Reviews Fisher-Price Little People Handige Helpers Huis

'Open het interactieve huis en ontdek grappige liedjes, geluidjes en zinnetjes!'

Heb jij een kind met een rijke fantasie? Met het Fisher-Price Little People Handige Helpers Huis kan jouw kind op ontdekkingstocht door verschillende kamers. Onderweg hoort hij verschillende liedjes en zinnetjes die aanmoedigen om te helpen met kleine klusjes in huis. Met de ontdekkingsknopjes kan hij de hond eten geven, het bed opmaken of het speelgoed opruimen. Het Handige Helpers Huis is helemaal gericht op de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Zo leert je kind alles over samenwerken, samen spelen, anderen helpen en aardig zijn. De WIJ Testmama’s vinden het een aanrader.

Testperiode: oktober 2018

'Voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden'

Denise, moeder van Sem (4), Nino en Mick (1): "Er valt veel te ontdekken in het Fisher-Price Little People Handige Helpers Huis! Alle drie mijn kinderen hebben er dagelijks op verschillende manieren mee gespeeld. Vanaf het eerste moment was het huis gelijk interessant en dat is nu nog steeds zo! Het speelgoed is leuk voor zowel jongens als meisjes van verschillende leeftijden. Het is uitdagend, leerzaam én het zit stevig in elkaar. Sommige liedjes en zinnetjes zijn voor hele jonge kinderen (onder de twee jaar) niet helemaal te begrijpen, maar dat komt vanzelf."

'Goed te combineren met andere Little People spullen'

Maaike, moeder van Bram (5), Lise (3) en Daan (3 maanden): "Mijn kinderen hebben er echt uren mee gespeeld! Vooral mijn dochter was helemaal fan. Het Handige Helpers Huis is ook heel leuk te combineren met andere Little People spullen, een mooie aanvulling dus. Het huis heeft vrolijke melodietjes die je snel mee kunt zingen en het kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Echt een aanrader!"

'Kwalitatief hoogwaardig speelgoed'

Joni, moeder van Anna (3) en Isa (1): "Het Handige Helpers Huis is kwalitatief hoogwaardig speelgoed. Het is leuk en leerzaam, en stimuleert de fantasie. Er valt veel te ontdekken door de verschillende geluiden en zinnetjes. Met twee kinderen die ervan genoten hebben, vind ik twee poppetjes en een hondje wat weinig om mee te spelen. Misschien zouden bijvoorbeeld een papa en mama een leuke toevoeging zijn!"

'Dagenlang speelplezier'

Anouschka, moeder van Mila (5), Vajen (2) en Dex (4 maanden): "Het Handige Helpers Huis is echt een succes hier! Ik niet had verwacht dat mijn kinderen er dagenlang mee zouden spelen, maar ze raken er niet op uitgekeken. Als je op de verschillende knopjes drukt, komen er geluiden en zinnen uit die je zelf ook dagelijks gebruikt. Voor de kinderen is het dus heel herkenbaar en leerzaam. Pluspunt: het is echt een huis voor zowel jonge als wat oudere kinderen. Wat meer figuurtjes erbij had het misschien nog leuker gemaakt."

'Spelenderwijs samenwerken en anderen helpen'

Maaike, moeder van Jack en Timo (5) en Mia (1): "Mijn kids vonden het heel leuk om met het Fisher-Price Little People Handige Helpers Huis te spelen, vooral de jongste! Fijn dat er veel aandacht is besteed aan samenwerken en anderen helpen. Verbeterpunten zijn wat mij betreft een instelbaar volume en een inklapbare bovenkant."

'Heel leerzaam'

Lotte, moeder van Puck (3): "Er zijn veel verschillende dingen te ontdekken in het huis, zoals leuke kamertjes, geluidjes, muziek en lichtjes. De knoppen maken het huis heel activerend en divers. Zo kan je bijvoorbeeld helpen met klusjes in huis en de hond eten geven of het speelgoed opruimen. Heel leerzaam dus!"

Testpanel rapport

De WIJ Testmama’s hebben gemerkt dat hun kinderen dagenlang speelplezier beleefden met het Fisher-Price Little People Handige Helpers Huis. Een groot pluspunt is dat het voor zowel jongens als meisjes van verschillende leeftijden geschikt is. Ook het samenwerken en het uitvoeren van de klusjes werd als positief ervaren. Het huis is goed te combineren met ander speelgoed van Little People en daardoor eenvoudig uit te breiden. De kinderen waren enthousiast over de vrolijke muziekjes en interactieve knoppen. De WIJ Testmama’s zijn overtuigd en raden het Fisher-Price Little People Handige Helpers Huis zeker aan!

Meer speelgoed reviews