Simply colors gratis mutsje

Simply colors gratis mutsje

Een onderdeel van het cadeaupakket van WIJ is het gratis simply colors mutsje met naam van je baby. Om het mutsje te kunnen bestellen, geef je de geboorte van je baby aan ons door bij Mijn.GEZIN op Mijn.WIJ.

Hieronder vind je meer informatie over het bestellen en ontvangen van dit gratis mutsje met bijbehorende voorwaarden.

VOORWAARDEN gratis mutsje aanvragen

Alleen als je voldoet aan onderstaande drie voorwaarden is het mogelijk om het gratis mutsje te bestellen.

1) Jouw zwangerschap is al bij WIJ bekend

Op het moment dat je baby wordt geboren, moet jouw zwangerschap al in een eerder stadium aan WIJ zijn doorgegeven.

2) Geef de gegevens van je baby NA de geboorte door

Je kunt de gegevens van je baby doorgeven bij Mijn.GEZIN op Mijn.WIJ. Doe dit niet al voor de geboorte. Zo voorkomen we vervelende situaties en ontvang je geen onjuiste informatie van partijen waarmee wij samenwerken.

3) Binnen 6 weken NA de geboortedatum

De geboorte van je baby moet binnen 6 weken na de geboortedatum worden doorgegeven bij Mijn.GEZIN op Mijn.WIJ. Deze grens wordt gesteld omdat in de meeste gevallen na 6 weken het mutsje niet meer past. Natuurlijk zijn sommige kinderen kleiner dan anderen en zou het mutsje wellicht ook na 6 weken nog passen. Maar om de actievoorwaarden voor iedereen gelijk te houden, hebben we deze termijn van binnen 6 weken voor iedereen gesteld.

Zet deze stappen om het gratis mustje aan te vragen

1. Inloggen

Om het mutsje te ontvangen, moet je de geboorte van je baby doorgeven bij Mijn.GEZIN op Mijn.WIJ.

2. Geef aan dat je bevallen bent

In Mijn.GEZIN klik je op de button ‘Ik ben bevallen’.

3. Vermeld de gegevens van je baby

Vul de velden naam, achternaam, geslacht en geboortedatum van je baby in.

4. Naar de site van simply colors

Je kunt direct na het doorgeven van de geboorte op de site van simply colors het gratis mutsje bestellen.

5. Het gratis mutsje thuisbezorgd

Als het bestelproces op de site van simply colors volledig is afgerond, wordt het mutsje binnen enkele dagen gratis bezorgd op het adres dat vermeld staat onder Mijn.GEGEVENS op Mijn.WIJ.

Indien het bestelproces niet is afgerond
Mocht - om welke reden - het bestelproces niet succesvol zijn afgerond, dan kun je het mutsje binnen zes weken na de geboorte nog bestellen bij Mijn.CADEAUS op Mijn.WIJ.

Belangrijk
Het is niet nodig om de al ingevoerde gegevens van je baby te verwijderen en opnieuw in te voeren om alsnog het gratis mutsje te bestellen. Volg de aanwijzingen die op het scherm worden gegeven.

Herinnering
Als na het doorgeven van de geboorte van je baby het mutsje niet direct wordt besteld of het bestelproces wordt om een reden niet voltooid, dan ontvang je via mail een herinnering om het mutsje als nog te bestellen. Door in deze mail te klikken op de bestellink, kom je automatisch in het bestelproces op de site van simply colors.

NOG TWEE AANDACHTSPUNTEN

  1. Zorg ervoor dat je in je mailprogramma (Outlook e.d.) mails van @i.wij.nl als ‘gewenst’ aanmeldt, anders verdwijnen de mails omtrent de bestelling van het mutsje wellicht in je spambox.

  2. Als jouw e-mailadres in Mijn.WIJ onbekend is, of je hebt ons geen toestemming gegeven om je te mogen mailen, dan krijg je deze herinneringsmails niet. Je kunt het gratis mutsje dan alleen krijgen door naar Mijn.WIJ te gaan (zie stap 1)

Cadeau, geen recht
Het gratis mutsje is een cadeau dat WIJ je mag aanbieden in samenwerking met simply colors, als aan de drie voorwaarden is voldaan. Aan het verkrijgen van het gratis mutsje kunnen geen rechten worden ontleend.

Onrechtmatige bestellingen
Voor ieder kind dat geboren is en waarbij aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, geldt één mutsje. De invoer van geboortes van kinderen wordt gecontroleerd. Bij gebleken onrechtmatige invoer kan besloten worden om de bestelling van het gratis mutsje te annuleren zonder kennisgeving aan de besteller.

Vragen over bestelling?

Bij vragen over de bestelling van het mutsje kun je contact opnemen met WIJ via consumentenservice@wij.nl.