Reviews Weleda Calendula Billenbalsem

Weleda Calendula Billenbalsem, 'goed smeerbaar en snel resultaat'

Veel baby's hebben zo nu en dan last van rode billetjes. Doorkomende tandjes of vieze luiers kunnen de oorzaak zijn. Als de babyhuid in contact komt met vocht kan het irritaties geven. Dat luieruitslag snel te verhelpen of zelfs te voorkomen is, blijkt wel uit de resultaten van de WIJ Testmama's!

Testperiode: februari 2017

'Goed resultaat'

Godelinde, moeder van Lucas (5 maanden): "De Calendula Billenbalsem is een goede combinatie van smeerbaarheid, lekkere geur en goed resultaat! Ik smeerde de balsem niet alleen op zijn billen, maar ook in de plooien van zijn beentjes. De zalf is dik, maar smeert goed uit. Zeker een aanrader!"

'Uitslag snel onder controle'

Kimberly, moeder van Julia (5 maanden): "Julia's eerste tandje begon door te komen en daardoor had ze vreselijke luieruitslag. Met de Calendula Billenbalsem hebben we het goed onder controle kunnen houden! Haar rode billen verminderde sterk na 24 uur."

'De balsem smeert goed uit'

Marjolein, moeder van Ties (5 maanden): "Sinds kort verschonen we Ties niet meer 's nachts, waardoor hij de hele nacht dezelfde luier om heeft. Met de Calendula Billenbalsem maakt dat niets uit. Het smeert goed uit, de balsem is gemakkelijk in een dun laagje aan te brengen."

'Minder last van uitslag'

Meriam, moeder van Samuel (4 maanden): "Sinds we de Calendula Billenbalsem gebruiken bij Samuel heeft hij veel minder last van uitslag. Zijn billetjes zien er een stuk beter uit! En het smeert ook nog eens heel fijn."

'Uitslag verdwijnt'

Stephanie, moeder van Lynn (1,5) en Ivy (2 maanden): "Mijn dochter van 1,5 vindt het insmeren altijd verschrikkelijk. Maar met de billenbalsem van Weleda zie je gewoon dat het haar verlichting geeft. Bij haar kleine zusje zie je ook dat haar uitslag na 1x smeren gelijk verdwenen was."

'Zacht voor de huid'

Ragna, moeder van Amaya (3 maanden): "Mijn bevindingen met de Calendula Billenbalsem zijn erg positief. Het is zacht voor de huid en werkt snel. Ook bij andere droge plekjes op de huid werkt het prima!"

Testpanel rapport

Geen rode billetjes meer! De WIJ Testmama's zijn heel tevreden over de werking van de Weleda Calendula Billenbalsem. De balsem is goed smeerbaar en makkelijk aan te brengen. Luieruitslag verminderde snel of werd voorkomen door de snelle werking. Kortom, een hoop tevreden mama's die de Calendula Billenbalsem zeker aanraden bij familie en vrienden!

Meer info over Calendula Billenbalsem: weleda.nl

Meer verzorging reviews