Vanaf nu houd ik de aanbiedingen in de gaten zodat ik weer een nieuwe pot aan kan schaffen."

'Goed verzadigd'

Rubina, moeder van Jibraeel (8 maanden): "Mijn baby krijgt een combinatie van borstvoeding en sinds kort geitenmelk. Ik heb zelf niet genoeg melk meer en wij hebben het idee dat ons kind goed verzadigd is door de geitenmelk, zonder dat hij last heeft van krampen. Hij is er gek op en reageert er ook nog eens heel goed op! Hierdoor ben ik voorstander van de NANNYcare Opvolgmelk. Fijn om te merken dat mijn kind hier goed gevoed mee kan worden. De kwaliteit van de voeding is erg hoog en dus zeker een aanrader! Klein minpuntje is alleen de prijs."

'Het ging prima!'

Nikki, moeder van Noëlle (1): "Mijn kind vindt de geitenmelk superlekker. Vanwege haar allergie vind ik het heel belangrijk dat de melk geen reactie geeft op haar lichaam. Het ging prima! Ze heeft wel wat meer slijmvorming gekregen nadat ze de opvolgmelk ging drinken. Maar ze was ook een beetje verkouden, dus dat is lastig te beoordelen. Al met al ben ik heel tevreden over de NANNYcare Opvolgmelk!"

'Geen krampjes!'

Natascha, moeder van Livano en Keano (8,5 maand): "Mijn tweeling deed het heel goed op de geitenmelk, ze hadden geen krampjes bijvoorbeeld. Ook vonden ze het net zo lekker als koemelk en ze reageerden daar ook hetzelfde op. Gelukkig hebben mijn kinderen niet vaak last van krampjes en ze hebben die ook niet gekregen door de verandering van de voeding. Al met al goede voeding, ik ben tevreden!"

'De fles gaat er hartstikke goed in'

Fenna, moeder van Kiki (5) en Nina (11 maanden): "Mijn dochter is zonder problemen overgestapt op de NANNYcare Opvolgmelk. Geen krampen of iets dergelijks en zij lijkt het lekker te vinden. Ik had eigenlijk wel verwacht dat zij door het overstappen wellicht wat last zou krijgen van krampjes of dat zij het misschien niet eens lekker zou vinden, maar de fles gaat er hartstikke goed in! Ik vind het een goed product!"

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s merkten bij het testen van NANNYcare Opvolgmelk een positief verschil op bij hun kinderen. Veruit de meeste kinderen vonden de geitenmelk heerlijk van smaak. Ook werd de geitenmelk goed verdragen zelfs bij gevoelige kleintjes. Er werden geen darmkrampjes geconstateerd door de overgang van koemelk naar geitenmelk en de meeste kinderen waren goed verzadigd na een fles NANNYcare Opvolgmelk. Daarnaast is het een uitstekende melk gebleken in combinatie met borstvoeding. Een aantal mama’s vonden de voordelen van een meer natuurlijk geproduceerde voeding (op basis van onbewerkte geitenmelk) en een goed leven voor de geiten ook een fijne bijkomstigheid. De testmama’s van WIJ zijn tevreden over de NANNYcare Opvolgmelk en raden het zeker aan!

Meer voeding reviews