Gratis: vraag de blije doos aan

de blije doos gratis zwangerschapsbox van WIJ

Het gratis cadeaupakket van WIJ bestaat uit de blije doos, het magazine WIJ, een gepersonaliseerd mutsje en fase gerichte nieuwsbrieven vanuit WIJ met informatie over je zwangerschap, opgroeiende kinderen en aanbiedingen.

Je kunt je gratis inschrijven voor het cadeaupakket van WIJ door je aan te melden op deblijedoos.nl. Hiermee heb je tevens een account voor WIJ.nl aangemaakt.

de blije doos

Als er een geldige zwangerschap bij ons bekend is ontvang je rond de periode dat je 3 tot 4 maanden zwanger bent een uitnodiging (per mail) om de blije doos op te halen bij Prénatal. Heb je je op een later moment ingeschreven voor het cadeaupakket, dan ontvang je de uitnodiging voor de blije doos alsnog bij de eerstvolgende uitgave van WIJ of per e-mail.

De blije doos heeft een waarde van € 45 aan producten en € 155 aan waardebonnen. Je vindt in de blije doos onder meer producten van Pampers, Nutricia, Prénatal, Bibi en Sudocrem. Ook bevat de blije doos folders die je handige informatie bieden. De inhoud kan iedere maand variëren: dat maakt de verrassing altijd groot!

Vragen over de blije doos? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Magazine WIJ

WIJ is een informatief magazine over zwangerschap, bevalling en baby's. Het magazine verschijnt 4 keer per jaar en is gratis voor zwangere vrouwen en moeders met een kind t/m 12 maanden. Na inschrijving valt deze vanzelf op je deurmat.

Gepersonaliseerd mutsje

Als je binnen zes weken na de geboorte van je kind de geboortedatum doorgeeft via WIJ.nl dan kun je daarna ook nog een gratis gepersonaliseerd mutsje van simply colors bestellen.

Opnieuw zwanger?

Ben je weer zwanger en heb je al een account op WIJ.nl? Dan kun je een nieuwe zwangerschap opgeven in je profiel bij "mijn gezin".

Vragen over het cadeaupakket?

Heb je een vraag over het cadeaupakket van WIJ? Bekijk dan onze meest gestelde vragen.

Unboxing

Nieuwsgierig wat je kunt verwachten van de blije doos? Bekijk de unboxing video's van onze vloggers Inge en Jay-Jay.