Reviews VTech Little Love Bobby gaat in bad

'Spetteren en spelenderwijs leren in bad!'

Eindelijk een pop die mee mag in bad: de Little Love Bobby van VTech! Bobby is de vrolijke, interactieve baby die jouw kind leuke zinnetjes, liedjes en grappige geluiden laat horen in het water. Door de watersensor weet hij precies wanneer hij in bad zit en hij geeft leuke aanwijzingen om voor hem te zorgen. Met behulp van de douchekop kan jouw kind Bobby wassen. Ook leuk voor de echte poppenmoeders en -vaders: Bobby heeft een mama én papa speelstand! Met het broekje en de badcape kan de pop na het badderen weer aangekleed worden, zodat hij het niet koud krijgt. De WIJ testmama’s geven de pop een 7,8! Lees in de reviews de enthousiaste reacties van hun kinderen.

Testperiode: april 2019

'Goed voor het zelfvertrouwen'

Jacoline, moeder van Mieke (7) en Maartje (4): "Ik kreeg meteen super entousiaste reacties van mijn twee dames. Bobby gaat inmiddels overal mee naartoe; gezellig in de auto, mee naar het ziekenhuis en naar oma. Ze vinden het leuk om voor de pop te zorgen en voelen zich daardoor groot en belangrijk. Goed voor het zelfvertrouwen! Bobby heeft zowel een mama als papa speelstand, waardoor ieder kind er mee kan spelen. De pop heeft een prettig geluid, maar in bad moet je wel goed luisteren. Mijn kinderen leren verschillende aspecten door de interactieve geluiden, zoals praten en de ontwikkeling van de fantasie. Mijn jongste dochter blijft de pop opzoeken, dat doet ze bij andere poppen niet. Ik ben zeer tevreden."

'Veel herkenning'

Ineke, moeder van Max (2) en Fleur (5): "Mijn kinderen reageerden erg enthousiast en vinden het beide een hele leuke pop! Het feit dat Bobby een jongetje is geeft herkenning. Als je op zijn buik duwt, krijg je veel leuke zinnetjes en liedjes te horen. Voor veel kinderen is douchen niet altijd prettig, maar hiermee leren ze dat badderen ook heel leuk kan zijn! Wel jammer dat het speakertje van de pop op zijn rug zit, waardoor je de geluiden minder goed hoort onder water."

'Leren hoe je een baby verzorgt'

Jennifer, moeder van Mika (5), Ruby (3) en Luka (1): "Mijn twee oudste kinderen riepen meteen: ‘Ah een baby! Is die voor mij?’. Ze waren dus meteen heel enthousiast. Bobby is ook educatief, want je leert hoe je een baby behandeld en verzorgt. Het geeft een redelijk realistisch beeld van een echte baby. Het materiaal en de grootte zijn prettig: de pop is gemaakt van plastic en mijn kinderen kunnen de pop gemakkelijk dragen en vastpakken. Alle geluiden werken prima en ik vind het top dat er een papa/mama functie beschikbaar is. Wat ik minder vind is de gelige kleur. Maar mijn kinderen vinden hem superleuk!"

'Leuke waterfunctie om de pop mee te wassen'

Maartje, moeder van Kaya (6) en Roqi (2): "We hebben meer speelgoed van VTech waardoor we ongeveer wisten wat we konden verwachten. Onze ervaring met het speelgoed van VTech is positief vanwege de muziekjes, geluidjes en verhalen. Mijn dochters eerste reactie was: ‘Wauw, baby!’ Bobby moest net als mijn dochter gewassen, afgedroogd en goed ingestopt worden. Wat ik erg leuk vind, is de waterfunctie; je kan de douchekop gebruiken om de pop te wassen. Mijn oudste verwonderd zich erover dat Bobby weet wanneer hij in bad zit. Alleen jammer dat de badcape geen badjasje is, want hij blijft niet zo goed zitten."

'Top speelgoed!'

Bianca, moeder van Steffano (3), Xander en Amanda (1): "Mijn kinderen vinden Bobby helemaal geweldig. Hij praat en het hartjeslampje vinden ze ook heel fascinerend. Wat ze heel bijzonder vinden, is dat hij ondanks de elektronica echt mee kan in bad en daarna nog steeds volledig werkt. Hij word geknuffeld en geaaid, maar soms is er ook wel eens ruzie omdat ze alle drie ermee wilden spelen. Hij is net een echt jongetje en kan tegen een stootje. Ze vinden het heel leuk om aanwijzingen op te volgen; ze horen wat ze moeten doen om Bobby te wassen en af te drogen. Top speelgoed!"

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s zagen hoe enthousiast hun kinderen reageerden op Little Love Bobby gaat in bad van VTech! Ze vonden het leuk om Bobby te verzorgen en hem mee in bad te nemen. De interactieve geluiden en zinnetjes zorgden ervoor dat de fantasie werd geprikkeld. Ook de accessoires werden als een pluspunt ervaren; Bobby werd echt gewassen met de douchekop en daarna aangekleed met het broekje en de badcape. De wat oudere kinderen waren verrast dat Bobby zelf wist dat hij in het water zat. Wat veel Testmama’s opviel was de mama én papa speelstand, wat als positief werd benoemd. Het educatieve element kwam terug zoals we van VTech gewend zijn en Bobby komt daardoor als erg geslaagd door het Testpanel!

Meer speelgoed reviews