Gratis mutsje van simply colors

Foto Gratis mutsje Simply ColorsEen onderdeel van het cadeaupakket van WIJ is het gratis simply colors mutsje met naam van je kind. Om het mutsje te krijgen moet je de geboorte van je kind aan ons doorgeven via je profiel op WIJ.nl.

Hieronder vind je meer informatie over het bestellen en ontvangen van dit gratis mutsje met bijbehorende voorwaarden.

VOORWAARDEN

Alleen als wordt voldaan aan onderstaande vier voorwaarden (A, B, C en D) is het mogelijk om het gratis mutsje te bestellen.

 • A) Zwangerschap is in een eerder stadium al aan WIJ doorgegeven
  Op het moment dat je kind wordt geboren, moet jouw zwangerschap al bij ons bekend zijn.
   
 • B) Direct via WIJ.nl
  De geboorte van je kind heb je EERST doorgegeven via je profiel op WIJ.nl. Geef de geboorte van je kind dus NIET eerst telefonisch of via een antwoordkaart door aan WIJ, maar voer de gegevens direct zelf in op WIJ.nl.
   
 • C) Binnen 6 weken* NA de geboortedatum
  De geboorte van je kind moet binnen 6 weken* na de geboortedatum worden doorgegeven via je profiel op WIJ.nl. Deze grens wordt gesteld omdat in de meeste gevallen na 6 weken het mutsje niet meer past.

én

 • D) Kind reeds geboren
  Je kunt de gegevens van je kind niet voor de geboorte al doorgeven. Hiermee voorkomen we vervelende situaties en ontvang je geen onjuiste informatie van partijen waarmee wij samenwerken.

* Deze grens van 6 weken wordt gesteld omdat in de meeste gevallen na 6 weken na geboorte het mutsje niet meer past. Natuurlijk zijn sommige kinderen kleiner dan anderen en zou het mutsje wellicht ook na 6 weken nog passen. Maar om de actievoorwaarden voor iedereen gelijk te houden blijft deze termijn van binnen 6 weken voor iedereen van kracht.

STAPPEN

 1. Inloggen: om het mutsje te ontvangen, moet je de geboorte van je kind doorgeven via je profiel op WIJ.nl. Je logt hiervoor in op je persoonlijke profielpagina op WIJ.nl. Klik op de knop INLOGGEN rechts bovenaan op de homepage van WIJ.nl.
   
 2. Ga naar de juiste plek: na het inloggen kom je op je persoonlijke pagina, hier kies je in de navigatiebalk voor het tabblad "MIJN GEZIN".
   
 3. Geef door dat je bevallen bent: in het tabblad "MIJN GEZIN" moet je eerst aangeven dat je bent bevallen.

 

 1. Geef geboorte door: daarna geef je de geboorte van je kind door. Hiervoor moeten de invulvelden op het scherm (naam, achternaam, geslacht en geboortedatum) worden ingevuld. Bevestig dit door te klikken op de button "BEVESTIG GEBOORTE" direct onder de ingevulde velden.
   
 2. Naar de site van simply colors: direct na deze bevestiging word je automatisch doorgelinkt naar de site van simply colors waar je na het kezen van de juiste kleur je het gratis mutsje kunt bestellen.
   
 3. Het gratis mutsje thuisbezorgd: alleen als het bestelproces op de site van simply colors volledig is afgerond, wordt het mutsje binnen enkele dagen gratis bezorgd op het adres dat staat vermeld in jouw profiel op WIJ.nl.
 • Indien het bestelproces niet is afgerond
  Mocht - om welke reden - het bestelproces niet succesvol zijn afgerond, dan kun je altijd terug naar de profielpagina op WIJ.nl om het mutsje alsnog te bestellen. Je zult hiertoe een melding aantreffen op je profielpagina "MIJN GEZIN".
   
 • Belangrijk
  Het is niet nodig om de al ingevoerde gegevens van je kind te verwijderen en opnieuw in te voeren om alsnog het gratis mutsje te bestellen. Volg de aanwijzingen die op het scherm worden gegeven.
   
 • Herinnering
  Als na het doorgeven van de geboorte van het kind het mutsje niet direct wordt / kan worden besteld, of het bestelproces wordt om een reden niet voltooid, dan ontvang je via mail een herinnering om het mutsje als nog te bestellen. Door in deze mail te klikken op de bestellink, kom je automatisch in het bestelproces op de site van simply colors.

NOG TWEE AANDACHTSPUNTEN

 1. Zorg ervoor dat je in je mailprogramma (Outlook e.d.) mails van @i.wij.nl als ‘gewenst’ aanmeldt, anders verdwijnen de mails omtrent de bestelling van het mutsje wellicht in je spambox.
   
 2. Als jouw e-mailadres op WIJ.nl onbekend is, of je hebt ons geen toestemming gegeven om je te mogen mailen, dan krijg je deze herinneringsmails niet. Je kunt het gratis mutsje dan alleen krijgen door naar WIJ.nl te gaan. Zie stap 1.
 • Cadeau, geen recht
  Het gratis mutsje is een cadeau dat WIJ je mag aanbieden in samenwerking met simply colors, als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan. Aan het verkrijgen van het gratis mutsje kunnen geen rechten worden ontleend.
   
 • Onrechtmatige bestellingen
  Voor ieder kind dat geboren is en waarbij aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, geldt één mutsje. De invoer van geboortes van kinderen wordt gecontroleerd. Bij gebleken onrechtmatige invoer kan besloten worden om de bestelling van het gratis mutsje te annuleren zonder kennisgeving aan de besteller.
   
 • Vragen over bestelling?
  Bij vragen over de bestelling van het mutsje kun je contact opnemen met WIJ, via consumentenservice@wij.nl.