Simply colors gratis mutsje

Simply colors gratis mutsje

Een onderdeel van het cadeaupakket van WIJ is het gratis simply colors mutsje met naam van je kind. Om het mutsje te kunnen bestellen, geef je de geboorte van je kind aan ons door bij Mijn.GEZIN op Mijn.WIJ.

Hieronder vind je meer informatie over het bestellen en ontvangen van dit gratis mutsje met bijbehorende voorwaarden.

VOORWAARDEN gratis mutsje aanvragen

Alleen als wordt voldaan aan onderstaande vier voorwaarden (A, B, C en D) is het mogelijk om het gratis mutsje te bestellen.

 • A) Zwangerschap is in een eerder stadium al aan WIJ doorgegeven
  Op het moment dat je kind wordt geboren, moet jouw zwangerschap al bij ons bekend zijn.

 • B) Direct via WIJ.nl
  De geboorte van je kind heb je EERST doorgegeven via je profiel op WIJ.nl. Geef de geboorte van je kind dus NIET eerst telefonisch of via een antwoordkaart door aan WIJ, maar voer de gegevens direct zelf in op WIJ.nl.

 • C) Binnen 6 weken NA de geboortedatum
  De geboorte van je kind moet binnen 6 weken* na de geboortedatum worden doorgegeven via je profiel op WIJ.nl. Deze grens wordt gesteld omdat in de meeste gevallen na 6 weken het mutsje niet meer past.
  én

 • D) Kind reeds geboren
  Je kunt de gegevens van je kind niet voor de geboorte al doorgeven. Hiermee voorkomen we vervelende situaties en ontvang je geen onjuiste informatie van partijen waarmee wij samenwerken.

*Deze grens van 6 weken wordt gesteld omdat in de meeste gevallen na 6 weken na geboorte het mutsje niet meer past. Natuurlijk zijn sommige kinderen kleiner dan anderen en zou het mutsje wellicht ook na 6 weken nog passen. Maar om de actievoorwaarden voor iedereen gelijk te houden blijft deze termijn van binnen 6 weken voor iedereen van kracht.

STAPPEN

 1. Inloggen: om het mutsje te ontvangen, moet je de geboorte van je kind doorgeven via Mijn.WIJ.

 2. Ga naar de juiste plek: na het inloggen kom je op je persoonlijke pagina, kies hier voor het onderdeel Mijn.GEZIN.

 3. Geef door dat je bevallen bent: in Mijn.GEZIN geef je aan dat je bent bevallen.

 4. Vermeld de gegevens van je kind: vul de velden naam, achternaam, geslacht en geboortedatum van je kind in.

 5. Naar de site van simply colors: je kunt direct na het doorgeven van de geboorte op de site van simply colors het gratis mutsje bestellen.

 6. Het gratis mutsje thuisbezorgd: als het bestelproces op de site van simply colors volledig is afgerond, wordt het mutsje binnen enkele dagen gratis bezorgd op het adres dat vermeld staat onder Mijn.GEGEVENS op Mijn.WIJ.

Indien het bestelproces niet is afgerond
Mocht - om welke reden - het bestelproces niet succesvol zijn afgerond, dan kun je het mutsje binnen zes weken na de geboorte nog bestellen bij Mijn.CADEAUS in Mijn.WIJ.

Belangrijk
Het is niet nodig om de al ingevoerde gegevens van je kind te verwijderen en opnieuw in te voeren om alsnog het gratis mutsje te bestellen. Volg de aanwijzingen die op het scherm worden gegeven.

Herinnering
Als na het doorgeven van de geboorte van het kind het mutsje niet direct wordt / kan worden besteld, of het bestelproces wordt om een reden niet voltooid, dan ontvang je via mail een herinnering om het mutsje als nog te bestellen. Door in deze mail te klikken op de bestellink, kom je automatisch in het bestelproces op de site van simply colors.

NOG TWEE AANDACHTSPUNTEN

 1. Zorg ervoor dat je in je mailprogramma (Outlook e.d.) mails van @i.wij.nl als ‘gewenst’ aanmeldt, anders verdwijnen de mails omtrent de bestelling van het mutsje wellicht in je spambox.

 2. Als jouw e-mailadres in Mijn.WIJ onbekend is, of je hebt ons geen toestemming gegeven om je te mogen mailen, dan krijg je deze herinneringsmails niet. Je kunt het gratis mutsje dan alleen krijgen door naar WIJ.nl te gaan. Zie stap 1.

Cadeau, geen recht
Het gratis mutsje is een cadeau dat WIJ je mag aanbieden in samenwerking met simply colors, als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan. Aan het verkrijgen van het gratis mutsje kunnen geen rechten worden ontleend.

Onrechtmatige bestellingen
Voor ieder kind dat geboren is en waarbij aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, geldt één mutsje. De invoer van geboortes van kinderen wordt gecontroleerd. Bij gebleken onrechtmatige invoer kan besloten worden om de bestelling van het gratis mutsje te annuleren zonder kennisgeving aan de besteller.

Vragen over bestelling?
Bij vragen over de bestelling van het mutsje kun je contact opnemen met WIJ, via consumentenservice@wij.nl.