Cadeau jongen 2 jaar

Cadeau jongen 2 jaar

Op zoek naar cadeau inspiratie voor jongens die twee worden? Van stevige houten blokken tot brandweerwagens met geluidseffecten, we hebben de leukste ideeën voor je verzameld. Laat je inspireren en vind het perfecte cadeau om op het verlanglijstje van je eigen kind te zetten, of om cadeau te doen aan de kleine van je vriendin.

De ene keer weet je direct wat je voor een verjaardag moet kopen, maar een andere keer kan het lastig zijn. Wij helpen je door de leukste cadeaus voor je op een rijtje te zetten, zo weet je zeker dat je met wat leuks aankomt! En eerlijk is eerlijk, soms zijn ze op die leeftijd meer onder de indruk van het mooie cadeaupapier dan van het cadeau.

cadeau-jongen-twee-jaar

Alles met wielen

Op zoek naar het perfecte cadeau voor jongens die altijd wel in zijn voor avontuur en helemaal opgaan in de wereld van stoere brandweerwagens en snelle treinen? Van kiepwagens tot coole auto’s: wij hebben een selectie van de leukste cadeaus op wielen voor je gemaakt.

bouw-cadeau-jongen

Houten speelgoed

Op zoek naar tijdloos, stevig en duurzaam speelgoed voor jongens? Ontdek onze selectie van prachtig houten speelgoed dat niet alleen de fantasie prikkelt, maar ook lang meegaat. Van mooie houten treinen tot geschikte puzzels voor kinderen van twee.

cadeau-duplo

Bouwen maar

Op zoek naar cadeaus die jonge bouwers inspireren? Dit bouwspeelgoed is perfect voor kleine timmermannen in de dop. Van kleurrijke DUPLO-sets tot stapeltorens en zelfs kleine werktafels: wij hebben de leukste cadeaus om de bouwvaardigheden van je kleine te stimuleren op een rijtje gezet.

knutselcadeau-jongen

Knutselen

Een cadeau nodig voor een kleine kunstenaar? Van kleurrijke kleisetjes tot magisch verven met water, zo zijn ze weer uren zoet met het maken van nieuwe creaties.

Lees ook: Een berg knutselwerken? 6x dit doe je ermee!

cadeau-2-jaar

Andere cadeaus

Soms zijn nuttige dingen ook leuk, denk dan aan een kinderserviesje of een lekker zachte badponcho. En boeken zijn ook altijd goed!

Natuurlijk hebben we ook cadeau tips voor meisjes die twee worden. Bekijk de cadeau ideeën. Lees ook: Tips voor de tweede verjaardag

Beeld: iStock.com/evrim ertik,MartinPrescott,goodmoments,FamVeld, AaronAmat, Onfokus, petrunjela

Alles over de groei en ontwikkeling van jouw kind

Groeikalender