Reviews NAÏF Nurturing Cream

'Een lekker ruikende vette crème tegen droge plekjes, zonder schadelijke stoffen!'

Heeft jouw kind last van schrale plekken, eczeem of vaak een droge huid? Dan is de NAÏF Nurturing Cream een echte must try. Bij NAÏF noemen ze de ingrediënten ook wel de ‘vette superhelden’, want de crème zit boordevol goede oliën: zoete amandelolie, macadamia olie, avocado-olie, katoenzaadolie en zonnebloemolie. De crème smeert lekker weg en heeft een heerlijke (allergeenvrije!) geur. Je kan de crème voor zowel het lichaam als het gezicht gebruiken, perfect dus tegen schrale wangetjes en droge plekjes op armen of benen. De WIJ Testmama’s zijn enthousiast! Lees hieronder de reviews.

Testperiode: april 2019

'Prettige geur'

Marjolein, moeder van Samara (8 maanden): "Ik ben zeer tevreden. Mijn dochter heeft een prachtige huid met soms droge plekjes. Door het gebruik van deze crème waren alle plekjes zo goed als weg. Prettige bijkomstigheid: ik smeerde uiteindelijk mijn eigen (erg droge) handen er ook steeds mee in en ze voelde heerlijk aan. De geur van het product is zo prettig dat ik online gekeken heb naar alle andere producten van NAÏF, ik ga zeker meer van kopen. Bedankt voor de smeertest, mijn dochter en ik hebben ervan genoten!"

'Eczeem verdwijnt'

Florance, moeder van Milena (4 jaar) en Manoï (7 maanden): "Wat een lekkere geur! Mijn dochter van 4 jaar heeft liever deze crème dan haar crème tegen eczeem, omdat NAÏF niet prikt. Mijn man heeft hem zelfs gebruikt voor zijn droge handen. Het werkt top, want de eczeem in mijn dochters knieholte is zelfs helemaal weg! Erg fijn dus."

'Makkelijk smeerbare crème'

Sigrid, moeder van Juune (4 jaar) en Luus (9 maanden): "Een fijne en makkelijk smeerbare crème. De prijs vind ik wel wat aan de hoge kant, wat maakt dat ik toch zou twijfelen over een volgende aankoop. Maar voor nu een goede indruk van de NAÏF Nurturing Cream!"

'Een heerlijke vette crème'

Bianca, moeder van Kyan (7 maanden): "We hebben meer speelgoed van VTech waardoor we ongeveer wisten wat we konden verwachten. Onze ervaring met het speelgoed van VTech is positief vanwege de muziekjes, geluidjes en verhalen. Mijn dochters eerste reactie was: ‘Wauw, baby!’ Bobby moest net als mijn dochter gewassen, afgedroogd en goed ingestopt worden. Wat ik erg leuk vind, is de waterfunctie; je kan de douchekop gebruiken om de pop te wassen. Mijn oudste verwonderd zich erover dat Bobby weet wanneer hij in bad zit. Alleen jammer dat de badcape geen badjasje is, want hij blijft niet zo goed zitten."

'Zachte huid na gebruik'

Bertina, moeder van Vince (5 maanden): "Mijn kinderen vinden Bobby helemaal geweldig. Hij praat en het hartjeslampje vinden ze ook heel fascinerend. Wat ze heel bijzonder vinden, is dat hij ondanks de elektronica echt mee kan in bad en daarna nog steeds volledig werkt. Hij word geknuffeld en geaaid, maar soms is er ook wel eens ruzie omdat ze alle drie ermee wilden spelen. Hij is net een echt jongetje en kan tegen een stootje. Ze vinden het heel leuk om aanwijzingen op te volgen; ze horen wat ze moeten doen om Bobby te wassen en af te drogen. Top speelgoed!"

'Lekkere zachte crème'

Theresa, moeder van Nora (9 maanden): "Een lekkere zachte crème voor het babyhuidje!"

'Veel minder droge huid'

Roos, moeder van Suze Roza Salomé (11 maanden): "De NAÏF Nurturing Cream heeft een heerlijke geur en is fijn smeerbaar. Lekker vet, maar niet té. De huid is gelijk lekker gevoed en is veel minder droog. Ik vind de tube wat klein, ik zou een grotere wat handiger vinden."

'Geeft de droge en schrale huid rust'

Mariëtte, moeder van Leia (11 maanden): "De crème smeert heel fijn uit en ruikt ontzettend lekker! Mijn dochter vond het zo lekker, dat als ik haar wangetjes aan het insmeren was, het mondje ook meteen open ging. Het is geen hele vette crème, maar geeft de droge en schrale huid wel rust. Erg fijn!"

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s hebben de NAÏF Nurturing Cream getest en zijn zeer te spreken over de werking en smeerbaarheid van de crème! De crème is getest op de droge plekjes van zowel de kinderen als de mama’s zelf. De geur werd als prettig ervaren en het gaf na gebruik een heerlijk zachte huid. Bij de kinderen met eczeem verminderde of verdwenen de droge plekjes. De Nurturing Cream is lekker vet waardoor het goed uitsmeert en snel intrekt. Over het algemeen werd de huid minder rood en veel rustiger. En een leuke bijkomstigheid: de kinderen genoten van het insmeren!

Meer verzorging reviews