Reviews Bepanthen Baby Zalf

Bepanthen Baby Zalf: 'Doet wat het belooft'

Rode billetjes of schrale plekjes bij je kind wil je zo snel mogelijk verzorgen. 84 Moeders testten Bepanthen Baby Zalf bij hun baby. De mama's zijn enthousiast: Bepanthen Baby Zalf helpt snel én zit voortaan in een nieuwe, soepele tube met handige flipdop.

Testperiode: april 2016

'Helpt snel'

Cindy (29), moeder van Marlon (13 maanden) en Vienna (2): "Marlon heeft gauw rode billetjes. Bepanthen Baby Zalf helpt snel en is prettig in gebruik."

'Fijne zalf'

Iris (31), moeder van Merle (7 maanden) en Finn (4): "Een fijne zalf, die goed smeerbaar is en een dun laagje achterlaat op de huid, bij beginnende luieruitslag. Het hielp ook bij droge, rode plekken in Merles knieholtes."

'Doet wat het belooft'

Esmiralda (34), moeder van Jalysia (10 maanden) en Jaazia (3): "Doet wat het belooft en snel!"

'Een aanrader'

Marjolein (31), moeder van Bo (1,5) en Evi (3): "Een aanrader! Voor de billetjes van mijn dochter gebruik ik de zalf regelmatig, zeker met 'zure-tanden-poep'. Daarnaast heeft ze wel eens rode, schrale wangetjes. Nu ik haar insmeer met Bepanthen is dit minder."

'Niet alleen voor baby's billetjes'

Kim (27), moeder van Iza-Bella (1) en Levi (3): "De zalf helpt bij alles wat een baby kan hebben aan zijn huid: schrale billetjes, droge plekjes, schrale wangetjes, rode huidplooitjes. De handige flipdop zorgt ervoor dat de opening niet vies wordt."

'Weinig nodig'

Anna (26), moeder van Elia (5 maanden): "De zalf verzacht en smeert goed uit, waardoor je er weinig van nodig hebt. Bij een rode of droge huid helpt het snel."

'Ideale dop'

Ivonne (31), moeder van Zoë (3 maanden) en Jayden (6 jaar): "Zeer fijn product en met een ideale dop. Smeert fijn uit."

'Superspul'

Barbara (37), moeder van Vieve (1) en Fenne (7): "Superspul. Bij de huid van mijn dochter hielp Bepanthen snel. Ik heb al een nieuwe tube gekocht!"

'Goed smeerbaar'

Anousca (31), moeder van Dion (3 maanden) en Firenze (3,5 jaar): "Een fijne, goed uitsmeerbare zalf met een neutrale geur. Dions luier bleef niet meer plakken. De tube is hygiënisch in gebruik en de zalf is gemakkelijk te doseren."

'Blije baby, blije mama'

Bianca (30), moeder van Vyda (1,5 jaar) en Caiban (5 jaar): "Zeer fijn product en met een ideale dop. Smeert fijn uit.Goede ervaringen met de Bepanthen Baby Zalf. Het beschermt de billetjes van mijn dochter goed. Je ziet bij de volgende verschoonbeurt dat de billetjes nog steeds een beschermlaagje hebben. Blije baby, blije mama."

'Gezonde huid'

Emilia (32), moeder van Hubert (4 maanden) en Kacper (5): "Ik gebruik Bepanthen Baby Zalf elke dag en de huid van mijn kind ziet er gezond uit."

Testpanel rapport

Alle 84 WIJ Testmama's zijn het er unaniem over eens: de nieuwe soepele Bepanthen tube met flipdop is een uitkomst. Gemakkelijk te openen en te gebruiken, ook wanneer je baby niet stil ligt. De zalf zelf is ook goed en fijn uit te smeren. 87% van de Testmama's gaf aan dat Bepanthen Baby Zalf snel hielp bij rode billetjes of schrale plekjes. 'Een zalf die doet wat het belooft.'
(Bron: WIJ Testpanel, april 2016, n=84)

Voor meer informatie ga naar bepanthen.nl

KAG-nr. 80-0616-1012

Meer verzorging reviews