NAET-therapie bij allergieën

NEAT-therapie bij allergieen peuter kleuter

Allergieën komen helaas steeds meer voor, ook bij jonge kinderen. Wat kun je doen? NAET-therapie is een optie: het staat voor staat voor Nambrudipad Allergy Elimination Technique en is ontwikkeld door Devi Nambrudipad. Door toeval is zij er achter gekomen dat een combinatie tussen kinesiologie en acupunctuur allergieën kan elimineren uit je systeem. Er zijn meer dan 10.000 therapeuten over de hele wereld die deze therapie toepassen.

Allergieën kunnen door het hele lichaam merkbaar zijn, van het maag-darmkanaal tot aan de luchtwegen en de huid . Je merkt het vaak al op jonge leeftijd: buikpijn, krampjes, chronische verkoudheid en hoest, eczeem, huiduitslag, astma en obstipatie of juist diarree zijn maar enkele van de klachten die kunnen optreden bij een of meerdere allergieën.

NAET is geschikt voor zowel jong als oud die last heeft van een vorm van (voedsel)allergie, intolerantie of overgevoeligheid. Het kan al bij jonge kinderen, zelfs baby's van een paar dagen oud - je kind zit dan bij jou op schoot - want het is geheel pijnloos en ongevaarlijk. Het is echter moeilijk om het aantal behandelingen vooraf aan te geven: er kunnen meerdere allergieën (latent) aanwezig zijn.

Allergiedeskundige Monique Croes staat klaar om je persoonlijke vragen over NAET-therapie te beantwoorden.

Gerelateerde artikelen