Review Difrax S-fles

'Geen darmkrampjes meer door fijne S-fles!'

Heeft jouw baby regelmatig last van darmkrampjes? Dan zou je de S-fles van Difrax eens kunnen proberen. De WIJ testmama’s vonden dat hun baby duidelijk minder lucht hapte wat zorgde voor minder krampjes. Daarnaast is de S-fles heel makkelijk schoon te houden en prettig in gebruik.

Testperiode: augustus 2017

'Brede speen op de fles is prettig'

Froukje, moeder van Julia (3 maanden): "Ik gebruikte de smalle S-fles van Difrax al, bij deze brede is het fijn dat ik makkelijker de voeding erin kon doen. Hij ligt lekker in de hand en mijn dochter vond de brede speen aan de fles ook prettig. Bij de smalle S-fles zuigt ze soms zo hard dat de speen bijna helemaal in haar mond zit."

'Geen last van krampjes'

Lianne, moeder van Hugo (4 maanden): "Ik vond het een fijne fles! Ik gebruikte de fles om afgekolfde melk te geven. Eén keer per dag loste ik daar probiotica in op. Dat ging prima door de speen. Ik kon de fles makkelijk in de goede positie houden. Mijn zoontje dronk zonder aarzelen de fles leeg en heeft geen last gehad van krampjes. Ik ben heel tevreden over de fles."

'Ontspannen drinken'

Ymke, moeder van drieling Diede, Max en Kars (5 maanden): "Ik heb de S-flessen getest met mijn drieling. Dat was met wisselend succes. Voor de oudste was de brede fles niet handig. Zijn voedsel is wat verdikt en het was voor hem iets lastiger om de voeding door de S speen te krijgen die standaard op de brede fles zit. Met een M speen zou dit probleem verholpen zijn. De andere twee jongens dronken netjes uit de fles. De fles drinkt makkelijk zonder veel lucht mee te happen, wat voor eventuele krampjes heel prettig is. Hij is makkelijk in gebruik en baby’s kunnen er ontspannen uit drinken."

'Minder lucht slikken'

Dorota, moeder van Aleksandra (6) en Lilianna (3 maanden): "Ik heb een zeer positieve ervaring! Het belangrijkste is dat mijn dochter minder lucht slikt. Ze herkent direct de kleur van de fles en kan dan lekker gaan genieten van haar melk. De Difrax S-fles voldoet aan alle verwachtingen: geen lucht, geen darmkrampjes, makkelijk te gebruiken en leuke kleuren! "

'Ligt prettig in de hand'

Jolanda, moeder van Fenna (2 maanden): "De S-fles ligt prettig in de hand. We gebruikten de gewone S-fles al, dus dit is een mooie aanvulling. De vorm van de fles is heel fijn in gebruik. "

Testpanel rapport

WIJ Testmama's merkten dat hun baby’s minder lucht mee hapten met de S-fles van Difrax en daardoor veel minder last hadden van darmkrampjes. De fijne positie van de fles zorgde voor een ontspannen drinkhouding. Daarnaast heeft de fles een fijne vorm en een mooi design. De WIJ Testmama’s zijn overtuigd!

Meer verzorging reviews