Reviews Weleda Calendula Baby Gezichtscrème

'Verzorg en bescherm het gezicht van je baby met uitsluitend natuurlijke ingrediënten!'

Heeft je baby last van een gevoelig huidje of wil je juist een mooi, gezonde huid goed verzorgen? Met Calendula Baby Gezichtscrème van Weleda houd je het gezichtje van je baby zijdezacht. De milde crème hydrateert de gevoelige huid en beschermt tegen uitdrogen. Groot pluspunt volgens de WIJ Testmama’s: uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Testperiode: augustus 2018

'Heerlijke geur'

Christy, moeder van Skyler (5,5 maand): "De crème smeert goed en is niet te vet! Mijn dochter heeft tijdens de zomermaanden een wat drogere huid, door het weer maar ook door het zwemmen. Deze crème geeft haar huidje net dat beetje extra wat ze goed kan gebruiken! Het is heel gebruiksvriendelijk en ruikt heerlijk."

'Makkelijke smeerbaar'

Michelle, moeder van Sen (3) en Sofie (3 maanden): "Mijn kinderen reageerden erg enthousiast en vinden het beide een hele leuke pop! Het feit dat Bobby een jongetje is geeft herkenning. Als je op zijn buik duwt, krijg je veel leuke zinnetjes en liedjes te horen. Voor veel kinderen is douchen niet altijd prettig, maar hiermee leren ze dat badderen ook heel leuk kan zijn! Wel jammer dat het speakertje van de pop op zijn rug zit, waardoor je de geluiden minder goed hoort onder water."

'Na één dag al resultaat'

Angelique, moeder van Jesse (4 maanden): "Het is een fijne crème die makkelijk smeert en lekker ruikt. Het trekt snel in de huid en we hadden na één dag al resultaat. Je hebt iedere dag maar een klein beetje nodig om het huidje van je baby gezond en gehydrateerd te houden."

'Niet veel nodig'

Sanne, moeder van Eva (3) en Charlotte (7 maanden): "Mijn dochtertje heeft een heel gevoelige huid. Ze had last van plekjes rond haar mond en onder haar kin. Deze werden zichtbaar beter na enkele dagen smeren. De crème is heel zacht en ruikt lekker. Ook fijn dat je niet veel nodig hebt. Mijn peutermeisje vond de crème ook fijn: ‘Ruikt lekker mama!"

'Pluspunt: natuurlijke ingrediënten'

Cinthia, moeder van Mees (7 maanden): "De Weleda Gezichtscrème is een heel fijne crème. Er zitten natuurlijke ingrediënten in, wat ik echt een pluspunt vind. Mijn zoon krijgt er een heel mooi huidje van en het heeft een fijne geur. Bij een gezichtje wil je toch extra voorzichtig zijn met smeren, maar deze crème is er perfect voor. Ik heb het al aanbevolen bij twee vriendinnen!"

'Lekker ontspannen'

Nicole, moeder van Evi (4 maanden): "De Weleda Calendula Baby Gezichtscrème is prettig in gebruik doordat het in een tube zit en gemakkelijk is te verdelen. Ik smeerde mijn dochter elke dag in voordat ze ging slapen. Haar wangetjes zijn nu mooi glad en gezond, haar voorhoofd is nog wat schilferig. De geur is even wennen, maar absoluut niet vies. En onze dochter wordt helemaal ontspannen als we haar gezichtje insmeren!"

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s zagen met de Calendula Baby Gezichtscrème van Weleda snel resultaat bij hun baby's. Vaak was na één dag al te zien dat de huid rustiger werd. De crème werd als prettig ervaren door de gebruiksvriendelijke tube en de goede smeerbaarheid. Het is niet vet, het trekt snel in én je hebt er maar weinig van nodig. De geur van Calendula werd over het algemeen ook lekker gevonden. Voor velen zijn de uitsluitend natuurlijke ingrediënten een groot pluspunt. De WIJ Testmama’s zijn overtuigd en raden de Calendula Baby Gezichtscrème zeker aan!

Meer verzorging reviews