Gratis: vraag de blije doos aan

Gratis: vraag de blije doos aan

Het gratis cadeaupakket van WIJ bestaat uit de blije doos, het magazine WIJ, een gepersonaliseerd mutsje en fase gerichte nieuwsbrieven vanuit WIJ met informatie over je zwangerschap, opgroeiende kinderen en aanbiedingen.

de blije doos

Ben je zwanger? Meld je dan nu aan voor het gratis cadeaupakket van WIJ met de blije doos.

Na je aanmelding ontvang je eerst een welkomstmail en daarna een uitnodiging met barcode (per e-mail) om de blije doos op te halen bij een Prénatal winkel naar keuze. Deze barcode vind je ook bij Mijn.CADEAUS op Mijn.WIJ. Je kunt tot je uitgerekende datum de blije doos ophalen.

de blije doos heeft een waarde van € 35 aan producten en € 155 aan waardebonnen. Je vindt in de blije doos onder meer een pak Pampers luiers, flesje of borstkompressen van Philips Avent, Prénatal sokjes, nijntje rammelaar, Difrax speentje en diverse kortingsbonnen. De inhoud kan iedere maand variëren: dat maakt de verrassing altijd groot!

Vraag hier gratis aan

Heb je vragen over de blije doos? Bekijk onze veelgestelde vragen voor het antwoord.

Magazine WIJ

WIJ is een informatief magazine over zwangerschap, bevalling en baby’s. Het magazine verschijnt 4 keer per jaar en is gratis voor zwangere vrouwen en moeders met een kind t/m 12 maanden. Na inschrijving valt deze vanzelf op je deurmat. Benieuwd naar de laatste WIJ? Bekijk ’m hier digitaal.

magazine WIJ covers

Gepersonaliseerd mutsje

Als je binnen zes weken na de geboorte van je kind de geboortedatum doorgeeft op Mijn.WIJ dan kun je daarna ook een gratis gepersonaliseerd mutsje van simply colors bestellen.

Gratis mutsjes simply colors

Meer cadeaus

Benieuwd welke cadeaus je van WIJ nog meer gaat ontvangen? Na aanmelden kun je bij Mijn.CADEAUS op Mijn.WIJ precies zien wanneer je welk cadeau krijgt.

Opnieuw zwanger?

Ben je weer zwanger en ben je al bekend bij WIJ? Log dan in op Mijn.WIJ en voeg je nieuwe zwangerschap toen bij Mijn.GEZIN.

Vragen over het cadeaupakket?

Heb je een vraag over het cadeaupakket van WIJ? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.