Vakantieaanbiedingen

Vakantieaanbiedingen

Hoera, vakantie! DĆ© tijd om te ontspannen en te genieten met je gezin. Ga je voor comfort, natuur, rust, avontuur of actie? Of voor alles tegelijk?! Maak hier je keuze uit de aanbiedingen van WIJ Vakantiepartners met de meest kindvriendelijke bestemmingen in NL en over de grens.

Boek je gezinsvakantie bij CenterParcs?

Echt even samen

Je hebt vakantieparken en je hebt Center Parcs. Dat is nogal een verschil. Want waar vind je het enige echte subtropische zwemparadijs Aqua Mundo? En meer dan 60 activiteiten voor iedereen, bijzondere cottages en zoveel natuur? Precies! Er even heerlijk tussenuit met het gezin, de familie of je vrienden? Center Parcs is dƩ plek voor ontspanning, spannende activiteiten en samenzijn.

Ontdek zelf wat Center Parcs je allemaal te bieden heeft met extra voordeel:

  • Boek minstens 2 maanden voor aankomst een verblijf en ontvang tot 20% korting
  • Verblijf buiten de schoolvakanties en feestdagen en met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar en ontvang 20% extra korting
  • Dubbel zoveel voordeel dus!

Bekijk alle aanbiedingen van CenterParcs

Boek je gezinsvakantie bij Roompot?

Gratis zwembad en Koos Kids Club

Geniet samen met je kinderen van een heerlijk verblijf op Ć©Ć©n van de vakantieparken van Roompot Vakanties. Aan de kust of in het bos, in Nederland, Duitsland of elders in Europa. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wist je dat je op alle Roompot vakantieparken gratis toegang hebt tot het zwembad of zwemparadijs?

Op de meeste Roompot parken is er - naast faciliteiten als een zwembad, speeltuin en midgetgolf - ook een Koos Kids Club aanwezig. Kinderen kunnen hier knutselen, knuffelen of dansen met Koos Konijn in de Koos Minidisco.

Profiteer van scherpe last minute aanbiedingen

Boek je gezinsvakantie via Sunparks?

De beste keuze voor een heerlijke vakantie

De vakantieparken van Sunparks zijn een perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. In de privacy van je eigen vakantiehuis geniet je in alle vrijheid van je vakantie. Trek er op uit met de fiets en verken de prachtige omgeving. Blijft de zon een dagje achter de wolken, neem dan een duik in het overdekte en verwarmde zwemparadijs Aquafun. Avontuurlijk voor de kinderen, heerlijk ontspannend voor de ouders.

Ontdek zelf wat Sunparks je allemaal te bieden heeft met extra voordeel:

  • Boek minstens 2 maanden voor aankomst een verblijf en ontvang tot 20% korting
  • Verblijf buiten de schoolvakanties en feestdagen en met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar en ontvang 25% extra korting
  • Dubbel zoveel voordeel dus!

Ga naar alle aanbiedingen van Sunparks