Reviews Quooker Flex, de kokend-water-kraan

'In een handomdraai flesjes klaarmaken'

De komst van je baby kan je leven behoorlijk op z'n kop zetten. Wel zo fijn om dan snel en makkelijk een flesje klaar te maken. De WIJ Testmama's testten de Quooker Flex en vonden het een handige, mooie en veilige toevoeging aan de keuken!

Testperiode: maart 2017

'Snel flesjes klaarmaken'

Samantha, moeder van Tessa (3) en tweeling Chris en Mia (4 maanden): "Naast een lekker kopje thee kan je ontzettend veel met de Quooker Flex doen! De uittrekbare slang is wat mij betreft echt een uitkomst, want zo maak je in een handomdraai de spoelbak schoon. Wij hebben hem echt ervaren als een superfijne toevoeging aan onze keuken. Heel eenvoudig flesjes voor de baby's bereiden en lekker warme drankjes maken. We maken er veel gebruik van, ook voor het koken en steriliseren van flesjes en speentjes. Ontzettend handig!"

'Veilig voor kleine kinderen'

Sanne, moeder van Lars (3) en Niels (7 maanden): "Echt ideaal, warm en kokend water is er direct! Dit bespaart veel water en daarbij is het sneller en zuiniger dan water verwarmen met de waterkoker. Het is altijd goed opletten met kokend water, maar dankzij de bedieningsknop is het veilig voor kleine kinderen. De Quooker Flex staat ook nog eens erg mooi in de keuken. Ook bespaart het veel tijd tijdens het koken en afwassen, met de uittrekbare slang heb je de spoelbak snel schoon. Ik zou hem zeker aanraden!"

Testpanel rapport

De WIJ Testmama's testten de Quooker Flex en waren verrast door het gebruiksgemak. Je hebt in een handomdraai kokend water voor een lekker kopje thee of een flesje voor je hongerige baby. De kindveilige bedieningsknop zorgt ervoor dat kleine kinderen niet zomaar in aanraking komen met kokend water. Daarnaast is de uitrekbare slang is ideaal voor het wassen van kinderhandjes die nog niet bij de kraan kunnen. De spoelbak is snel schoon en het bespaart water omdat je niet hoeft te wachten tot het water warm is. Een echte aanrader dus!

Ideaal: de Quooker Flex

De Quooker Flex is de bekende kokendwaterkraan, maar dan mét flexibele uittrekslang. Naast supersnel thee zetten en koken, kun je nu dus ook heel eenvoudig je gootsteen schoonspoelen. Met de kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop tap je kokend water. De Quooker Flex is 100% veilig in gebruik: door de kleine spettertjes kun je geen ernstige brandwonden oplopen. Dankzij de kokendwaterstop kan hij geen kokend water geven als de slang uitgetrokken is. Ideaal met avontuurlijke kinderen in huis!

Meer In huis reviews